- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.361
İnşallahh canım benımayyy ne güzel aklınıza gelmiş çekmişşsiniz biz hep hayran hayran ekrana baktıgımızdan gelmeditesadüf olmuş demekki kuzum olmaz ınş bir daha canım benim haftan bence ilerdedikçe azalacak ve bitecek ınş hiç korkma sen için rahat olsun
ilk basta aventin camlarini kullandik ama uc tane kırınca plastige döndük. uçları ay ay değiştiği icin memnun kaldim ben. yaklaşık 1 sene biberon bir bucuk sene emzik kullandik hep avento zaman baya mennun kalmışşsın kuzum tekrar aldıgına göre teşekkür ederim bilgi için canım benim
Canım ben birer tane chicco birer tanede tommee tippee aldım. İkisinden de genellikle herkes çok memnun. Emzikte ikili chicco yeni doğan emziği var 0-2 ay olan birde phılıps aventlerden alacağım . İlk zamanlar daha küçük olacağı için chicco olanları kullanırım sonra avent işe devam ederim diye düşünüyorum. Bu arada biberon chicco biberon almayı düşünürsen ben trendyoldan aldım. Orada daha uygun bilgin olsun.Hanımlar iyi akşamlar şuan e bebekde bibironlarda ve emzirme indirim var ben chicco ve Philips aventte ikisinin arasında kaldım sizler ne aldınız ne kullanacaksınız bide emzik ne tür aldınız ne almam gerekiyor pek bilemedim sizlere danışayım dedim
anladım canım benim bende tam bilemedim ne yapayım diye ama sanırım haklısın eger olurda yara olur falan birsey olursa sipariş ederim hemen gelir inş ama umarım hiç yaramız olmazda gerek kalmaz hiç birineGümüşleri çok övenler var ama almadım canım sanki alsam da kullanmayacakmışım gibi geldi çok yara olursa alabilirim belki. Sık sık o göğüs ucu kremlerini kullanmak lazım. Şimdilik aventin plastik gibi kalkanlarından vardı ablam vermiş onu bi denerim diyorum. Ablam güzel bunlar yeterli oluyor ben gümüşe gerek duymadım dedi bakalım ne olacak
anladım canım benim bende zaten cam almayayım dedim agırda oluyor dediler bende bi bakayım ona kuzum kullanacagız mecburen sagol canım benımilk basta aventin camlarini kullandik ama uc tane kırınca plastige döndük. uçları ay ay değiştiği icin memnun kaldim ben. yaklaşık 1 sene biberon bir bucuk sene emzik kullandik hep avent
evet o markayıda baya öven var tommee yi bide ona bakayım artık birini begenip alacagız inş olmadı begenemzsek degiştiririz emzikde ona karar veririm inş bilgi için sagol canım benim teşekkür ederimCanım ben birer tane chicco birer tanede tommee tippee aldım. İkisinden de genellikle herkes çok memnun. Emzikte ikili chicco yeni doğan emziği var 0-2 ay olan birde phılıps aventlerden alacağım . İlk zamanlar daha küçük olacağı için chicco olanları kullanırım sonra avent işe devam ederim diye düşünüyorum. Bu arada biberon chicco biberon almayı düşünürsen ben trendyoldan aldım. Orada daha uygun bilgin olsun.
İnşallahh canım hiç gerek kalmasınanladım canım benim bende tam bilemedim ne yapayım diye ama sanırım haklısın eger olurda yara olur falan birsey olursa sipariş ederim hemen gelir inş ama umarım hiç yaramız olmazda gerek kalmaz hiç birine
Bu gumus kalkanlar ıcın İnstgramda bi paylasim gormustum dogumdan ıkı hafta once kullanmaya baslamak gerek diyeanladım canım benim bende tam bilemedim ne yapayım diye ama sanırım haklısın eger olurda yara olur falan birsey olursa sipariş ederim hemen gelir inş ama umarım hiç yaramız olmazda gerek kalmaz hiç birine
Krem kullanmaya da öyle erken başlayın diyolar kuzum. Gümüş kalkanı ben gerekirse alıcam çok kullanacakmışım gibi gelmedi ama aventinkini kullanırım öyle. Gerçi bizim doğumlar da belirsizBu gumus kalkanlar ıcın İnstgramda bi paylasim gormustum dogumdan ıkı hafta once kullanmaya baslamak gerek diye
