2022 ikiz annesi olacaklar

o zaman baya mennun kalmışşsın kuzum tekrar aldıgına göre teşekkür ederim bilgi için canım benim
ilk basta aventin camlarini kullandik ama uc tane kırınca plastige döndük. uçları ay ay değiştiği icin memnun kaldim ben. yaklaşık 1 sene biberon bir bucuk sene emzik kullandik hep avent

Canım ben birer tane chicco birer tanede tommee tippee aldım. İkisinden de genellikle herkes çok memnun. Emzikte ikili chicco yeni doğan emziği var 0-2 ay olan birde phılıps aventlerden alacağım . İlk zamanlar daha küçük olacağı için chicco olanları kullanırım sonra avent işe devam ederim diye düşünüyorum. Bu arada biberon chicco biberon almayı düşünürsen ben trendyoldan aldım. Orada daha uygun bilgin olsun.

anladım canım benim bende tam bilemedim ne yapayım diye ama sanırım haklısın eger olurda yara olur falan birsey olursa sipariş ederim hemen gelir inş ama umarım hiç yaramız olmazda gerek kalmaz hiç birine

ilk basta aventin camlarini kullandik ama uc tane kırınca plastige döndük. uçları ay ay değiştiği icin memnun kaldim ben. yaklaşık 1 sene biberon bir bucuk sene emzik kullandik hep avent
anladım canım benim bende zaten cam almayayım dedim agırda oluyor dediler bende bi bakayım ona kuzum kullanacagız mecburen sagol canım benım

evet o markayıda baya öven var tommee yi bide ona bakayım artık birini begenip alacagız inş olmadı begenemzsek degiştiririz emzikde ona karar veririm inş bilgi için sagol canım benim teşekkür ederim

anladım canım benim bende tam bilemedim ne yapayım diye ama sanırım haklısın eger olurda yara olur falan birsey olursa sipariş ederim hemen gelir inş ama umarım hiç yaramız olmazda gerek kalmaz hiç birine
İnşallahh canım hiç gerek kalmasın

Bu gumus kalkanlar ıcın İnstgramda bi paylasim gormustum dogumdan ıkı hafta once kullanmaya baslamak gerek diye

Kizlar gunaydin ciddi bir grip enfeksiyonu yaşıyorum burnun tıkalı ateşim vardi dun 37.2 dr parol ic dedi esim de iç bir şey olmaz dedi 500 mg. 1 tane parol ictim ve sterimar diye bir okyanus suyu kullanmaya başladım parol içen yada sprey kullanininz var mi korkuyorum da hiç ilac icmemistim

Bu gumus kalkanlar ıcın İnstgramda bi paylasim gormustum dogumdan ıkı hafta once kullanmaya baslamak gerek diye
Krem kullanmaya da öyle erken başlayın diyolar kuzum. Gümüş kalkanı ben gerekirse alıcam çok kullanacakmışım gibi gelmedi ama aventinkini kullanırım öyle. Gerçi bizim doğumlar da belirsiz

Günaydın bana da bu tarz olmuştu 2. aşıdan sonra ya sağlık ocağından kaptım ya hastaneden. İnfluenza olmuşsun muhtemelen çok salgın var ve aşırı bulaşıcı. Parolün bir sakıncası yok doktorlar söylüyor zaten ben bir kere içtim ama ateşim çıkmadı benim 37.1 oldu en fazla o da tehlikeli değil. Burnum da çok tıkandı iki hafta geçmedi sadece okyanus suyu kullandım. Burun spreyleri yasak. Burun tıkanınca boğaz da kuruyor tabi. O da acıyor. Bol su içip mandalin portakal suyu, elma, tarhana çorbası (gerçi o her yörede farklı oluyor bizimki kırmızıdır baharatlıdır salçalı yaparız) , diğer çorbalar, ılık ballı limon, yemeklere biraz acı biberle falan geçti ama iki hafta sürdü. Geçmiş olsun hamilelikte ilaç kullanmadan zor Benim eşime bulaşmadı mesela ya da belirti vermedi bizim kan değerlerimiz düşüyor ya bebişlerden bağışıklık düşük ondan etkileniyoruz. Anneme bulaştı bana bakayım derken bilemedik bulaşıcı olduğunu aşının yan etkisi sandık neyse ona doktor ilaç verdi 3 günde iyileşti. Hiç kötü olmadı.

