2022 ikiz annesi olacaklar

SiZin kanamanız da yoğun mu? Benim kovadan boşalırcasına geliyor
Geldi canim sabah hani yoğun adet günü kanaması gibiydi apar topar dr a gttik bebekler iyiymiş ama kanamam durmadı hala igne oldum smdi yatiyorum ama tam yatmak denemez yani tuvalete kalkıyorum surekli falan o yüzden de çok yatmıyorum bol su içiyorum az az agrim da var dr da bilmiyor bu kanama neden oluyor

Aynı durumdayız canım bende de nedeni bilinmiyor. Ağır bir şey yapmıyorum. Kanamadan sonra iyice yattım ama yine tekrarladı.

Aynı durumdayız canım bende de nedeni bilinmiyor. Ağır bir şey yapmıyorum. Kanamadan sonra iyice yattım ama yine tekrarladı.
Pazae günü olmuştu benm önceki de yaa bende inan ki bilmiyorum dr surejli bana sen ikiz annesinin buna alis kanaman olacak riskin yüksek olacak senin sakin olman lazım diyor ama ben daha evvel 2 bebeğimi kaybettim o yüzden çok evhamliyim senin pihtilasman falan yok demi ben düşük yaptim snra gene kaldım hemen 3 bucuk aylıkken kalbi durdu kuretaj oldum snra t rahim denildi ameliyat oldum gebe kalamadım hsg çekildi gene kalamadım tup bebek yaptirdik bebeklerim tup bebek smdi çok işlem operasyon korku var bende

Benim de tüp bebek canım. Pazar gece kanamam olmuştu şimdi de bu sabah oldu 13.haftamdayım hatta 14 olmak üzere. Göbekten progestan verdi. Bu bebeğe zarar vermez değil mi yaparken çok panik oluyorum. Bebeğe denk gelirse diye. İğne küçük ama ilk gebeliğim ve korkutuyor bu durum

Yok yok olmaz ayy sen mis gibi büyümüşsün maşallah ben daha 9 haftalık oldum yeni bugun biri 8 +6 biri 9 olmus biri 1 gun geriden geliyor kuzum Allahim inşallah dogsunlar popolarina vurucam ikisininde

Canim korkma progestandan bise olmaz daha da iyi tutunur bebeklerin kanaman çabuk durur ben hergun göbekten oksapar oluyorum

İnşallah canım. Şu kanamalar bitse de biz de hamileliğin tadını çıkarsak keşke.
Inan sabahları dehşet ve korkuyla uyanıyorum bebeklerim iyi olsun da ben 9 ay herseye razıyım daha detaylı usg var önümüzde siz yaptırdınız mi ben onun için başka bir şehre gitmek zorundayım 3 saat uzakta

Biz şuan fetal dna bekliyoruz. Onu yaptırdık. Ayrıntılı için 20li haftalarda olmak gerekiyor. Zamanı gelsin onu da yaptıracağız.

Canım 1 tüp kan alıyorlar. Yurtdışana gönderiliyor. 3500-4500 arası değişiyor fiyatı. Anlaştığın yre göre değişiyor
Adana da cok iyi bir perinatolog var ben diyorum ona gideyim 1 saat falan sürüyormuş bakması baya ince bakıyormuş böbrekleri kalbi beyni vs.. ona gidicem çünkü fetal dna kesin değil diyorlar en azından o bana herseyini gösterir 12. Haftada bakabilirmis

O kadar erken bakıldığını bilmiyorum. Bana da 20li haftalar dedi. Şimdilik fetal yaptırdık bekliyoruz. İkili testler kesin değil. Fetal dna’nın da doğruluk oranı çok yüksek diye biliyorum.

O kadar erken bakıldığını bilmiyorum. Bana da 20li haftalar dedi. Şimdilik fetal yaptırdık bekliyoruz. İkili testler kesin değil. Fetal dna’nın da doğruluk oranı çok yüksek diye biliyorum.
Canim Rabbim onlara ne ömür nasıl ömür verdiyse oyle doğacaktır ama biz elbette tedbir almaliyz o yüzden ben sadece detayli usg düşünüyorum o dr ne derse ona göre bir yol belirleyeyim diyorum

Canim Rabbim onlara ne ömür nasıl ömür verdiyse oyle doğacaktır ama biz elbette tedbir almaliyz o yüzden ben sadece detayli usg düşünüyorum o dr ne derse ona göre bir yol belirleyeyim diyorum
Aynen canım sağlıkla gelsinler inşallah

Aynen devam ediyor sabah koyduğum fitilden sanırım krem gibi gelmeye devam etti ya bitse de biz de rahat etsek ben bunu üstüne 2 gunde 1 buyuk tuvaleti yapıyorum az evvel ona gittim gene fos fos kanamam oldu af edersin
Seninle aynıyız hep. İnş bir an önce durur da biz de tadını çıkarırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…