• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu nasil gidiyor canım gezebiliyor musun? ben yatalak gibi bisey oldum otururken cok zorlanıyorum
İyiyim canım çok sağ ol 🙏🏻 Dimdik oturmak imkansız zaten sürekli biryere yayılıyorum. Kalkması çok zor oluyor. Karnım tuhaf şekiller alıyor bazen serlik oluyor onlar yalancı kasılma sanırım. Tekmeler de dışarıdan görünüyor artık göbeğim dalgalanıyor vurunca eşim şoka girdi. Çok uzun süre gezemiyorum hatta onun için babyjemin bel desteklerinden aldım fena gelmedi. Yorumlarda bir kadının erken doğum tehlikesi varmış doktoru önermiş diye gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama benim göbeğim de aşağı çektiği için faydalı oldu sanki. Dışarı çıkacaksam onu takıyorum biryere oturunca gevşetiyorum bebekleri de sıkmasından korktuğum için idare ediyorum. Sen nasılsın bu aralar?

Yok canim ilac yok şekeri kestim ben zaten yogurt yemeye başladım hergun 2 kase o da kaşıntiyi kesti
Ben de sirkeli suyle yıkıyorum kasıntı olunca, cok rahatlatıyor, bir bardak suya bir yemek kasıgı sırek koyup yıkıyorum, sonra ıyıce duruluyorum.. Burda bir arkadas tavsıye etmısti.. Hakikaten benımtüp bebek doktorum da vermedı, 6 haftalıkKen soylemıstim, sürün yapacak bısey yok dedı..

Kizlar bnm kilodumda surekli ıslaklık oluyor anlamadım sizin de oluyor mu acaba mantardan mi yoksa aminiyotik sivi mi bir de suan gribim ya aminiyotik sivi enfeksiyon mu kaptı ki yani sahiden de korkuyorum
Benmde oluyo transfer olduğum zaamndan beri fitilden oluyo demişti doktorum

Ben de sirkeli suyle yıkıyorum kasıntı olunca, cok rahatlatıyor, bir bardak suya bir yemek kasıgı sırek koyup yıkıyorum, sonra ıyıce duruluyorum.. Burda bir arkadas tavsıye etmısti.. Hakikaten benımtüp bebek doktorum da vermedı, 6 haftalıkKen soylemıstim, sürün yapacak bısey yok dedı..
Aynen canım şekeri bırak sadece meyveden al bol yogurt inşallah gecer

İyi akşamlar kızlar ben de hamilelikte mantardan ve kaşıntıdan çok çektim. İlaç da kullandım ama hep tekrarladı. Doğurunca geçiyor 😅 bütün sıkıntılar bitiyor ☺️ Vajinal mantar ve kaşıntı için Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsiniz. Bana doktorum tavsiye etmişti gerçekten de rahatlatıyor. ☺️

Canim benim o korselere bende cok baktim okudum kimisi memnun kimisi degil emzirirken egilip kalkarken nefesi kesiyormus cok kotu oluyormus diyip kullanmamislar bilemedim bende 🤷🏻‍♀️ ama bazirlarida su uzun bel olup toparlayici korselerden kullanmis ondan memnun olanlarda olmus bende ne kullanirim bilemedim ama duruma gore herhalde alirim diyorum 😊
Canm ablam almıştı bir korse sorarım iwtersen bugun ona hiç ne göbeği ne bise çok güzel toparladı onu ve zaten çatlak icin de bir krem kullandı suan sanki doğum yapmamış gbi

Canm ablam almıştı bir korse sorarım iwtersen bugun ona hiç ne göbeği ne bise çok güzel toparladı onu ve zaten çatlak icin de bir krem kullandı suan sanki doğum yapmamış gbi
Ben de merak ettim canım sorarsan çok iyi olur. Gerçi bu tarz şeyler genetik sen de şanslısın demek ki ☺️ Krem hangisini kullandı ben hala lierac kullanıyorum inşallah işe yarar

İyiyim canım çok sağ ol 🙏🏻 Dimdik oturmak imkansız zaten sürekli biryere yayılıyorum. Kalkması çok zor oluyor. Karnım tuhaf şekiller alıyor bazen serlik oluyor onlar yalancı kasılma sanırım. Tekmeler de dışarıdan görünüyor artık göbeğim dalgalanıyor vurunca eşim şoka girdi. Çok uzun süre gezemiyorum hatta onun için babyjemin bel desteklerinden aldım fena gelmedi. Yorumlarda bir kadının erken doğum tehlikesi varmış doktoru önermiş diye gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama benim göbeğim de aşağı çektiği için faydalı oldu sanki. Dışarı çıkacaksam onu takıyorum biryere oturunca gevşetiyorum bebekleri de sıkmasından korktuğum için idare ediyorum. Sen nasılsın bu aralar?
ben hep evdeyim canim bazen anneme gidiyorum arabayla orda da 2 80 uzanma şeklindeyim. doktor için cikiyorum yine arabayla kapisinda iniyorum. ordan koltuga geçiş yapıyorum yari yatış pozisyonunda. dik şekilde otursam 5. dk agri sanci basliyor. bu agrilar hep vajinaya giriyor ordan baski var. evde oglum dışında hiçbir seye el surmuyorum onun da agir islerini babasi yapıyor. bu vajinadaki zonklama acilar olmasa zorlayip yaparım biseyler ama ödüm kopuyor

Back