- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
-
- Konu Sahibi Inquisitive
İnan ki bilmiyorum canım ölçtü mü sadece bana ikiz olduğu için önlem amaçlı devam ediyorum demiştiDemek ölçüyor mu rahim kalinligini acaba
Keseleri görünce biraktirdi doktorum banaKizlar meraba tup bebekle hamile kalan arkadaşlarım estrofemi kaçıncı haftada biriktirdi doktor kaçıncı haftaya kadar kullanicazbana
Allah yardımcın olsun inşallah bir daha yaşamazsınYine ben sevgili anneler ve yine bir soru biliyorsunuz ki kanamam olmuştu pruluton vurulmustum smdi çift dr gidiyorum ikizler ve tup bebekler diye çok kokuyorum doktorun bir tanesi haftada 1 pruluton depot vurul onlem alalım diyor suan kanamam bitti diğeri de kanama yoksa gerek yok igneye diyor o kadar kararsız kaldım ki eczacı arkadaşım var bende eşimde vurdurdum 2 kere dedi ben zaten 2 kere öldüm smdi 2 hafta hafta 1 daha olmalı miyim bilemedim bana biraz akil verir misiniz tecrübeli olanlar sabahları 1001 dua ile kalkıyorum wc ye kanamam olmasın diye esim de gorevde evde tekim
Sizinle haftalarımız yakın sanırım benim bugün 6+3 bebekler cok sukur düngorduk kalp atışlarınıKalp atışlarını ne zaman duydunuz
8.haftada kanamm oldu 13 haftaya kadar lekelenme devam etti kesildi çok şükür şuan 16 haftalık olduk hala kullanıyorum 4 günde bir vuruluyorum pruluton depotu ve doktorum şu zamn bırakıcaz demedi bazı hamileler doğuma kadar kullaniyimus eger lekelenmeniz devam ediyorsa kullanın benceYine ben sevgili anneler ve yine bir soru biliyorsunuz ki kanamam olmuştu pruluton vurulmustum smdi çift dr gidiyorum ikizler ve tup bebekler diye çok kokuyorum doktorun bir tanesi haftada 1 pruluton depot vurul onlem alalım diyor suan kanamam bitti diğeri de kanama yoksa gerek yok igneye diyor o kadar kararsız kaldım ki eczacı arkadaşım var bende eşimde vurdurdum 2 kere dedi ben zaten 2 kere öldüm smdi 2 hafta hafta 1 daha olmalı miyim bilemedim bana biraz akil verir misiniz tecrübeli olanlar sabahları 1001 dua ile kalkıyorum wc ye kanamam olmasın diye esim de gorevde evde tekim
Allah kucağına almayı nasip etsin canimSizinle haftalarımız yakın sanırım benim bugün 6+3 bebekler cok sukur düngorduk kalp atışlarını
Canım ben bir kere geçirdim kanama 6+4 de 14. Haftaya kadar kullandım 4 günde 1 vurdurdum. Bir zararının olacağını düşünmüyorum açıkçası doktordan iyi bilecek değilim tabiki ama onu vurdurduğum zaman psikolojik olarak çok rahattımYine ben sevgili anneler ve yine bir soru biliyorsunuz ki kanamam olmuştu pruluton vurulmustum smdi çift dr gidiyorum ikizler ve tup bebekler diye çok kokuyorum doktorun bir tanesi haftada 1 pruluton depot vurul onlem alalım diyor suan kanamam bitti diğeri de kanama yoksa gerek yok igneye diyor o kadar kararsız kaldım ki eczacı arkadaşım var bende eşimde vurdurdum 2 kere dedi ben zaten 2 kere öldüm smdi 2 hafta hafta 1 daha olmalı miyim bilemedim bana biraz akil verir misiniz tecrübeli olanlar sabahları 1001 dua ile kalkıyorum wc ye kanamam olmasın diye esim de gorevde evde tekim
Bende dün çok heyecanlıydım gördüm ama bugün yine merak ediyorumAllah kucağına almayı nasip etsin canimdoktorum 7 hafta olunca çağırdı garanti olsun diye ama ben çok heycanliyim
6 hafta oldukBende dün çok heyecanlıydım gördüm ama bugün yine merak ediyorumsanırım hiç bitmiyor sizinkiler kaç haftalık
Evet evet beklemek en güzeli6 hafta oldukacaba gitsem mi diyorum yarın ama duyulmazsa daha çok panik yaparım gibi en iyisi doktora uymak
İnsAllah canimEvet evet beklemek en güzelibenimkiler bile dün küçüktü doktor zaten muayene etmeden dinletmeyeceğim sadece gosterecegim cok erken haftakarda kalp atisini dinlemek doğru değil bebeğe zararı olabilir dedi. Tamam dedik hemen zaten dinletmeyinaman bisey olmasın ama gösterdi ekrandan kalplerinin atışını çok şükür çok güzel bir duygu inşallah sende hemen görürsün doğal yolla mi oldu
Olsunn canimmBenimkiler tup bebek
Çok şükür gerçektenOlsunn canimmçok şükür bin şükür.. 2 sene bekledimm..
