- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
cok şükür her sey yolunda haftalariyla uyumlu hatta azcik öndeler. altli üstlü duruyorlarmis birinin eşi arkada biri onde birbirinden tamamne bagimsz cok iyi dedi. ense kalınlığı burun kökünde sorun yok o yüzden ek incelemeye de gwrek yok dedi. acilen covid aşısı olmami istiyor. haftaya olucam sanırım. bebeklerin biri bacaklarini acti arasi boştu ona kız dedi öbürünun de yandan görüntüsü kız dedi ama net olarak 1 ay sonra soylerim dedi. nabzim 140 cikti kardiyolojiye yolladi. bir sonraki kontrol de bi aksilik olmazsa insallah bir ay sonraKontrol kaçtaydı kuzum? Haber ver bize de
Bende tat çıkarmak için inan ne hal var ne bise buna cok çok çok şükür ama esim de 8 günlük goreve gidecek sabah evde tek başıma kanamayla kendime bakmak zorundayım gelecek olan kimsemiz de yok malesef oyle kaldım ortadaSeninle aynıyız hep. İnş bir an önce durur da biz de tadını çıkarırız artık
Maşşallah canım çok güzel haberlercok şükür her sey yolunda haftalariyla uyumlu hatta azcik öndeler. altli üstlü duruyorlarmis birinin eşi arkada biri onde birbirinden tamamne bagimsz cok iyi dedi. ense kalınlığı burun kökünde sorun yok o yüzden ek incelemeye de gwrek yok dedi. acilen covid aşısı olmami istiyor. haftaya olucam sanırım. bebeklerin biri bacaklarini acti arasi boştu ona kız dedi öbürünun de yandan görüntüsü kız dedi ama net olarak 1 ay sonra soylerim dedi. nabzim 140 cikti kardiyolojiye yolladi. bir sonraki kontrol de bi aksilik olmazsa insallah bir ay sonra
Çok zor süreçler bunlar. Allah yardımcımız olsunBende tat çıkarmak için inan ne hal var ne bise buna cok çok çok şükür ama esim de 8 günlük goreve gidecek sabah evde tek başıma kanamayla kendime bakmak zorundayım gelecek olan kimsemiz de yok malesef oyle kaldım ortada
Allah görsün o bize Rahmet etsin inşallahÇok zor süreçler bunlar. Allah yardımcımız olsun
evde de 120 civari cikiyor aslinda doktorun odasinda da epey dinlenmistim ve sakindim. onceki gebeligimde tasikardiyi son uc ay yasadim bir sürü kontrole gittim simdi erkenden baasladi ne yazik ki. aşı konusunda da cok emin konustu. 30 haftalik bir hastasi şuan yogun bakimda ve durumu çok kötüymüş. benim de eşim aktif olarak insanlara temas ediyor mesleği öyle, oğlan kreşe gidiyor. sana bulasirsa bir de ikiz gebesin ekstra riskli hemen ol dediMaşşallah canım çok güzel haberlerbize de iki kız demişti doktor 10+4 te kendinden emin gibiydi ama değişir falan diye çok heveslenmemeye çalışıyoruz bakalım bu hafta DNA sonuçları çıkacak zaten ense ve burun için de iyi demişti o gün ama daha 12.haftada değildik yine de yaptıralım dedik kesin olsun diye tercih meselesi tamamen. Kalp atışların doktor stresinden artmıştır kuzum merak etme evde ölçüyor musun? Ben akıllı saatimden takip ediyorum evde normalken hastanede durduğum yerde 130lara çıkıyor stresten belki öyle olmuştur sana da. Aşı olmanı istemesine çok şaşırdım doktorlar bir şey demeye korkuyor burada okuduğuma göre hep sen bilirsin ben karışmam demişler insanlara. Ben daha konuşmadım bakalım ne diyecek hiç yaptırasım yok ama
Aaa kıyamam çok üzüldüm yoğun bakımdaymış hem de bu ara duydum böyle şeyler doğruymuş demekevde de 120 civari cikiyor aslinda doktorun odasinda da epey dinlenmistim ve sakindim. onceki gebeligimde tasikardiyi son uc ay yasadim bir sürü kontrole gittim simdi erkenden baasladi ne yazik ki. aşı konusunda da cok emin konustu. 30 haftalik bir hastasi şuan yogun bakimda ve durumu çok kötüymüş. benim de eşim aktif olarak insanlara temas ediyor mesleği öyle, oğlan kreşe gidiyor. sana bulasirsa bir de ikiz gebesin ekstra riskli hemen ol dediaslinda olmayi da düşünüyordum hemen ol diyince elim ayagima dolaştı.
