2022 ikiz annesi olacaklar

Saol kuzum bnm ileri derece pihtilasmam var geçen hafta başka dr a da gittim o da byle dedi kanama yoksa pruluton yok dedi suan aktif değil kanamam leke leke ama eğer aktif olursa buyun gun içinde takip yapacam mutlaka başka dr a gidicem

Çok şükür canım Rabbım nasip etti tuttu benim allahim hayirlisiyla devamında getirsin ins artık zor süreçlerde ins bundan birbirimize yardımcı olmaya çalışırız bizde ins
İnşallah canım inşallah devamı da gelecek sağlıkla tabiki yardımcı oluruz birbirimize herkesin farklı bir bilgisi var :)

Merhaba kızlar nasılsınız? Aranızda gaz problemi yaşayan ve çözüm bulabilen var mı? yürüyüş de dahil çok şey denedim ancak geçmiyor, ayıptır söylemesi yapamıyorum da. Gece uyutmadı kasıklarıma vurdu ağrısı

bende pek olmadi ama doktorum kabiz olma diye uyarmıştı sadece bol su icmemiz lazimmis gazla ilgili de ayaklarini sicak suyla yikamak her zaman iyi gelmistir bana.

Kabızlık yok çok şükür yani bugüne kadar yoktu olmaz da inşallah bu gazla karnımın içi fokur fokur her fokurdamada da kasıklarıma baskı yapıyor bir de bunu deneyeyim sıcak sıcak üstüne de çorap giyeyim kalın bakalım inşallah iyi gelir
olmadı artık yazacağım doktora valla

Hem de ne zor canım ama bebişlerimiz sağlıklı olsun da değer ne yapalım

Selam Canım bende gaz olmadı bir dönem kabızlık oldu bir kaç gün ama geçti çok şükür ayaklarını üşütmemeye çalış yediklerine dikkat et gaz yapabilecek yiyecekleri tüketmemeye çalış aklıma başka bişey gelmiyor eğer geçmezse doktorunla görüş bir ilaç verebilir belki.

Merhaba canım benimde senin haftalarında hem midemde hem bağırsaklarımda çok gaz oluyordu. Ama söylemesi ayıp ben çıkartabildiğim için sorun olmuyordu. Bir hafta on gün falan sürdü sonra geçti arkadaşların dediği gibi üşütmemeye ve yediklerine dikkat edersen rahat edersin bence de . umarım en kısa sürede geçer

Sağol kızlar. Sanırım kabızlığın da ayak sesleri bu düne kadar iyiydim aslında. Baya bişi denedim bakalım. Şimdi biraz uyudum uyandım. Daha iyi gibiyim sanki. İnşallah geçer gider de bugün ilaç kullanmak zorunda kalmam

Anladim canım benim hayirlisiyla guzelcene atlatırsın hepsini içinde rahat eder başka dr gözükmektede ama bence azcık bebislerde büyüsün gecer lekeler falanda merak etme canım

Herkeze selam sizi dinledim ve bugün başka dr a gittim kizlar bana bebekler canlı ama düşük tehlikenin var dedi haftada 1 pruluton verdi ve ben de onu dinleyip vurulcam diğer dra kalsa gerek yok diyor tedbir almakta fayda var kahverengi akintimhic geçmeden hala devam ediyor bugun hastanede çok yoruldum 3 saat falan kaldik hemen geldin aralıksız 1 lt su içip 2 saat yattim a a yalnızım iste kalkıp simdi bi makarna yapacam birde yanına bir çorba tarzı bise artık byle idare edecem bu tehlikeler ne zaman geçer sizce

Ne mutlu bak senin adına cok sevindim ben senelerdir o muameleyi görüyorum ama onlardan daha büyük olana sığındık

Sabah ac karnina 1 cb kefir ya da 1 activia shot ic. Bir de lif onemli her ogune once 1 kase sevdigin sebze/salatayi yiyerek basla, bol su icmeyi unutma
Kefir once gaz yapar ama bagirsak florasini duzelttigi icin sonra kabiz-gaz-ishal vb. hepsini kokten cozer

Kuzum iyi yapmışsın başka bir doktorun da fikrini almakla. Benim bir arkadaşım da kanama yaşamıştı şimdi 23. haftadalar ve şükür sağlıklılar. O da hala önlem amaçlı 5 günde 1 proluton vuruluyor haftalardır kanaması olmamasına rağmen. Önlem almakta fayda var bence de
sen olabildiğince dinlenmene bak. Yemek işini de yaparken bence biraz fazla fazla yap hepsinden bir kaç gün idare edersin yine. Dinlenmek için daha fazla zaman ayırabilirsin kendine

Sağol canım onu da deneyeyim bakalım yarın sabah

Bence çok iyi yaptın canım içinde rahat etti eminim şimdi bolca dinlenemey bak olabildiğince yemek yapıncada oturma durumu olunca hemen otur gene bir an önce bitsin diyip ayakta çok durumda yorma ondan hayirlisiyla iğneler ve bebisler büyüdükçe hepsi geride kalır canım benim

Insallah kuzum su tehlikeli dönem geçse rahat ederdim inan yalnızım bir yandan da onun stresi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…