2022 ikiz annesi olacaklar

Allah yardımcın olsun inşallah bir daha yaşamazsın benim hiç kanamam olmadi ama tedbir amaclı progestan 50 mg iğne her gün 2 adet vuruluyordum. Dün doktorun prulotona geçti 4 günde 1 defa vurulacaksin dedi. Kendisi perinatolog zaten. Kanamadan korkarız olduktan sonra değil olmadan tedbir almak lazım dedi. Tamam şu an kanaman yok ama ya olursa ve sonu kötü biterse. Bence vurulma diyen doktora hiç gitme bile. Tabi ki vurul zaten zararı olan bi iğne değil ki neden risk alasın

8.haftada kanamm oldu 13 haftaya kadar lekelenme devam etti kesildi çok şükür şuan 16 haftalık olduk hala kullanıyorum 4 günde bir vuruluyorum pruluton depotu ve doktorum şu zamn bırakıcaz demedi bazı hamileler doğuma kadar kullaniyimus eger lekelenmeniz devam ediyorsa kullanın bence

Canım ben bir kere geçirdim kanama 6+4 de 14. Haftaya kadar kullandım 4 günde 1 vurdurdum. Bir zararının olacağını düşünmüyorum açıkçası doktordan iyi bilecek değilim tabiki ama onu vurdurduğum zaman psikolojik olarak çok rahattım

Bende dün çok heyecanlıydım gördüm ama bugün yine merak ediyorum sanırım hiç bitmiyor sizinkiler kaç haftalık
6 hafta olduk acaba gitsem mi diyorum yarın ama duyulmazsa daha çok panik yaparım gibi en iyisi doktora uymak

6 hafta olduk acaba gitsem mi diyorum yarın ama duyulmazsa daha çok panik yaparım gibi en iyisi doktora uymak
Evet evet beklemek en güzeli benimkiler bile dün küçüktü doktor zaten muayene etmeden dinletmeyeceğim sadece gosterecegim cok erken haftakarda kalp atisini dinlemek doğru değil bebeğe zararı olabilir dedi. Tamam dedik hemen zaten dinletmeyinaman bisey olmasın ama gösterdi ekrandan kalplerinin atışını çok şükür çok güzel bir duygu inşallah sende hemen görürsün doğal yolla mi oldu

İnsAllah canim evet doğal yolla senin canımmmmm

Benim de 3 kez kanamam oldu, sizinki kadar degildi, ufak bir kanama alani vardi.. Doktorum simdilik 12. Haftaya kadar haftada 1 tedbiren vurduruyor. Igne oldugum gun fitil kullanmiyorum, kalan gunlerde sabah aksam fitil devam.
Progesteronun vucutta bir zarari yok,fazlasi biraz gogus hassasiyeti, uyku hali ve bulanti yapar o kadar. Onlarin hepsi bizde zaten var olun bence ignenizi

Dogru diyorsunuz iste benmde kafam çok karıştı adam direk hayir vurulma dedi bende şaşırdım

Lekelenmem durdu kuzum ama zaten benm soyle oluyor lekelenme olmuyor sabah af edersin wcye gidiyorum heryer kan revan

Lekelenmem durdu kuzum ama zaten benm soyle oluyor lekelenme olmuyor sabah af edersin wcye gidiyorum
Benm kanama alani görmediler ama sebepsizce kıpkırmızı kanamam oluyor evet yaa vurulcam ben

Bencede vurulayim ya hem ikiz hem tup bebek inan çok korkuyorum kanama olunca ellerim titriyor panik atak krizi geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…