Benimde bı düşük var canimm. İnsAllahÇok şükür gerçektenBizde 5 sene bekledik daha öncesinde 5 tane kimyasalım var malesef. Inşallah sağ salim alalım kucağımıza minikleri
Benim de 3 kez kanamam oldu, sizinki kadar degildi, ufak bir kanama alani vardi.. Doktorum simdilik 12. Haftaya kadar haftada 1 tedbiren vurduruyor. Igne oldugum gun fitil kullanmiyorum, kalan gunlerde sabah aksam fitil devam.Yine ben sevgili anneler ve yine bir soru biliyorsunuz ki kanamam olmuştu pruluton vurulmustum smdi çift dr gidiyorum ikizler ve tup bebekler diye çok kokuyorum doktorun bir tanesi haftada 1 pruluton depot vurul onlem alalım diyor suan kanamam bitti diğeri de kanama yoksa gerek yok igneye diyor o kadar kararsız kaldım ki eczacı arkadaşım var bende eşimde vurdurdum 2 kere dedi ben zaten 2 kere öldüm smdi 2 hafta hafta 1 daha olmalı miyim bilemedim bana biraz akil verir misiniz tecrübeli olanlar sabahları 1001 dua ile kalkıyorum wc ye kanamam olmasın diye esim de gorevde evde tekim
Dogru diyorsunuz iste benmde kafam çok karıştı adam direk hayir vurulma dedi bende şaşırdımAllah yardımcın olsun inşallah bir daha yaşamazsınbenim hiç kanamam olmadi ama tedbir amaclı progestan 50 mg iğne her gün 2 adet vuruluyordum. Dün doktorun prulotona geçti 4 günde 1 defa vurulacaksin dedi. Kendisi perinatolog zaten. Kanamadan korkarız olduktan sonra değil olmadan tedbir almak lazım dedi. Tamam şu an kanaman yok ama ya olursa ve sonu kötü biterse. Bence vurulma diyen doktora hiç gitme bile. Tabi ki vurul zaten zararı olan bi iğne değil ki neden risk alasın
Lekelenmem durdu kuzum ama zaten benm soyle oluyor lekelenme olmuyor sabah af edersin wcye gidiyorum heryer kan revan8.haftada kanamm oldu 13 haftaya kadar lekelenme devam etti kesildi çok şükür şuan 16 haftalık olduk hala kullanıyorum 4 günde bir vuruluyorum pruluton depotu ve doktorum şu zamn bırakıcaz demedi bazı hamileler doğuma kadar kullaniyimus eger lekelenmeniz devam ediyorsa kullanın bence
Lekelenmem durdu kuzum ama zaten benm soyle oluyor lekelenme olmuyor sabah af edersin wcye gidiyorum8.haftada kanamm oldu 13 haftaya kadar lekelenme devam etti kesildi çok şükür şuan 16 haftalık olduk hala kullanıyorum 4 günde bir vuruluyorum pruluton depotu ve doktorum şu zamn bırakıcaz demedi bazı hamileler doğuma kadar kullaniyimus eger lekelenmeniz devam ediyorsa kullanın bence
Benm kanama alani görmediler ama sebepsizce kıpkırmızı kanamam oluyor evet yaa vurulcam benBenim de 3 kez kanamam oldu, sizinki kadar degildi, ufak bir kanama alani vardi.. Doktorum simdilik 12. Haftaya kadar haftada 1 tedbiren vurduruyor. Igne oldugum gun fitil kullanmiyorum, kalan gunlerde sabah aksam fitil devam.
Progesteronun vucutta bir zarari yok,fazlasi biraz gogus hassasiyeti, uyku hali ve bulanti yapar o kadar. Onlarin hepsi bizde zaten var olun bence ignenizi
Bencede vurulayim ya hem ikiz hem tup bebek inan çok korkuyorum kanama olunca ellerim titriyor panik atak krizi geçiriyorumCanım ben bir kere geçirdim kanama 6+4 de 14. Haftaya kadar kullandım 4 günde 1 vurdurdum. Bir zararının olacağını düşünmüyorum açıkçası doktordan iyi bilecek değilim tabiki ama onu vurdurduğum zaman psikolojik olarak çok rahattım