2022 ikiz annesi olacaklar

Bebısler saglıklı olsun da kilo dert deıl veririz ınsallah senın kontrol ne zaman, karsılasır mıyız hastanede acaba
Aynen canım benim ins onlar iyi olsunda geriside elbet gelir geçer 23 kasımda canım şeker yüklemesi olacak çocuk kardiyoljisi bakacak hem emre bey hemde Nihal hanım bakacağım dedi yoğun geçecek galiba senin ne zaman kontrol canım belki karsilasiriz kim bilir

Midesi akşam daha fena bulanan bir ben miyim? Ya 14. Haftadayız, artık bitsin nolur
Benacıkırım midem bulanır
Karnim doyar midem bulanir ne zaman normale döneceğiz bilmiyorum ikiz olduğu için böyle diye düşünüyorum
Ilk hamileligimde 4.aya girdigimde bitmişti

Hanımlar iyi akşamlar şuan e bebekde bibironlarda ve emzirme indirim var ben chicco ve Philips aventte ikisinin arasında kaldım sizler ne aldınız ne kullanacaksınız bide emzik ne tür aldınız ne almam gerekiyor pek bilemedim sizlere danışayım dedim

Midesi akşam daha fena bulanan bir ben miyim? Ya 14. Haftadayız, artık bitsin nolur
Canım ben öyleydim sabah kahvaltı yapabilirdim guzelcene sonrasında özellikle akşamları ne yersen midemde kalmazdı 17 haftamda bitti benim çok şükür ins seninde az kalmış biter hayirlisiyla ins

Benım pazartesi günü 15 kasımda canım, bi sonrakı muhtemelen 15 gun sonra olur yıne ama, bızım sagımız solumuz bellı olmaz, 10 gun olmadan hep gittik Kostur Kostur

İyi akşamlar canım bende lansinoh biberonlar vardı ablamdan onlara small yani az akışlı yeni uçlar aldım ama ilk doğduklarında kullanmak için ayrıca chicconun şu yamuk emzikli yavaş akışlı anne göğsüne en yakın olduğu söylenen biberonlardan aldım tembellik olmasın diye. Tommee tippee nin kolik için olan biberonu da güzelmiş sanırım onu da gerekirse alırım belki hiç gerekmez ablam lansinohla problem yaşamadı yeğenimin gaz ya da kusma problemi yoktu. Emzik olarak da aventin ikililer çok tatlıydı ondan aldım. Anladığımdan değil de sevimli diye daha çok Emzik verecek miyim bilmiyorum aslında bulunsun dedim çok umutsuz bi hale düşersem veririm belki. Yeğenime ablam başta vermedi sonra da yeğenim almadı bazı bebekler sevmiyor sanırım. Emzik alacaksan ayına dikkat et bu arada ben sonradan farkettim 0-6 ay yazıyor onları al. İlk başta göğüs ucu çıkmayabiliyormuş bebişler tutmakta zorlanıyormuş o yüzden şu aventin kelebek göğüs uçlarını öneriyorlar onu da small aldım bak istersen. Bide mochi süt toplayıcı var okumuştum önerenler olmuş hep bir göğüsten emzirirken yada sağarken diğeri akıyormuş boşa gitmesin diye manuel vakum yapıp göğse tutturuyorsun sonra yavaş yavaş doluyor kendiliğinden diyorlar. Onu da aldım sen de bak istersen ne çok şey saydım göğüs ürünleri bitmiyor canım göğüs pedleri ve göğüs ucu kremlerinde de lansinoh iyi bu arada Pompa zaten bambaşka bir konu ben iki ayrı tekli elektrikli lansinoh kullanıcam ikililerde güç kaybı oluyor gibi şeyler okudum ama başka markaları çok bilmiyorum belki daha iyileri vardır