Günaydın bana da bu tarz olmuştu 2. aşıdan sonra ya sağlık ocağından kaptım ya hastaneden. İnfluenza olmuşsun muhtemelen çok salgın var ve aşırı bulaşıcı. Parolün bir sakıncası yok doktorlar söylüyor zaten ben bir kere içtim ama ateşim çıkmadı benim 37.1 oldu en fazla o da tehlikeli değil. Burnum da çok tıkandı iki hafta geçmedi sadece okyanus suyu kullandım. Burun spreyleri yasak. Burun tıkanınca boğaz da kuruyor tabi. O da acıyor. Bol su içip mandalin portakal suyu, elma, tarhana çorbası (gerçi o her yörede farklı oluyor bizimki kırmızıdır baharatlıdır salçalı yaparız) , diğer çorbalar, ılık ballı limon, yemeklere biraz acı biberle falan geçti ama iki hafta sürdü. Geçmiş olsun hamilelikte ilaç kullanmadan zorKizlar gunaydin ciddi bir grip enfeksiyonu yaşıyorum burnun tıkalı ateşim vardi dun 37.2 dr parol ic dedi esim de iç bir şey olmaz dedi 500 mg. 1 tane parol ictim ve sterimar diye bir okyanus suyu kullanmaya başladım parol içen yada sprey kullanininz var mi korkuyorum da hiç ilac icmemistim
30dan sonra hazırolda beklıcez mecburKrem kullanmaya da öyle erken başlayın diyolar kuzum. Gümüş kalkanı ben gerekirse alıcam çok kullanacakmışım gibi gelmedi ama aventinkini kullanırım öyle. Gerçi bizim doğumlar da belirsiz
Benm esim de ilaçla 3 gunde hiç biseyi kalmadi kuzum ben tıkalı burunla resmen can çekiyorum okyanus suyu az bise aciyor gibi 2 saat snra açık ağızla gezmeye devam ediyorum senin ateş çıkmaması iyi olmuş bende parolu sadece 1 kere o da dün ictim korka korka ama ateş olursa daha zor dediler diye içtim Allahim sifa versin inşallah 2 hafta sürmez yaaGünaydın bana da bu tarz olmuştu 2. aşıdan sonra ya sağlık ocağından kaptım ya hastaneden. İnfluenza olmuşsun muhtemelen çok salgın var ve aşırı bulaşıcı. Parolün bir sakıncası yok doktorlar söylüyor zaten ben bir kere içtim ama ateşim çıkmadı benim 37.1 oldu en fazla o da tehlikeli değil. Burnum da çok tıkandı iki hafta geçmedi sadece okyanus suyu kullandım. Burun spreyleri yasak. Burun tıkanınca boğaz da kuruyor tabi. O da acıyor. Bol su içip mandalin portakal suyu, elma, tarhana çorbası (gerçi o her yörede farklı oluyor bizimki kırmızıdır baharatlıdır salçalı yaparız) , diğer çorbalar, ılık ballı limon, yemeklere biraz acı biberle falan geçti ama iki hafta sürdü. Geçmiş olsun hamilelikte ilaç kullanmadan zorBenim eşime bulaşmadı mesela ya da belirti vermedi bizim kan değerlerimiz düşüyor ya bebişlerden bağışıklık düşük ondan etkileniyoruz. Anneme bulaştı bana bakayım derken bilemedik bulaşıcı olduğunu aşının yan etkisi sandık neyse ona doktor ilaç verdi 3 günde iyileşti. Hiç kötü olmadı.
paroldan bisey olmaz doktorum günde 3 taneye kadat içebilirsin demisti. bebisler hasta olunca da parolun düşük dozu veriliyor zaten guvenli ilaçKizlar gunaydin ciddi bir grip enfeksiyonu yaşıyorum burnun tıkalı ateşim vardi dun 37.2 dr parol ic dedi esim de iç bir şey olmaz dedi 500 mg. 1 tane parol ictim ve sterimar diye bir okyanus suyu kullanmaya başladım parol içen yada sprey kullanininz var mi korkuyorum da hiç ilac icmemistim
Bebeklerim iyi olsun da inan gerisi bnm için boş o kadar tedavi den snra geldiler onlar bu grip hiç iyi olmadı yaa ve ben evden çıkan biri değilim bırak evi balkona bile çıkmam hiç sadece cam açar ev havalandiririm eve eşimden başkası asla alınmıyor o da 10ngjnde 1 gün izne geliyor saolsun yalnız gelmemiş virüsleryle gelmiş sakindim sakindim gene yakalandımparoldan bisey olmaz doktorum günde 3 taneye kadat içebilirsin demisti. bebisler hasta olunca da parolun düşük dozu veriliyor zaten guvenli ilaç
