- Konu Sahibi Inquisitive
- #3.401
Kaşıntın var mı peki? Benim ara ara kaşıntı da oluyor özellikle fitil kullandıgım da oluyordu, sımdı onu agızdan alıyorum, daha rahatım
Canm bnm mantardanmis gittim smdi hemen dr a nöbetçi kadin dofumcuyq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaşıntın var mı peki? Benim ara ara kaşıntı da oluyor özellikle fitil kullandıgım da oluyordu, sımdı onu agızdan alıyorum, daha rahatım
İllac verdı peki?Canm bnm mantardanmis gittim smdi hemen dr a nöbetçi kadin dofumcuyq
İyiyim canım çok sağ ol Dimdik oturmak imkansız zaten sürekli biryere yayılıyorum. Kalkması çok zor oluyor. Karnım tuhaf şekiller alıyor bazen serlik oluyor onlar yalancı kasılma sanırım. Tekmeler de dışarıdan görünüyor artık göbeğim dalgalanıyor vurunca eşim şoka girdi. Çok uzun süre gezemiyorum hatta onun için babyjemin bel desteklerinden aldım fena gelmedi. Yorumlarda bir kadının erken doğum tehlikesi varmış doktoru önermiş diye gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama benim göbeğim de aşağı çektiği için faydalı oldu sanki. Dışarı çıkacaksam onu takıyorum biryere oturunca gevşetiyorum bebekleri de sıkmasından korktuğum için idare ediyorum. Sen nasılsın bu aralar?PembeAnkaKusu nasil gidiyor canım gezebiliyor musun? ben yatalak gibi bisey oldum otururken cok zorlanıyorum
Yok canim ilac yok şekeri kestim ben zaten yogurt yemeye başladım hergun 2 kase o da kaşıntiyi kestiİllac verdı peki?
Ben de sirkeli suyle yıkıyorum kasıntı olunca, cok rahatlatıyor, bir bardak suya bir yemek kasıgı sırek koyup yıkıyorum, sonra ıyıce duruluyorum.. Burda bir arkadas tavsıye etmısti.. Hakikaten benımtüp bebek doktorum da vermedı, 6 haftalıkKen soylemıstim, sürün yapacak bısey yok dedı..Yok canim ilac yok şekeri kestim ben zaten yogurt yemeye başladım hergun 2 kase o da kaşıntiyi kesti
Benmde oluyo transfer olduğum zaamndan beri fitilden oluyo demişti doktorumKizlar bnm kilodumda surekli ıslaklık oluyor anlamadım sizin de oluyor mu acaba mantardan mi yoksa aminiyotik sivi mi bir de suan gribim ya aminiyotik sivi enfeksiyon mu kaptı ki yani sahiden de korkuyorum
Aynen canım şekeri bırak sadece meyveden al bol yogurt inşallah gecerBen de sirkeli suyle yıkıyorum kasıntı olunca, cok rahatlatıyor, bir bardak suya bir yemek kasıgı sırek koyup yıkıyorum, sonra ıyıce duruluyorum.. Burda bir arkadas tavsıye etmısti.. Hakikaten benımtüp bebek doktorum da vermedı, 6 haftalıkKen soylemıstim, sürün yapacak bısey yok dedı..
Fitil kullanırken oluyor kuzum biz fitili bıraktık iste smdi gittim de mantardan dedi DrBenmde oluyo transfer olduğum zaamndan beri fitilden oluyo demişti doktorum
Bende 24 haftaligim ikiside kizevet kız ikisi de 24 haftalik oldum senin belli mi cinsiyetler kac haftalik
Canm ablam almıştı bir korse sorarım iwtersen bugun ona hiç ne göbeği ne bise çok güzel toparladı onu ve zaten çatlak icin de bir krem kullandı suan sanki doğum yapmamış gbiCanim benim o korselere bende cok baktim okudum kimisi memnun kimisi degil emzirirken egilip kalkarken nefesi kesiyormus cok kotu oluyormus diyip kullanmamislar bilemedim bende ama bazirlarida su uzun bel olup toparlayici korselerden kullanmis ondan memnun olanlarda olmus bende ne kullanirim bilemedim ama duruma gore herhalde alirim diyorum
O sanırım ileri haftalarda erken doğum riski olursa yapılıyor bizim için erkenKizlar ciğer geliştirici iğne yaptiraniniz var mi yada konuyla ilgili fikri olan
Ben de merak ettim canım sorarsan çok iyi olur. Gerçi bu tarz şeyler genetik sen de şanslısın demek ki Krem hangisini kullandı ben hala lierac kullanıyorum inşallah işe yararCanm ablam almıştı bir korse sorarım iwtersen bugun ona hiç ne göbeği ne bise çok güzel toparladı onu ve zaten çatlak icin de bir krem kullandı suan sanki doğum yapmamış gbi
Canım onu ilerleyen haftalarda doktor erken doğum riski görürse ya da bazı doktorlar her ihtimale karşı yapıyor. ama şuan bizim için erken böyle birşey için.Kizlar ciğer geliştirici iğne yaptiraniniz var mi yada konuyla ilgili fikri olan
Aynen kafama takıldı ikizlere yapılıyor mu riskli ya sonuçtaO sanırım ileri haftalarda erken doğum riski olursa yapılıyor bizim için erken
Yamuna korse almis kuzum kremi hatırlamıyor amaBen de merak ettim canım sorarsan çok iyi olur. Gerçi bu tarz şeyler genetik sen de şanslısın demek ki Krem hangisini kullandı ben hala lierac kullanıyorum inşallah işe yarar
ben hep evdeyim canim bazen anneme gidiyorum arabayla orda da 2 80 uzanma şeklindeyim. doktor için cikiyorum yine arabayla kapisinda iniyorum. ordan koltuga geçiş yapıyorum yari yatış pozisyonunda. dik şekilde otursam 5. dk agri sanci basliyor. bu agrilar hep vajinaya giriyor ordan baski var. evde oglum dışında hiçbir seye el surmuyorum onun da agir islerini babasi yapıyor. bu vajinadaki zonklama acilar olmasa zorlayip yaparım biseyler ama ödüm kopuyorİyiyim canım çok sağ ol Dimdik oturmak imkansız zaten sürekli biryere yayılıyorum. Kalkması çok zor oluyor. Karnım tuhaf şekiller alıyor bazen serlik oluyor onlar yalancı kasılma sanırım. Tekmeler de dışarıdan görünüyor artık göbeğim dalgalanıyor vurunca eşim şoka girdi. Çok uzun süre gezemiyorum hatta onun için babyjemin bel desteklerinden aldım fena gelmedi. Yorumlarda bir kadının erken doğum tehlikesi varmış doktoru önermiş diye gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama benim göbeğim de aşağı çektiği için faydalı oldu sanki. Dışarı çıkacaksam onu takıyorum biryere oturunca gevşetiyorum bebekleri de sıkmasından korktuğum için idare ediyorum. Sen nasılsın bu aralar?
cok guzel canim düz. benimki azcik dantelli atmis miydim buraya. bebeklere hastane cikisi alamadim henüz karar veremiyorum düz istiyorum ama cok da degilPembeAnkaKusu canım yanlış hatırlamıyorsam lohusa pijamasını seninle konuşmuştuk. Ben bir takım bunu aldım. Ama hala gecelik bulamadım aldın mı sen ?