2022 ikiz annesi olacaklar

Ben de ben de Nasıl beslerim ikizleri diye endişe ettim. Sonra doktor ferrum ve ocean mummy ome3 vitamin verdi simdi daha rahatim vitaminle beslenirler diye. Yoksa insan ne kadar ne yiyebilir:)) bulantım da olmadı benim böyle yersem 100 kilo olurum :)) çok güzel besleniyorsun artık bundan sonrası bebeklerde

Inan ki kuzum benim bulantı da oluyor kanama da oluyor zor geçiyor ama yemek zorundayım diye yiyorum

Inan ki kuzum benim bulantı da oluyor kanama da oluyor zor geçiyor ama yemek zorundayi
Bana sanırım daha erken vitamin için küçük daha

Benim de oldu canım ve inan ki kendimi zorladiğım ani hareket yaptığım zaman oluyor gibi geldi bana. Ilaçları kullanıp istirahat edicez elimizden gelen bu :)
Ya az evvel evi böcek basmış lavabolar özellikle böcek dolmuştu az bise cif döktüm yikadim zorla ama hemen korkudan ödüm koptu yaaa yalnızlık ve hamilelik sahiden zor e temizlemesem enfeksiyon kapacam temxilesem byle oluyor dr a gittim şimdi şükür bebekler iyiymis

Kesinlikle öyle ben oğluma hamileyken hiçbir sıkıntı yoktu o yüzden çok rahattım her şeyimi yapıyordum. Bunlar hem tüp hem ikiz olunca hep dikkat ediyorum kendimi aciz gibi hissediyorum yardım edecek kimse yok. Kimseden yardım isteyecek bir karakterim de yok zaten sevmiyorum yani. Eşlere çok iş düşüyor . Bazen oturup ağlıyorum bugün böyleyse bebekler doğunca napicam diye

Ayni ben :) hıçkıra hıçkıra ağladığım oluyor esim bazen görüyor arada bana takılmak için falan diyor sen yat ohh falan diye başlıyorum ağlamaya ne güzel sizin tecrübenizi var oğlunuzdan bu benm 3. Ama yapamadılar inşallah bu bebeklerim yaşar

Umarım sağlıkla büyürler. Me sebeple yaşamadılar? Benim de bunlardan önce bir kaybım var 9 haftalıkken gelişimi durdu

Kizlar meraba tup bebekle hamile kalan arkadaşlarım estrofemi kaçıncı haftada biriktirdi doktor kaçıncı haftaya kadar kullanicaz

Kizlar meraba tup bebekle hamile kalan arkadaşlarım estrofemi kaçıncı haftada biriktirdi doktor kaçıncı haftaya kadar kullanicaz
Doktordan doktora değişiyor canım bazı arkadaşların doktorları keseyi görünce bıraktırdı bazı doktorlar 12.haftada bıraktırdı benim doktorum 12+5 te bıraktırdı

Yine ben sevgili anneler ve yine bir soru biliyorsunuz ki kanamam olmuştu pruluton vurulmustum smdi çift dr gidiyorum ikizler ve tup bebekler diye çok kokuyorum doktorun bir tanesi haftada 1 pruluton depot vurul onlem alalım diyor suan kanamam bitti diğeri de kanama yoksa gerek yok igneye diyor o kadar kararsız kaldım ki eczacı arkadaşım var bende eşimde vurdurdum 2 kere dedi ben zaten 2 kere öldüm smdi 2 hafta hafta 1 daha olmalı miyim bilemedim bana biraz akil verir misiniz tecrübeli olanlar sabahları 1001 dua ile kalkıyorum wc ye kanamam olmasın diye esim de gorevde evde tekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…