-
- Konu Sahibi Inquisitive
Saol kuzum bnm ileri derece pihtilasmam var geçen hafta başka dr a da gittim o da byle dedi kanama yoksa pruluton yok dedi suan aktif değil kanamam leke leke ama eğer aktif olursa buyun gun içinde takip yapacam mutlaka başka dr a gidicemCanım öncelikle geçmiş olsun umarım tekrar etmez gecer giderkan sulandiriciyi neden kesmiyor peki hani vurulman gereklimi pıhtılaşman mi var ? Şunu söyleyeyim bazı okuduğum sayfalarda 4 ayına kadar kanaması olanlar olmuş sağlıkla kucaklarına almışlar bebeklerini ailende hamileliginde böyle olan varmiydi bazen genetikde oluyor fakat bence başka bir dr görün derim ne kadar yerleşmede olsa pruloton bizde çok önemli benim bildiğim kadariyla
İnşallah canım inşallah devamı da gelecek sağlıkla tabiki yardımcı oluruz birbirimize herkesin farklı bir bilgisi var :)Çok şükür canım Rabbım nasip etti tuttu benimallahim hayirlisiyla devamında getirsin ins artık zor süreçlerde ins bundan birbirimize yardımcı olmaya çalışırız bizde ins
bende pek olmadi ama doktorum kabiz olma diye uyarmıştı sadece bol su icmemiz lazimmis gazla ilgili de ayaklarini sicak suyla yikamak her zaman iyi gelmistir bana.Merhaba kızlar nasılsınız? Aranızda gaz problemi yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?yürüyüş de dahil çok şey denedim ancak geçmiyor, ayıptır söylemesi yapamıyorum da. Gece uyutmadı kasıklarıma vurdu ağrısı
Hem de ne zor canım ama bebişlerimiz sağlıklı olsun da değer ne yapalımCanım bende 13. Haftamin içindeyim hala var malasef ve bende içiyorum sadece önceden 2 tane alıyordum 1 re düşürdüm umarım bir an önce bulantilar geçerde bizlerde bir rahat ederiz cidden sürekli böyle olmak çok zor
Selam Canım bende gaz olmadı bir dönem kabızlık oldu bir kaç gün ama geçti çok şükür ayaklarını üşütmemeye çalış yediklerine dikkat et gaz yapabilecek yiyecekleri tüketmemeye çalış aklıma başka bişey gelmiyor eğer geçmezse doktorunla görüş bir ilaç verebilir belki.Merhaba kızlar nasılsınız? Aranızda gaz problemi yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?yürüyüş de dahil çok şey denedim ancak geçmiyor, ayıptır söylemesi yapamıyorum da. Gece uyutmadı kasıklarıma vurdu ağrısı
Merhaba canım benimde senin haftalarında hem midemde hem bağırsaklarımda çok gaz oluyordu. Ama söylemesi ayıp ben çıkartabildiğim için sorun olmuyordu. Bir hafta on gün falan sürdü sonra geçti arkadaşların dediği gibi üşütmemeye ve yediklerine dikkat edersen rahat edersin bence de . umarım en kısa sürede geçerMerhaba kızlar nasılsınız? Aranızda gaz problemi yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?yürüyüş de dahil çok şey denedim ancak geçmiyor, ayıptır söylemesi yapamıyorum da. Gece uyutmadı kasıklarıma vurdu ağrısı
Selam Canım bende gaz olmadı bir dönem kabızlık oldu bir kaç gün ama geçti çok şükür ayaklarını üşütmemeye çalış yediklerine dikkat et gaz yapabilecek yiyecekleri tüketmemeye çalış aklıma başka bişey gelmiyor eğer geçmezse doktorunla görüş bir ilaç verebilir belki.
