-
- Konu Sahibi Inquisitive
Evet ben daha sormadım bu hafta soracam bakalim ne zaman kes diyecek banaİnan ki bilmiyorum canım ölçtü mü sadece bana ikiz olduğu için önlem amaçlı devam ediyorum demişti
benim 6. haftada bir kanamam oldu 2 hafta boyunca leke sürdü sonra 10. haftada oldu onun lekesi 3 gün sürdü bu süre zarfında haftada bir proluton vuruldum. 12. haftada doktorum artik vurmayalim gerek görürsek vururuz dedi. kanama durunca hemen kes demediYine ben sevgili anneler ve yine bir soru biliyorsunuz ki kanamam olmuştu pruluton vurulmustum smdi çift dr gidiyorum ikizler ve tup bebekler diye çok kokuyorum doktorun bir tanesi haftada 1 pruluton depot vurul onlem alalım diyor suan kanamam bitti diğeri de kanama yoksa gerek yok igneye diyor o kadar kararsız kaldım ki eczacı arkadaşım var bende eşimde vurdurdum 2 kere dedi ben zaten 2 kere öldüm smdi 2 hafta hafta 1 daha olmalı miyim bilemedim bana biraz akil verir misiniz tecrübeli olanlar sabahları 1001 dua ile kalkıyorum wc ye kanamam olmasın diye esim de gorevde evde tekim
Bencede rahat olman stres yapmaman çok önemli bir de herkese aynı tedavi uygulanmıyor ki kişiden kişiye değişiyor. İnşallah bir an önce kesilir sende o zaman gönül rahatlığı ile bırakırsınBencede vurulayim ya hem ikiz hem tup bebek inan çok korkuyorum kanama olunca ellerim titriyor panik atak krizi geçiriyorum
Benimde oldu 2 hatta 3 kere ama iste bana demiyor vurul diye başka doktora gittim ve da haftada 1 kere vurul dedibenim 6. haftada bir kanamam oldu 2 hafta boyunca leke sürdü sonra 10. haftada oldu onun lekesi 3 gün sürdü bu süre zarfında haftada bir proluton vuruldum. 12. haftada doktorum artik vurmayalim gerek görürsek vururuz dedi. kanama durunca hemen kes demedi
Bencede rahat olman stres yapmaman çok önemli bir de herkese aynı tedavi uygulanmıyor ki kişiden kişiye değişiyor. İnşallah bir an önce kesilir sende o zaman gönül rahatlığı ile bırakırsın
vurdur bence canim ilk üç ay bitsin en azindanBenimde oldu 2 hatta 3 kere ama iste bana demiyor vurul diye başka doktora gittim ve da haftada 1 kere vurul dedi
Cok haklisim kuzum vurdurcam Allah izim verirsevurdur bence canim ilk üç ay bitsin en azindan
Kuzu sen detaylı ultrasona girdin mi ne yaptın?Bencede rahat olman stres yapmaman çok önemli bir de herkese aynı tedavi uygulanmıyor ki kişiden kişiye değişiyor. İnşallah bir an önce kesilir sende o zaman gönül rahatlığı ile bırakırsın
Sizde sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Bizde görürüz inşallah o günleriAğustos ikiz annesiyim , umarım herkes bebeklerini sağlıcakla kucağına alır
Canım sen 2021 ikiz annelerine yazmışsın orda gördüm cevap vermemişler sanırım ben buradan cevap vereyim. Keseden mi ölçüm aldı? Bebeklerden ölçünce eşitlenebilir keselerden biri konuma göre küçük kalmış veya yönü farklı olduğu için ölçememiş olabilir. Bebekleri ölçmesi daha önemli. Kalp atışı da daha iyi duyulmuş inşallah sağlıklıdır bebişlerin içini ferah tutmaya çalışMerhabalar
Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün inşallah, bekleyen arkadaşlar da sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini
Allah izin verirse ben de 2022 ikiz annesi olacağım ancak bugünkü kontrolümle ilgili size danışmak istedim. Benzer bir durumu yaşayan vardır belki
Pazartesi günü 6+2 ve 6+1 dik. Kalp atışlarını dinledik. Sadece küçük olanınki derinden geliyordu biraz. Herşey yolundaydı.
