2022 ikiz annesi olacaklar

Yemek toplasan 1 saatimi falan alıyor kuzum hep yatiyorum inan

Inan hep yatiyorum ama iste tehlike oldu mu önüne geçilmiyor ki gülüm ya

Amin hepimiz inşallah çalışıyorum o çok zorluyor 24. Haftayı bekliyorum bende artık eve geçmek için
gebelik beni çarptı çalışamıyorum Allahtan kendi işim ve idare edebilecek kişiler var. 8 haftadir kanamalardan göz kararmalarindan yataktan çıkamadım diyebilirim. gebelik genel olarak zor ama ikiz daha da zormuş.

Kanama daha önce düşüğüm olduğu için ilk haftalar bende çok korktum çok şükür ikizlerde olmadı korka korka giriyordum tuvalete moralinizi yüksek tutup iyi düşünün hatta nabzım 120 lerden inmiyordu kontrollerden önce kalp sesini duyabilecek miyim diye artık hareketlerini hissettiğim için bi nebze rahatladım ilk 12 hafta hep dinlendik işe falan gelmedim sonradan başladım ile de

hareketleri kaçıncı hafta hissettiniz

Çalışırken ayakta kalabiliyor musun? Ben 10dk ayakta durim karnım taş oluyor yürüyemiyorum ya
Yok ben sağlık personeliyim normalde ambulansta çalışıyorum ikiz gebelik olduğu için masabaşına çektiler ayakta kalamam bekin çok ağrıyor hatta ilk zamanlar çok oturmak bile ağrıtmıştı oturma simidi ve sırt minderi aldım şuan sorun kalmadı

Allah kolaylık versin kuzum, ben de az önce heyet raporu aldım 1 aylık 24te de idari izin kalkmaz inşallah ona ayrilirim

Allah kolaylık versin kuzum, ben de az önce heyet raporu aldım 1 aylık 24te de idari izin kalkmaz inşallah ona ayrilirim
İnşallah ya bizim burda heyet de vermiyorlar da normal rapor kullancam bende artık haftaya da gelip sonra gelmemeyi düşünüyorum 24.hafta kalkarsa yıkılırım covit de arttı çok korkuyorum

İnşallah ya bizim burda heyet de vermiyorlar da normal rapor kullancam bende artık haftaya da gelip sonra gelmemeyi düşünüyorum 24.hafta kalkarsa yıkılırım covit de arttı çok korkuyorum
Evet kalabalık yerler çok tehlikeli gerçekten ben aşı da vurulmadim, okulumda ölen öğretmen öldü o beni çok etkiledi ve korkuttu, 24 kalkarsa ben de yikilirimmmm

Günaydın kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben süt içemiyorum hele köy sütü normalde balla karıştırıp çok severim ama bu dönem içemedim malesef esim torku nün cocuk devam sütünü almis tadı çok iyi böyle deneyen olursa öneririm ben 2 gündür gunde 1 kutu içiyorum sizler nasılsınız neler yiyip içiyorsunuz bebeklerinizin gelişimi nasıl mesela önden gidenler varsa nasıl bir beslenme tarziniz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…