Benm esim de ilaçla 3 gunde hiç biseyi kalmadi kuzum ben tıkalı burunla resmen can çekiyorum okyanus suyu az bise aciyor gibi 2 saat snra açık ağızla gezmeye devam ediyorum senin ateş çıkmaması iyi olmuş bende parolu sadece 1 kere o da dün ictim korka korka ama ateş olursa daha zor dediler diye içtim Allahim sifa versin inşallah 2 hafta sürmez yaa

paroldan bisey olmaz doktorum günde 3 taneye kadat içebilirsin demisti. bebisler hasta olunca da parolun düşük dozu veriliyor zaten guvenli ilaç

paroldan bisey olmaz doktorum günde 3 taneye kadat içebilirsin demisti. bebisler hasta olunca da parolun düşük dozu veriliyor zaten guvenli ilaç
Bebeklerim iyi olsun da inan gerisi bnm için boş o kadar tedavi den snra geldiler onlar bu grip hiç iyi olmadı yaa ve ben evden çıkan biri değilim bırak evi balkona bile çıkmam hiç sadece cam açar ev havalandiririm eve eşimden başkası asla alınmıyor o da 10ngjnde 1 gün izne geliyor saolsun yalnız gelmemiş virüsleryle gelmiş sakindim sakindim gene yakalandım

canım çok geçmiş olsun. bende 12. haftamda çok fena hasta olmuştum. hem burun tıkanıklığı hem öksürük doktorum önce bir kana baktıralım enfeksiyon yoksa çok zorda kalırsan parol iç onun dışında bol meyve yiyip ve dinlenmek dışında yapacak birşey yok demişti. iki hafta sürmüştü ama ben çalıştığım için çok dinlenme imkanım olmamışt. sende beslenmene dikkat edip güzelce dinlenirsen çabucak toparlarsın inşallah

canım ben 1,5 ay içinde 2 kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim. covid testlerim negatif çıktı. burnum şarıl şarıl aktı, baş ağrısı ateş, sesim kısıldı falan doktora gittim antibiyotik verdi kullanmadım bebişler var diye sonra bir hafta iyi oldum ama tekrar hastalandım. bu kez kan aldı doktor ve kanda ciddi enfeksiyon çıktı, bağışıklığım da düşükmüş. öyle olunca mecbur antibiyotik kullanacaksın dedi doktor, kadın doğumcum da kullanmamak bebeklere daha büyük sıkıntı yaratır deyince mecburen kullandım öyle iyileştim :) doktorun tavsiyelerine uymak gerek

İnşallah kuzum benm inan yatiyorum hep öksürük az az yokluyor ama suan sadece 37.2 ateş ve burun tıkanıklığı kaldi 2 gunde 2 kilo mandalina yemişim nasıl yaptım hayret içindeyim bol sıvı alıyorum

İnşallah kuzum benm inan yatiyorum hep öksürük az az yokluyor ama suan sadece 37.2 ateş ve burun tıkanıklığı kaldi 2 gunde 2 kilo mandalina yemişim nasıl yaptım hayret içindeyim bol sivi
Aynen kuzum bana da parol verdi işte gunde 3 kereye kadar kullanmanda sakınca yok dedi ama ben yine de çok agirlqsmadikca almıyorum dun gece 1 tane aldım rahatlattı baya

Ateşin çıkacak gibi olursa içersin parolü bir sakıncası yokmuş canım. İnşallah bir an önce iyileşirsin İki hafta dediğim ikinci haftaya burun tıkanıklığı kalmıştı sadece. Okyanus suyu dediğin gibi bi süre açıyor sonra yine tıkanıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…