Bugün büyük olan gayet iyi 7+0 ve herşey yolunda. Ancak küçük olan bebeğim yalnızca 6+3 olmuş5 günde 2 gün büyümüş kalp atışı var pazartesiye göre daha iyi ama yine derinden geliyor. Doktora sordum kesesi diğer bebeğin altında ve biraz da arkada kaldığı için dedi. Aynı sebeple, küçük olduğu ve de sınırları da çok net olmadığı için ölçüm sapması da olabiliyor bazen dedi. Haftaya küçüğü takip için tekrar çağırdı. Biraz daha büyür daha netleşir dedi.
Buna benzer bir durum yaşayan ve daha sonra gününe yetişen oldu mu? Aralarındaki fark normal biliyorum bir haftaya kadar ama 5 günde 2 gün gelişmesine çok üzüldüm
Merhaba canım çok sağolCanım sen 2021 ikiz annelerine yazmışsın orda gördüm cevap vermemişler sanırım ben buradan cevap vereyim. Keseden mi ölçüm aldı? Bebeklerden ölçünce eşitlenebilir keselerden biri konuma göre küçük kalmış veya yönü farklı olduğu için ölçememiş olabilir. Bebekleri ölçmesi daha önemli. Kalp atışı da daha iyi duyulmuş inşallah sağlıklıdır bebişlerin içini ferah tutmaya çalış
Dediği gibi arkada olabilir kuzum içini ferah tutmaya çalış çok zor biliyorum ama elinden bu gelir şimdiMerhaba canım çok sağol
yok bebeklerden aldı. Ama küçük olan için diğerinin altında ve arkada olduğu için ölçüm sapması da yaşıyor olabilirim başını poposunu belirlemek zor oluyor hatları çok belirgin değil dedi. Ama işte ne bilim pazartesi hiç zorlanmamıştıbilmiyorum belki de beni endişelendirmemek için öyle dedi. Bir yıldır tedavi görüyorum kendisiyle az çok tanıyor beni. Giderek böyle daha da küçük kalmasından sonunda da kalbinin durmasından çok korkuyorum
Yok canım henüz girmedim benim doktora kalsa gerek yokKuzu sen detaylı ultrasona girdin mi ne yaptın?
Gitmek gibi bir düşüncen varsa şimdi arayıp randevu al canım yer bulmak oldukça zor oluyor ben iki hafta sonraya zor yer buldumYok canım henüz girmedim benim doktora kalsa gerek yokadamın rahatlığı hoşuma gidiyor ama bu kadarı normal mi bilmiyorum. Şuan 20+3 22+ da gideyim diyorum
Vajinal baktı canım. Kilom olduğu için hala karından net göremiyor bebekleri yağ tabakası yüzündenDediği gibi arkada olabilir kuzum içini ferah tutmaya çalış çok zor biliyorum ama elinden bu gelir şimdiBen de iki yıldır istiyordum bir de kaybım var herşeyden evham yapmaya meyilliyiz maalesef Çok küçük oldukları için o ölçüm çubuğunu biraz bile uzatsa günü değişiyor bebişlerin. Benim bi gittiğimde ikisini de 2-3 gün küçük ölçtü olması gerekenden hatta satı değiştirdi sonra yine eski hallerine geldiler. Senin de öyle olur inşallah Karından mı bakmıştı canım?
Ne diyosunnn ben bunu hiç düşünmemiştimGitmek gibi bir düşüncen varsa şimdi arayıp randevu al canım yer bulmak oldukça zor oluyor ben iki hafta sonraya zor yer buldum
Ya normalde gittiğim hastanede yapılacaktı bugün doktora hocam cinsiyetleri kesin demi dedim ben ona göre alışveriş yapıyorum detaylıya gittin demi dedi yok dedim siz dediniz ki 22 ile 24 arasında yapacağız dediniz diye herhangi bir yerde ayarlamadım dedim hatta oradaki doktordan ayrılmış iyi ki sormuşum yani unutmuşNe diyosunnn ben bunu hiç düşünmemiştimTabi hazır olda beni bekleyecek halleri yok ki. Çok saolasın pazartesi artık muhakkak ayarlayayım. Sen kaçında haftada gitmiş olacaksın ?