2022 ikiz annesi olacaklar

benim 6. haftada bir kanamam oldu 2 hafta boyunca leke sürdü sonra 10. haftada oldu onun lekesi 3 gün sürdü bu süre zarfında haftada bir proluton vuruldum. 12. haftada doktorum artik vurmayalim gerek görürsek vururuz dedi. kanama durunca hemen kes demedi

Bencede vurulayim ya hem ikiz hem tup bebek inan çok korkuyorum kanama olunca ellerim titriyor panik atak krizi geçiriyorum
Bencede rahat olman stres yapmaman çok önemli bir de herkese aynı tedavi uygulanmıyor ki kişiden kişiye değişiyor. İnşallah bir an önce kesilir sende o zaman gönül rahatlığı ile bırakırsın

Benimde oldu 2 hatta 3 kere ama iste bana demiyor vurul diye başka doktora gittim ve da haftada 1 kere vurul dedi

Ben gene de vurul diyen dr u dinleyip yarin 1 hafta doluyor gecen hafta c.tesi vuruldum bu hafta da c
Tedi 1 tane daha vurulcam
Bencede rahat olman stres yapmaman çok önemli bir de herkese aynı tedavi uygulanmıyor ki kişiden kişiye değişiyor. İnşallah bir an önce kesilir sende o zaman gönül rahatlığı ile bırakırsın

Devam sutu olarak da gecse icinde misir surubu,sofya sekeri, fruktoz(meyve sekeri) oluyor. Ve yapay kivam arttirici iceriyor. Bazilarinda bunlardan bir tanesi icinde yok diyor ama digerleri bulunuyor. Sadece devam sutu diye icine ilave vitamin mineral koymuslar onu da ilacla alabilirsin. Doktorum dogal sut icemiyorsan bile urunleri dogal olsun onlari tuket demisti. Yogurt peynir vs

Progestan ben öğrendiğimden beri kullanıyorum hiç düşük tehdidim olmamasına rağmen serviks uzunluğum falan da iyi çıkıyor kullan dediyse kullanın bence

Kuzu sen detaylı ultrasona girdin mi ne yaptın?

Canım sen 2021 ikiz annelerine yazmışsın orda gördüm cevap vermemişler sanırım ben buradan cevap vereyim. Keseden mi ölçüm aldı? Bebeklerden ölçünce eşitlenebilir keselerden biri konuma göre küçük kalmış veya yönü farklı olduğu için ölçememiş olabilir. Bebekleri ölçmesi daha önemli. Kalp atışı da daha iyi duyulmuş inşallah sağlıklıdır bebişlerin içini ferah tutmaya çalış

Merhaba canım çok sağol
yok bebeklerden aldı. Ama küçük olan için diğerinin altında ve arkada olduğu için ölçüm sapması da yaşıyor olabilirim başını poposunu belirlemek zor oluyor hatları çok belirgin değil dedi. Ama işte ne bilim pazartesi hiç zorlanmamıştı bilmiyorum belki de beni endişelendirmemek için öyle dedi. Bir yıldır tedavi görüyorum kendisiyle az çok tanıyor beni. Giderek böyle daha da küçük kalmasından sonunda da kalbinin durmasından çok korkuyorum

Dediği gibi arkada olabilir kuzum içini ferah tutmaya çalış çok zor biliyorum ama elinden bu gelir şimdi Ben de iki yıldır istiyordum bir de kaybım var herşeyden evham yapmaya meyilliyiz maalesef Çok küçük oldukları için o ölçüm çubuğunu biraz bile uzatsa günü değişiyor bebişlerin. Benim bi gittiğimde ikisini de 2-3 gün küçük ölçtü olması gerekenden hatta satı değiştirdi sonra yine eski hallerine geldiler. Senin de öyle olur inşallah Karından mı bakmıştı canım?

Yok canım henüz girmedim benim doktora kalsa gerek yok adamın rahatlığı hoşuma gidiyor ama bu kadarı normal mi bilmiyorum. Şuan 20+3 22+ da gideyim diyorum
Gitmek gibi bir düşüncen varsa şimdi arayıp randevu al canım yer bulmak oldukça zor oluyor ben iki hafta sonraya zor yer buldum

Vajinal baktı canım. Kilom olduğu için hala karından net göremiyor bebekleri yağ tabakası yüzünden inşallah öyle olur kuzum insan işte zor elde edince her şeylerinden korkuyor. Benim de ilk başta hcg değerlerim düzgün artmadı hala onun etkisi altındayım ne yalan söylim. Artık biri tutunsun en azından diye dua ederken kontrolde iki kese görmek en büyük mucizemdi. Sonra dedim birinde bebek olmayacak herhalde ama oldu. Büyüğün kalbini duyduk onunki duyulmadı. Dedim duyulmayacak demekki. Bir sonrakinde onu da duyduk şükür rabbime. Ama işte hep bir yerde bir aşamada o baştaki hcg sıkıntısının bir etkisi yansıması olacak diye korkuyorum İlk denemem de kimyasaldı. O yüzden dediğin gibi evhamsız günüm geçmiyor ilk defa bu kontrole böyle rahat mutlu gittim ama yine bir sınav çıktı bakalım katşıma. hakkımda hayırlısı

Gitmek gibi bir düşüncen varsa şimdi arayıp randevu al canım yer bulmak oldukça zor oluyor ben iki hafta sonraya zor yer buldum
Ne diyosunnn ben bunu hiç düşünmemiştim Tabi hazır olda beni bekleyecek halleri yok ki. Çok saolasın pazartesi artık muhakkak ayarlayayım. Sen kaçında haftada gitmiş olacaksın ?

Ne diyosunnn ben bunu hiç düşünmemiştim Tabi hazır olda beni bekleyecek halleri yok ki. Çok saolasın pazartesi artık muhakkak ayarlayayım. Sen kaçında haftada gitmiş olacaksın ?
Ya normalde gittiğim hastanede yapılacaktı bugün doktora hocam cinsiyetleri kesin demi dedim ben ona göre alışveriş yapıyorum detaylıya gittin demi dedi yok dedim siz dediniz ki 22 ile 24 arasında yapacağız dediniz diye herhangi bir yerde ayarlamadım dedim hatta oradaki doktordan ayrılmış iyi ki sormuşum yani unutmuş hemen başka merkeze yönlendirdi aradım da zor yer buldum 22+5 te gitmiş olacam nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…