dna sonucunda her ikisinin de cinsiyeti belli olacak mi yani çok heyecanli
iki doz sinovacliyim zaten 6 ay gecti üstünden. doktorum biontech ol dedi enfeksiyon uzmani sinovac ol dedi. benim de gönlüm sinovactan yana daha guvenli inaktif aşı diye henuz karar vermedim.Aaa kıyamam çok üzüldüm yoğun bakımdaymış hem de bu ara duydum böyle şeyler doğruymuş demekhaklısın aslında hamileleri baya kötü yapıyormuş şuan senin riskin daha fazla o zaman kuzum yaptırsan daha iyi olur ben de korktum şimdi sorayım da yaptırayım olmadı… Sen biontech mi yaptıracaksın? Evde de kalp atışın yüksekse kontrol etmeleri iyi olur çok geçmiş olsun canım ilaç mı veriyorlar onun için? Evet belli olacak bakalım çok merak ediyoruz
Aa aslında 2 tane olduysan zaten bi yan etkisi olmuyor demek ki sana 3.yü de olsan sorun olmaz kuzum ben hiç olmadın sandım. Ben mesela hiç olamadım özel sektördeyim bize sonradan çıktı tam da hamile miyim diyordum sonra hamile olduğumu öğrenince yaptıramadım. Doktorlar da fikir ayrılığı yaşıyor bu konuda. Bakalım benimki ne diyecekiki doz sinovacliyim zaten 6 ay gecti üstünden. doktorum biontech ol dedi enfeksiyon uzmani sinovac ol dedi. benim de gönlüm sinovactan yana daha guvenli inaktif aşı diye henuz karar vermedim.
evet herkes nihayetinde sağlıkli hangisi olacak diye düşünüyor aşı karşıtlarını da anlıyorum niyetleri kötü değil ben aşıdan daha çok hastaligim getireceklerinden korkuyorum. 2021 ikiz annelerinde bir çoğu aşı olmus bu arada.Aa aslında 2 tane olduysan zaten bi yan etkisi olmuyor demek ki sana 3.yü de olsan sorun olmaz kuzum ben hiç olmadın sandım. Ben mesela hiç olamadım özel sektördeyim bize sonradan çıktı tam da hamile miyim diyordum sonra hamile olduğumu öğrenince yaptıramadım. Doktorlar da fikir ayrılığı yaşıyor bu konuda. Bakalım benimki ne diyecekHakkımızda hayırlısı olsun bebişler sağlıklı olsun
Pbenm daha once kaybım var canim pihtilasmadan dolayı Rabbim görsün
Devam ediyor. Ancak azaldı. Sabah uyanınca durduramıyorum. Ped tutmuyor. Geceye doğru azalıyor. Senin nasıl
Sabah olduğu zaman tuvalete gitmeye korkuyorum bende smdi arkdwm geçmiş olsuna geldi sen byle olursa çok kansız kalacaksın dedi bilmiyorum ya benmde şuan az ama tabi sabah ne olacak bilmiyoruz iğne oldum ya 3 gun snra yeniden olmak istediğimi dr a diyecegimDevam ediyor. Ancak azaldı. Sabah uyanınca durduramıyorum. Ped tutmuyor. Geceye doğru azalıyor. Senin nasıl
Pekmez iç canım ben de her gün pekmez içmeye çalışıyorum.Sabah olduğu zaman tuvalete gitmeye korkuyorum bende smdi arkdwm geçmiş olsuna geldi sen byle olursa çok kansız kalacaksın dedi bilmiyorum ya benmde şuan az ama tabi sabah ne olacak bilmiyoruz iğne oldum ya 3 gun snra yeniden olmak istediğimi dr a diyecegim
İşte bu günlere kadar covid olmadan geldik bundan sonra da olmaz mıyım acaba diyorum boşuna riske atmasam mı diye çünkü aşı olup kötü olan hatta ölen tanıdıklarımız oldu ilk dozda ne olacağı belli olmuyor gibievet herkes nihayetinde sağlıkli hangisi olacak diye düşünüyor aşı karşıtlarını da anlıyorum niyetleri kötü değil ben aşıdan daha çok hastaligim getireceklerinden korkuyorum. 2021 ikiz annelerinde bir çoğu aşı olmus bu arada.