canım çok geçmiş olsun. bende 12. haftamda çok fena hasta olmuştum. hem burun tıkanıklığı hem öksürük doktorum önce bir kana baktıralım enfeksiyon yoksa çok zorda kalırsan parol iç onun dışında bol meyve yiyip ve dinlenmek dışında yapacak birşey yok demişti. iki hafta sürmüştü ama ben çalıştığım için çok dinlenme imkanım olmamışt. sende beslenmene dikkat edip güzelce dinlenirsen çabucak toparlarsın inşallahKizlar gunaydin ciddi bir grip enfeksiyonu yaşıyorum burnun tıkalı ateşim vardi dun 37.2 dr parol ic dedi esim de iç bir şey olmaz dedi 500 mg. 1 tane parol ictim ve sterimar diye bir okyanus suyu kullanmaya başladım parol içen yada sprey kullanininz var mi korkuyorum da hiç ilac icmemistim
canım ben 1,5 ay içinde 2 kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim. covid testlerim negatif çıktı. burnum şarıl şarıl aktı, baş ağrısı ateş, sesim kısıldı falan doktora gittim antibiyotik verdi kullanmadım bebişler var diye sonra bir hafta iyi oldum ama tekrar hastalandım. bu kez kan aldı doktor ve kanda ciddi enfeksiyon çıktı, bağışıklığım da düşükmüş. öyle olunca mecbur antibiyotik kullanacaksın dedi doktor, kadın doğumcum da kullanmamak bebeklere daha büyük sıkıntı yaratır deyince mecburen kullandım öyle iyileştim :) doktorun tavsiyelerine uymak gerekKizlar esim izine geldiğinde saolsun grip getirmiş yatak döşek oldum ateşim de az az çıkıp az az düşük oluyor çıkarsa hemen parol ic dedi Dr bana bol su bol mandalina meyve falan yiyorum ama iste yalnızlık oyle zor ki kalkmasam ac kalacam kalkınca üşüme falan geliyor bnm gbi olan oldu mu bana dua edin ne olur
İnşallah kuzum benm inan yatiyorum hep öksürük az az yokluyor ama suan sadece 37.2 ateş ve burun tıkanıklığı kaldi 2 gunde 2 kilo mandalina yemişim nasıl yaptım hayret içindeyim bol sıvı alıyorumcanım çok geçmiş olsun. bende 12. haftamda çok fena hasta olmuştum. hem burun tıkanıklığı hem öksürük doktorum önce bir kana baktıralım enfeksiyon yoksa çok zorda kalırsan parol iç onun dışında bol meyve yiyip ve dinlenmek dışında yapacak birşey yok demişti. iki hafta sürmüştü ama ben çalıştığım için çok dinlenme imkanım olmamışt. sende beslenmene dikkat edip güzelce dinlenirsen çabucak toparlarsın inşallah
İnşallah kuzum benm inan yatiyorum hep öksürük az az yokluyor ama suan sadece 37.2 ateş ve burun tıkanıklığı kaldi 2 gunde 2 kilo mandalina yemişim nasıl yaptım hayret içindeyim bol sivicanım çok geçmiş olsun. bende 12. haftamda çok fena hasta olmuştum. hem burun tıkanıklığı hem öksürük doktorum önce bir kana baktıralım enfeksiyon yoksa çok zorda kalırsan parol iç onun dışında bol meyve yiyip ve dinlenmek dışında yapacak birşey yok demişti. iki hafta sürmüştü ama ben çalıştığım için çok dinlenme imkanım olmamışt. sende beslenmene dikkat edip güzelce dinlenirsen çabucak toparlarsın inşallah
Aynen kuzum bana da parol verdi işte gunde 3 kereye kadar kullanmanda sakınca yok dedi ama ben yine de çok agirlqsmadikca almıyorum dun gece 1 tane aldım rahatlattı bayacanım ben 1,5 ay içinde 2 kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim. covid testlerim negatif çıktı. burnum şarıl şarıl aktı, baş ağrısı ateş, sesim kısıldı falan doktora gittim antibiyotik verdi kullanmadım bebişler var diye sonra bir hafta iyi oldum ama tekrar hastalandım. bu kez kan aldı doktor ve kanda ciddi enfeksiyon çıktı, bağışıklığım da düşükmüş. öyle olunca mecbur antibiyotik kullanacaksın dedi doktor, kadın doğumcum da kullanmamak bebeklere daha büyük sıkıntı yaratır deyince mecburen kullandım öyle iyileştim :) doktorun tavsiyelerine uymak gerek
Ateşin çıkacak gibi olursa içersin parolü bir sakıncası yokmuş canım. İnşallah bir an önce iyileşirsinBenm esim de ilaçla 3 gunde hiç biseyi kalmadi kuzum ben tıkalı burunla resmen can çekiyorum okyanus suyu az bise aciyor gibi 2 saat snra açık ağızla gezmeye devam ediyorum senin ateş çıkmaması iyi olmuş bende parolu sadece 1 kere o da dün ictim korka korka ama ateş olursa daha zor dediler diye içtim Allahim sifa versin inşallah 2 hafta sürmez yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?