-
- Konu Sahibi Inquisitive
Yemek toplasan 1 saatimi falan alıyor kuzum hep yatiyorum inanKuzum iyi yapmışsın başka bir doktorun da fikrini almakla. Benim bir arkadaşım da kanama yaşamıştı şimdi 23. haftadalar ve şükür sağlıklılar. O da hala önlem amaçlı 5 günde 1 proluton vuruluyor haftalardır kanaması olmamasına rağmen. Önlem almakta fayda var bence de
sen olabildiğince dinlenmene bak. Yemek işini de yaparken bence biraz fazla fazla yap hepsinden bir kaç gün idare edersin yine. Dinlenmek için daha fazla zaman ayırabilirsin kendine
Inan hep yatiyorum ama iste tehlike oldu mu önüne geçilmiyor ki gülüm yaKuzum iyi yapmışsın başka bir doktorun da fikrini almakla. Benim bir arkadaşım da kanama yaşamıştı şimdi 23. haftadalar ve şükür sağlıklılar. O da hala önlem amaçlı 5 günde 1 proluton vuruluyor haftalardır kanaması olmamasına rağmen. Önlem almakta fayda var bence de
sen olabildiğince dinlenmene bak. Yemek işini de yaparken bence biraz fazla fazla yap hepsinden bir kaç gün idare edersin yine. Dinlenmek için daha fazla zaman ayırabilirsin kendine
Tahmin ediyorum canım tek olmak daha zordur ama sen genede strese girme için rahat olsun geçecek gidecek bu dönemlerde allahin izniyle ins merak etmeInsallah kuzum su tehlikeli dönem geçse rahat ederdim inan yalnızım bir yandan da onun stresi de var
Insallah kuzum dua ve tevekkül ettimTahmin ediyorum canım tek olmak daha zordur ama sen genede strese girme için rahat olsun geçecek gidecek bu dönemlerde allahin izniyle ins merak etme
ne güzel sizin az kalmış saglikla kucağınıza alinKızlar günaydın bende 2022 ikiz annesi görünüyorum ama galiba benim Aralık gibi olacak
Amin hepimiz inşallah çalışıyorum o çok zorluyor 24. Haftayı bekliyorum bende artık eve geçmek içinne güzel sizin az kalmış saglikla kucağınıza alin
gebelik beni çarptı çalışamıyorum Allahtan kendi işim ve idare edebilecek kişiler var. 8 haftadir kanamalardan göz kararmalarindan yataktan çıkamadım diyebilirim. gebelik genel olarak zor ama ikiz daha da zormuş.Amin hepimiz inşallah çalışıyorum o çok zorluyor 24. Haftayı bekliyorum bende artık eve geçmek için
Kanama daha önce düşüğüm olduğu için ilk haftalar bende çok korktum çok şükür ikizlerde olmadı korka korka giriyordum tuvalete moralinizi yüksek tutup iyi düşünün hatta nabzım 120 lerden inmiyordu kontrollerden önce kalp sesini duyabilecek miyim diye artık hareketlerini hissettiğim için bi nebze rahatladım ilk 12 hafta hep dinlendik işe falan gelmedim sonradan başladım ile degebelik beni çarptı çalışamıyorum Allahtan kendi işim ve idare edebilecek kişiler var. 8 haftadir kanamalardan göz kararmalarindan yataktan çıkamadım diyebilirim. gebelik genel olarak zor ama ikiz daha da zormuş.
hareketleri kaçıncı hafta hissettinizKanama daha önce düşüğüm olduğu için ilk haftalar bende çok korktum çok şükür ikizlerde olmadı korka korka giriyordum tuvalete moralinizi yüksek tutup iyi düşünün hatta nabzım 120 lerden inmiyordu kontrollerden önce kalp sesini duyabilecek miyim diye artık hareketlerini hissettiğim için bi nebze rahatladım ilk 12 hafta hep dinlendik işe falan gelmedim sonradan başladım ile de
15-16 gibi hafif pıtlama oluyordu şuan dışardan fark edecek şekilde vuruyorlar bazen biri daha hareketli ama 2 gün araları var benim kızlarımınhareketleri kaçıncı hafta hissettiniz
Çalışırken ayakta kalabiliyor musun? Ben 10dk ayakta durim karnım taş oluyor yürüyemiyorum yaAmin hepimiz inşallah çalışıyorum o çok zorluyor 24. Haftayı bekliyorum bende artık eve geçmek için
masallah darisi bize artık hareket hissedince daha bir rahatliyor insan15-16 gibi hafif pıtlama oluyordu şuan dışardan fark edecek şekilde vuruyorlar bazen biri daha hareketli ama 2 gün araları var benim kızlarımın
Yok ben sağlık personeliyim normalde ambulansta çalışıyorum ikiz gebelik olduğu için masabaşına çektiler ayakta kalamam bekin çok ağrıyor hatta ilk zamanlar çok oturmak bile ağrıtmıştı oturma simidi ve sırt minderi aldım şuan sorun kalmadıÇalışırken ayakta kalabiliyor musun? Ben 10dk ayakta durim karnım taş oluyor yürüyemiyorum ya
Kesinlikle stres yarı yarıya iniyor son kontrolde ilk defa nabzım 80 lerde çıktı baya rahatladım. Süt muz kaşar peyniri yemenizi öneririm bebeklere çok yarıyormasallah darisi bize artık hareket hissedince daha bir rahatliyor insan
Allah kolaylık versin kuzum, ben de az önce heyet raporu aldım 1 aylık 24te de idari izin kalkmaz inşallah ona ayrilirimYok ben sağlık personeliyim normalde ambulansta çalışıyorum ikiz gebelik olduğu için masabaşına çektiler ayakta kalamam bekin çok ağrıyor hatta ilk zamanlar çok oturmak bile ağrıtmıştı oturma simidi ve sırt minderi aldım şuan sorun kalmadı
İnşallah ya bizim burda heyet de vermiyorlar da normal rapor kullancam bende artık haftaya da gelip sonra gelmemeyi düşünüyorumAllah kolaylık versin kuzum, ben de az önce heyet raporu aldım 1 aylık 24te de idari izin kalkmaz inşallah ona ayrilirim
Evet kalabalık yerler çok tehlikeli gerçekten ben aşı da vurulmadim, okulumda ölen öğretmen öldü o beni çok etkiledi ve korkuttu, 24 kalkarsa ben de yikilirimmmmİnşallah ya bizim burda heyet de vermiyorlar da normal rapor kullancam bende artık haftaya da gelip sonra gelmemeyi düşünüyorum24.hafta kalkarsa yıkılırım covit de arttı çok korkuyorum