2022 ikiz annesi olacaklar

Hamilelerde pastörize süt öneriyorlar canım o yüzden ben sek marka alıyorum benimde sütle oek aram yok ama bu dönemde mecbur içiyorum

Valla hakkımızda hayırlısı olsun benim gözüm yemedi aşıyı bakalım ne olacak
Bana aşı hakkı yoktu ben tüp bebek tedavisi deyken, gene kalınca aşı hakkı geldi, ilk 3 ay zaten yasaktı aşı ufff hamilelikte karar almak cidden tedirgin edici. Antepte kimsem yok zaten geleni gidenim yok orda kendimi iyi korurum artik

çok ama çok iyi yapmışsın başka doktora gitmekte haftada 1 pruluton az bile bence transfer günümden beri 3 günde bir vuruluyorum ayrıca hafif bir lekelenme olmuştu o zaman 3 gün üst üste vurdurdular prulutonu. 16.haftaya kadar 3 günde bir sonrasında haftada bire düşecek bilginiz olsun diye yazıyorum. Doktorlara söylediğinde de çok biliyor oluyorsun ama bazen eksik kalabiliyorlar.her düşük tehlikesi düşük ile sonuçlanmıyor içini ferah tut allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Benim de yaptıracağım dönem sinovac yapılıyordu o ara yeni geçirmiştim olmadım zaten olsam da koruyuculuğu kalmazdı şubatta falan nisan da zaten gebelik planlıyordum oldu öyle olunca benim de kaldı biontech normal insanlara bile sorun bebeğin organlar yeni geliştiği için cesaret edemedim bide ikiz zaten 3 buçuk 4 ay daha sabretcem yapacak bişey yok bi yere gidip gelmiyorum zaten

Amin canim inşallah iste 12 haftamız bitseydi rahat ederdim az da olsa yatiyorum genelde bana o kadar çok vermedi dr haftada 1 vurul 2 hafta virulda bu şekilde dedi devamına bakarız dedi

Kan pıhtılaşman olduğu için coraspin oksapar kullanıyorsun onları kesemiyorsun aynı zamanda proluton kullanacaksın tabiki nasıl doktor bunlar böyle .Benim hiç bir şeyim yokken progestan fitil progestan igne oksapar kullanıyorum 14 haftalığım ne kanamam var ne pıhtılaşma vs. Doktor 0 riskle gitmek istiyorum biraz daha devam edelim ilaçlara dedi. Başka doktor bırak demişti. Mantıklı geldi devam ediyorum.Senin haftalarında kanamam olmuştu o zaman progestanların yanında pruluton depot da verdiler. 3 tane düşük ilacı aynı zamanda ! Fitil de vermeleri lazım sana çok işe yarıyor. Dediğim gibi hiç düşük tehlikem yokken hergun bu ilaçları kullanıyorum. Ve çok önemli bol istirahat bol su.

Merhaba canım yine ben :)) hafta hafta gün gün gebelik programı takip ediyorum orada almamız gereken vitaminleri söylüyor. Ama genel olarak kalsiyumu anneden alıyormuş bebek her türlü.Bizim içtiğimiz süt peynir vs bebeğin bizden aldığını yerine koymak amaçlıymış.C vitamini omega3 iyot önemliymiş.Protein besliyor asıl olarak diye biliyorum.Et bakliyat vs. Ikizlerim bir hafta önden gidiyor. Bir tane oğlum var 4.100 gr doğdu. Ona hamileyken de zararlı paketli hiçbir şey yemedim bol meyve süt peynir et bakliyat yemiştim. Umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Gerçekten de oluyor canim tecrubesizim nasıl ikizleri beslerim diye inan ki sabahtan akşama kadar faydalı şeyler yiyorum ceviz fındık kabak çekirdeği süt ayran et yada tavuk haftada 1 gün balık meyve zaten haddi hesabı yok yiyorum 3 lt su ama iste insan korkuyla hala yetmiyor gibi düşünüyor zaten çok zayıfım :) onca yiyorum daha ala ala 200 gram almisim anlamadim bunca yediğim nere gidiyor

Fitilini var canim progestan fitil sabah ve akşam alıyorum onu hiç aksatmadan ama ona rağmen oluyor kanamam tup bebek olduğu için estrofem de içiyorum hala

Fitilini var canim progestan fitil sabah ve akşam alıyorum onu hiç aksatmadan ama ona rağmen oluyor kanamam tup bebek olduğu için estrofem de içiyorum hala
Benim de oldu canım ve inan ki kendimi zorladiğım ani hareket yaptığım zaman oluyor gibi geldi bana. Ilaçları kullanıp istirahat edicez elimizden gelen bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…