2022 ikiz annesi olacaklar

8. Haftada kanama yaşayan var mı
Ben de yaşadım koyu renkti leke gibi değildi daha fazlaydı içerde birikmiş kandır dedi doktor. Kanama alanı da yoktu. Ara ara lekeler de oldu. Günde tek progestanla devam ediyorum başından beri. Aktif kanama olmadı öyle kırmızı renkli ve yoğun. Öyle olursa ve ağrı eşlik ederse sıkıntılı oluyormuş sanırım

Evet öyle yqa ikiz gebeliklerde bazen oluyor diyorlar da bana da yerlesmeeden olabilir dediler

Evet öyle yqa ikiz gebeliklerde bazen oluyor diyorlar da bana da yerlesmeeden olabilir dediler
Evet benim keseler dip dibeydi bide yerleşmeye çalışırken kanama oldu içerde birikti heralde ben de ondan şüphelendim. Şimdi 11+5im bu ara yok çok şükür inşallah bir daha da olmaz Senin kaç haftalıklar canım?

Ben de 2 kilo verdim hem de bulantım çok az oldu sadece 1 kere yediğim gibi çıkardım iştahsızlık oldu sadece. Uygulamada ilk 3 ay ikiz gebeliklerde 2,5-5,5 kilo arası almak normaldir diyor. Alamadık ki. Göbeğim de büyüdü. Her şey bebelere gidiyor sanırım. Senin kilon çok düşük heralde 20 kilo da iyiymiş bulantıların geçerse sevdiğin ne varsa bol bol yersin kuzum en azından düşünmek zorunda kalmazsın keyfini çıkar bana hiç şu kadar al bu kadar alma demedi. Sadece bir kere çılgınca yiyemiyorum dedim iştahsızlık var dedim öyle bir şey istemiyoruz zaten aman çılgınca yeme dedi

aynen benim de göbeğim büyüdü o ittiriyor midemi reflu oluyor normalde son aylarda olur bu durum. 46ya düştüm işte ilk hamileligimde tek bebeğe 10 kilo aldim geri verdim sonra. 10 kilo almak bile büyük bir olaydi benim için

Progestan aldığın için belki gerek duymamıştır. Doktorunuzda çok enterasanmış sinir olurum öyle tiplere bizimkiler kolay elde edilen bebekler değil kusura bakmasın olsa bile endişe etmek kadar doğal birşey var mı iyi yapmışsınız değiştirmekle umarım tekrar yaşamazsınız

Aynen ilk üç ay kandan besleniyormuş bebekler ama üç aydan sonra umarım normale döneriz. İştahlı herşeyi istediği gibi yiyen hamilelere çok özeniyorum. Ayrıca ben yemek yemeyide çok severdim. Kırk yıl düşünsem yemek yemekten tiksineceğim aklıma gelmezdi

Sadece çocuğun almış kiloları zaten kuzum o kadar olur reflü için erken olmuş evet neden öyle oldu ki? aman boşver o da güzel bir şey çok alıp ne yapacaksın bebişler sağlıklı olduktan sonra fark etmez

Saol kuzum teşekkür ederim Rabbim görsün bizleri inşallah sağlıkla hayirla Salih evlatlarımız olsun

yarın kontrolum var cok heyecanliyim. belki cinsiyet tatmini falan da olur ama bunlardan ziyade yasayip yasamadiklari cok kafama takılıyor
hareketlerini hissettigimizde bu kaygılar azalacak insallah

yarın kontrolum var cok heyecanliyim. belki cinsiyet tatmini falan da olur ama bunlardan ziyade yasayip yasamadiklari cok kafama takılıyor
Ay hadi inşallah güzel haberlerle dönersin canım bizim senle haftalarımız da aynıymış tahmin yapabilir bence de allah gönlüne göre en hayırlısını versin

Benim doktorum 11. Haftadan sonra belli oluyor. Gösterirlerse bakarız diyor. Belki seninkiler içinde yarın tahmin yapar çok heyecanlı benimde hep aklıma geliyor öyle şeyler bilmiyorum nasıl başa çıkacağız ama hep iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun

Benim doktorum da 10+4 te gittik en son o gün tahmin yaptı hiç beklemiyorduk birden söyledi ve kendinden çok emin görünüyordu o kadar erken söylendiğini bilmiyorduk sürpriz oldu zaten genetik test yaptırdık birkaç güne kesinleşecek ama tutturdu mu o kadar erkenden merak ediyoruz

O kaygılar hiç bitmiyor canım hareket etmediği zaman diyorsun ki acaba ters birşeyler mi var diye düşünüyorsun sonra hissedince şükrediyosun

Ya kafam karıştı iste benmde tup bebek ya zaten belki kan sulandirici sebep oldu doktor acaba zaten hergun 2 kere progestan alıyorum ondan mübarek duymadı bilmiyorum ki
Benim de 8. Haftalarda kanamam oldu doktorum birşey olmaz dedi. Başka doktorlara gittim coraspini bırak dediler burnumda kanamıştı 2 gun üst üste. Kendi doktorum hiç ilgilenmedi diğer doktorları dinledim ve coraspini bıraktım hatta lekelemem tamamen bitene kadar oksaparı da bıraktım. Coraspinden dedi bana devletteki ve gittiğim diğer doktor. O günden beri bir daha da kanamam olmadı.

Canim benim onları bırakmam pihtilasmam ileri derecede olduğu için direk kalbi durur bebeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…