Sağol kızlar. Sanırım kabızlığın da ayak sesleri buMerhaba canım benimde senin haftalarında hem midemde hem bağırsaklarımda çok gaz oluyordu. Ama söylemesi ayıp ben çıkartabildiğim için sorun olmuyordu. Bir hafta on gün falan sürdü sonra geçti arkadaşların dediği gibi üşütmemeye ve yediklerine dikkat edersen rahat edersin bence de . umarım en kısa sürede geçer
Anladim canım benim hayirlisiyla guzelcene atlatırsın hepsini içinde rahat eder başka dr gözükmektede ama bence azcık bebislerde büyüsün gecer lekeler falanda merak etme canımSaol kuzum bnm ileri derece pihtilasmam var geçen hafta başka dr a da gittim o da byle dedi kanama yoksa pruluton yok dedi suan aktif değil kanamam leke leke ama eğer aktif olursa buyun gun içinde takip yapacam mutlaka başka dr a gidicem
Aminnn canım benim insİnşallah canım inşallah devamı da gelecek sağlıkla tabiki yardımcı oluruz birbirimize herkesin farklı bir bilgisi var :)
Aynen öyle canım ya herseyi onlar icin hayirlisiyla alalim kucaklarimiza insHem de ne zor canım ama bebişlerimiz sağlıklı olsun da değer ne yapalım
Ne mutlu bak senin adına cok sevindim ben senelerdir o muameleyi görüyorumAynen yaaa ne güzel olurdu zaten beni anlayanları bir tek kk de buluyordum çevremde arkadaşlar akrabalar hemen hamile kaldı benim 1.5 yıl olmadı resmen kısır muamelesi gördüm acıma gördüm bu beni daha çok yıprattı rabbim yıllar yıllar sonra bile mucizesini veriyorken sabır gerekiyorken bir de insanların davranışları dayanlmazdı şükür oldu hem de rabbim iki tane vermiş inşallah sağlıkla ilerler hepimizin
Sabah ac karnina 1 cb kefir ya da 1 activia shot ic. Bir de lif onemli her ogune once 1 kase sevdigin sebze/salatayi yiyerek basla, bol su icmeyi unutmaSağol kızlar. Sanırım kabızlığın da ayak sesleri budüne kadar iyiydim aslında. Baya bişi denedim bakalım. Şimdi biraz uyudum uyandım. Daha iyi gibiyim sanki. İnşallah geçer gider de bugün ilaç kullanmak zorunda kalmam
Kuzum iyi yapmışsın başka bir doktorun da fikrini almakla. Benim bir arkadaşım da kanama yaşamıştı şimdi 23. haftadalar ve şükür sağlıklılar. O da hala önlem amaçlı 5 günde 1 proluton vuruluyor haftalardır kanaması olmamasına rağmen. Önlem almakta fayda var bence deHerkeze selam sizi dinledim ve bugün başka dr a gittim kizlar bana bebekler canlı ama düşük tehlikenin var dedi haftada 1 pruluton verdi ve ben de onu dinleyip vurulcam diğer dra kalsa gerek yok diyor tedbir almakta fayda var kahverengi akintimhic geçmeden hala devam ediyor bugun hastanede çok yoruldum 3 saat falan kaldik hemen geldin aralıksız 1 lt su içip 2 saat yattim a a yalnızım iste kalkıp simdi bi makarna yapacam birde yanına bir çorba tarzı bise artık byle idare edecem bu tehlikeler ne zaman geçer sizce
Sağol canım onu da deneyeyim bakalım yarın sabahSabah ac karnina 1 cb kefir ya da 1 activia shot ic. Bir de lif onemli her ogune once 1 kase sevdigin sebze/salatayi yiyerek basla, bol su icmeyi unutma
Kefir once gaz yapar ama bagirsak florasini duzelttigi icin sonra kabiz-gaz-ishal vb. hepsini kokten cozer
Diyetisyenimin yalancisiyimSağol canım onu da deneyeyim bakalım yarın sabah
Bence çok iyi yaptın canım içinde rahat etti eminim şimdi bolca dinlenemey bak olabildiğince yemek yapıncada oturma durumu olunca hemen otur gene bir an önce bitsin diyip ayakta çok durumda yorma ondan hayirlisiyla iğneler ve bebisler büyüdükçe hepsi geride kalır canım benimHerkeze selam sizi dinledim ve bugün başka dr a gittim kizlar bana bebekler canlı ama düşük tehlikenin var dedi haftada 1 pruluton verdi ve ben de onu dinleyip vurulcam diğer dra kalsa gerek yok diyor tedbir almakta fayda var kahverengi akintimhic geçmeden hala devam ediyor bugun hastanede çok yoruldum 3 saat falan kaldik hemen geldin aralıksız 1 lt su içip 2 saat yattim a a yalnızım iste kalkıp simdi bi makarna yapacam birde yanına bir çorba tarzı bise artık byle idare edecem bu tehlikeler ne zaman geçer sizce
Insallah kuzum su tehlikeli dönem geçse rahat ederdim inan yalnızım bir yandan da onun stresi de varBence çok iyi yaptın canım içinde rahat etti eminim şimdi bolca dinlenemey bak olabildiğince yemek yapıncada oturma durumu olunca hemen otur gene bir an önce bitsin diyip ayakta çok durumda yorma ondan hayirlisiyla iğneler ve bebisler büyüdükçe hepsi geride kalır canım benim