Tatli olan herseyden oyle tiksindim ki sana anlatamam napayim artık kan takviyesi alirim en kötü yaa gerçekten yüzüm falan bembeyaz oldu ama dr çok normalmiş gibi davranıyorPekmez iç canım ben de her gün pekmez içmeye çalışıyorum.
Aynen ya durduramıyorlar bir türlü kanamayı. Ben gece gece yine başladım. Ama artık gütmicem hastaneye. Aynı ilacı verip verip gönderiyorlar nasılsaTatli olan herseyden oyle tiksindim ki sana anlatamam napayim artık kan takviyesi alirim en kötü yaa gerçekten yüzüm falan bembeyaz oldu ama dr çok normalmiş gibi davranıyor
Biraz uzun oldu ama o kadar kötüyüm ki anlatamam size kızlar mide bulantilarim geçmemiş bide mide ağrım var bunları sordum bana diyorum ne bekliyordun ikiz gebelik herseyi 4 -5kati yaşayacaksın ya insan bi derman olur zaten hiç sormadı iyimisin nasıl gidiyor ben söylüyorum herseyi zorla laf alıyorum haa bide bu bebekler niye aşağıda dedi ya rahim nerde Benmi bilmiyorum yani bir değişik gündü eve geldim dedim bende abarttım ama hiç ısınamadım dr güya iyi dr biri bulunduğum yerde valla zerre hamile duygusundan anlamayan biri istediği kadar iyi olsun simdi rahatsızlıklarimi soracağım bebislerimi güzel gösteren bir dr ins gelırım diye dua ediyorum Rabbım her daim iyilikler güzellikler ve güzel hamilelikte nasip etsin bizlere insGunaydin tatlı annelerbende yaşadıklarımi anlatayım dün tup bebek dr tavsiyesiyle aynı hastanede surecimi devam edecek dr gittim ben bekliyorum ki hersey guzel gidecek neyse adam işte rutin şeyleri sordu surat bes karış tabi niye ikiz koydun ikiz demek erken doğmak demek 30 haftalarda doğruluyor çok zor hatta sağlıklı olacakmi belli değil bir tanesini bile kucağına alamiyabilirsin 37-38 haftaları görmen lazım ama yok keske tek koysaydın falan saçmaladı neyse güya iki taramaya gitmişiz bir kere bakıyor görüntü çok kötü engelliyor bende ayıptır söylemesi tedavi falan kilo aldım dedim karnım yağlı ondan mı onunda etkisi var ama bebeklerin plesantasi üstte engelliyor ilerleyen aylarda hiç net göremeyeceğiz ne olacak dedim duzelmezmi bakacağız sonra biri hareket etmedi bana kalp atışı falanda göstermiyor korktum vuruyor vuruyor etmiyor hocam bu niye etmiyor hareket dedim yüzüme bakıyor bilmem diyor neyse bebisim hareket etti içim rahatladı nasıl korktum anlatamam bebeklerle ilgili ne boy ne kilo ne hafta yalım yamalak cevaplar verdi bi iyi haber burunları gördüm sorun yok dedi esımle yanından çıktık neye uğradığımızi sasirdk hemen tup bebek dr gittim anlattım herseyi bırakıyoruz onu dedi uslup çok yanlış dedi başka dr bakarız dedi