- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
evet birkac gun var sanirim aramizdaAy hadi inşallah güzel haberlerle dönersin canımbizim senle haftalarımız da aynıymış tahmin yapabilir bence de allah gönlüne göre en hayırlısını versin
aslinda tahmin etse de cok dikkate almayacagim ben oğlumu 12. haftada kiz dediydilerBenim doktorum 11. Haftadan sonra belli oluyor. Gösterirlerse bakarız diyor. Belki seninkiler içinde yarın tahmin yapar çok heyecanlıbenimde hep aklıma geliyor öyle şeyler bilmiyorum nasıl başa çıkacağız ama hep iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun
kaçıncı haftada hissettiniz hareketleri? suanda bende var bir kipirtilar ama emin olamıyorum biraz daha guclenmeleri lazim galibaO kaygılar hiç bitmiyor canım hareket etmediği zaman diyorsun ki acaba ters birşeyler mi var diye düşünüyorsun sonra hissedince şükrediyosun
İlk 16 da hissettim ama hani böyle pıt pıt şeklindeydi ve çok sık değildi çok çok nadir hissediyordumkaçıncı haftada hissettiniz hareketleri? suanda bende var bir kipirtilar ama emin olamıyorum biraz daha guclenmeleri lazim galiba
Çok geçmiş olsun inşallah son yaşadığınız olur sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla inşallahMerhaba herkese ben de 13. Haftamdayım. 12.haftamda yoğun kanama yaşadım. Paçalarımdan aktı o kadar yoğun. Ped falan tutamadı hastaneye gidene kadar. Neyse ki bebişlerim iyi. Ben de fitil ve iğneye devam ediyorum. Kahverengi akıntı da devam ediyor. İnş sağlıkla atlatırız bu günleri
Canim benim onları bırakmam pihtilasmam ileri derecede olduğu için direk kalbi durur
Herkesin durumu farklı bende pıhtılaşma falan yokken devam ettirdiler ve gereksiz kanamaya sebep oldu. Tabiki herkes kendi durumuna göre davranacakCanim benim onları bırakmam pihtilasmam ileri derecede olduğu için direk kalbi durur bebeklerin
Pbenm daha once kaybım var canim pihtilasmadan dolayı Rabbim görsün emeklerimiziHerkesin durumu farklı bende pıhtılaşma falan yokken devam ettirdiler ve gereksiz kanamaya sebep oldu. Tabiki herkes kendi durumuna göre davranacak
gecmis plsun yoğun kanamadan sonraki kahverengi akinti 2 hafta daha devam etti bende. sürekli yattim igneleri aksatmadim rengi açıldı gittikçe. insallah sizin de en kisa surede kesilirMerhaba herkese ben de 13. Haftamdayım. 12.haftamda yoğun kanama yaşadım. Paçalarımdan aktı o kadar yoğun. Ped falan tutamadı hastaneye gidene kadar. Neyse ki bebişlerim iyi. Ben de fitil ve iğneye devam ediyorum. Kahverengi akıntı da devam ediyor. İnş sağlıkla atlatırız bu günleri
Keselerde bir sıkıntı olmamasına çok sevindim canım inşallah son yaşadığın olur ya aslında pruloton depotu haftada bir yada üç gğnde bir vurduran arkadaşlar var kanama alanları olmamasına rağmen hatta bazılarının doktorları birkaç gün fitili kesti kanama olunca sonrasında ağızdan alın demişlerdi senin doktorun neden proluton iğne ya da progestan iğne kullandırmıyor ki? İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızGünaydın gene kanamayla uyandı kizlar keseler güzel dedi Dr ama kanamam bu hafta bu 2.sabah kabuslarim oldular artik kanama alanı da yok oysa pruluton depot vuruldum eve geldim smdi yatiyorum Rabbim sağlıkla doğumlar nasip etsin bnm gibi oldunuz mu
Fitil kullandım vallq hatta esim aradi dedi alalım mı fitil evet ilaçlara devam dedi pruluton vuruldum eve geldim smdiKeselerde bir sıkıntı olmamasına çok sevindim canım inşallah son yaşadığın olur ya aslında pruloton depotu haftada bir yada üç gğnde bir vurduran arkadaşlar var kanama alanları olmamasına rağmen hatta bazılarının doktorları birkaç gün fitili kesti kanama olunca sonrasında ağızdan alın demişlerdi senin doktorun neden proluton iğne ya da progestan iğne kullandırmıyor ki? İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Heyecan yapmamak ne mümkünBen tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 2 embriyo transfer edilmişti, perşembe günü kese görmeye gideceğim. Çok heyecanlıyım 2 sağlıklı kese görmek istiyorum
İnşallah son gördüğün olur canım bir daha yaşamazsınFitil kullandım vallq hatta esim aradi dedi alalım mı fitil evet ilaçlara devam dedi pruluton vuruldum eve geldim smdi
Kontrol kaçtaydı kuzum? Haber ver bize deyarın kontrolum var cok heyecanliyim. belki cinsiyet tatmini falan da olur ama bunlardan ziyade yasayip yasamadiklari cok kafama takılıyor
hareketlerini hissettigimizde bu kaygılar azalacak insallah
Ben de kanamayla uyandım. Bebişler iyi çok şükür. Bu hafta benim de 2.oldu. Göbekten iğneye, prulutona ve dupaslona başladım ben de. Hâlâ devam ediyor.Günaydın gene kanamayla uyandı kizlar keseler güzel dedi Dr ama kanamam bu hafta bu 2.sabah kabuslarim oldular artik kanama alanı da yok oysa pruluton depot vuruldum eve geldim smdi yatiyorum Rabbim sağlıkla doğumlar nasip etsin bnm gibi oldunuz mu
Ben de kanamayla uyandım. Bebişler iyi çok şükür. Bu hafta benim de 2.oldu. Göbekten iğneye, prulutona ve dupaslona başladım ben de. bende karar verdim hafta da 1 kez olacam artık pruluton ben bol bol kan sulandirici alıyorum kesemez de pihtilasmam var oldum bugün pruloton
İçiyorum ama inanır mısın sudan bile tiksindim ya Rabbim görsün emeklerimizi inşallahİnşallah son gördüğün olur canım bir daha yaşamazsınBol su iç ve uzan