Çok güzel ayrintilili aciklamissin kuzum benim teşekkür ederim bilgiler için bana baya faydasi oldu ins bizlerinde bebeklerinde gaz veya kusma gibi sorunlar olmaz emzik aşkında bende vermeyi pek düşünmüyorum ins meme emerler ama olurda sütüm gelmez emmezlerse oyalanmalari açısından bir tane elimin altında bulunsun düşündüm o kelebek göğüs ucu bende alacağım ins mochiden bende aldım ama daha elektrikli almadım onada karar veremedim bakalim ne olacak bu arada dusundumde ne çok şey lazımmış al al bitmiyor hayirlisiyla kullanmak nasip olsun inş

Benım pazartesi günü 15 kasımda canım, bi sonrakı muhtemelen 15 gun sonra olur yıne ama, bızım sagımız solumuz bellı olmaz, 10 gun olmadan hep gittik Kostur Kostur
Senin az kalmış canım hayirlisiyla git güzel güzel haberlerle dön ins en son 20 ekimde gittim bebisleri özledim bende hayirlisiyla güzel olur ins öyle durumlar olmaz ama olursa korkma zamanla azalacak seninde ins canım benim hersey oturacak ins

Senın ara baya olmus, ozlemıssındır tabı, esım vıdeo cekıyor her defasında, izliyoruz sürekli bız de
İnanır mısın ıyıyım demeye korkuyorum, iyiyim dediğim günün aksamı mutlaka bir aksiyon yasadık inşallah ben de rahatlarım, leke kanama gelmesinden cok korkuyorum

Rica ederim kuzum ben de deliye döndüm bakarken inşallah faydası olmuştur bazı şeyleri geçen senenin ikiz grubunda okumuştum chicco biberon göğüs ucu ve mochi gibi. Ay o kadar çok şey var ki bide en uygun nerde ona bak seç falan gözlerim bozulacak üstüne bir de günlerdir kargo geliyor eve kapı çalıp duruyor yerimden zor kalkıyorum zaten Anne sütü kaşığı diye bile bir şey varmış ucu yumuş silikon bak resmini atayım

Bu arada kızlar prima pampers aqua pure ıslak mendiller için trendyolda falan fırsat ürünü diye yazıyorlar ama en ucuz migrosta şuan. Migros hemenden 3 tane aldım ben çok iyi fiyat ve en temiz içeriklerden biriymiş tek negatif yorum fazla ıslak olması ama bunun nesi kötü anlayamadım en kötü elinle azcık sıkarsın kuru olsa o da tahriş eder. Normalde kaynatılmış ılıtılmış su ve temizleme pamuklarından kullanıcam ama hastanede lazım olabilir veya bazen fırsat olmayabilir denicem bunu.

ilk cocugumda avent kullandim simdi de öyle siparis verdim. avent ultra air 0-6 ay emzik ve avent natural pp 125 ml ikili biberon. biberonun ucu da 0+

ayyy ne güzel aklınıza gelmiş çekmişşsiniz biz hep hayran hayran ekrana baktıgımızdan gelmedi tesadüf olmuş demekki kuzum olmaz ınş bir daha canım benim haftan bence ilerdedikçe azalacak ve bitecek ınş hiç korkma sen için rahat olsun

bir sürü şey olunca canım ben ne yapacaksın gene çok şükür internet var yoksa diyorum ben gidipte alamazdım şimdiden yuvarlanıyorum çünkü aaa neler varya bilmiyorum hiç ögrenecegiz demekki zamanla sagol kuzum benim bide canım en soracagım sen gögüs kalkanlarından aldınmı gümüş falan olanlardan acaba almak gereklimi şimdiden hiç bilemedim

Gümüşleri çok övenler var ama almadım canım sanki alsam da kullanmayacakmışım gibi geldi çok yara olursa alabilirim belki. Sık sık o göğüs ucu kremlerini kullanmak lazım. Şimdilik aventin plastik gibi kalkanlarından vardı ablam vermiş onu bi denerim diyorum. Ablam güzel bunlar yeterli oluyor ben gümüşe gerek duymadım dedi bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…