• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Ateşin çıkacak gibi olursa içersin parolü bir sakıncası yokmuş canım. İnşallah bir an önce iyileşirsin 🙏🏻 İki hafta dediğim ikinci haftaya burun tıkanıklığı kalmıştı sadece. Okyanus suyu dediğin gibi bi süre açıyor sonra yine tıkanıyor maalesef 🙁
Aynen bebeğim 2 saat falan rahatım snra geri başlıyor ama var ya resmen süründüm ya

Kizlar gunaydin ciddi bir grip enfeksiyonu yaşıyorum burnun tıkalı ateşim vardi dun 37.2 dr parol ic dedi esim de iç bir şey olmaz dedi 500 mg. 1 tane parol ictim ve sterimar diye bir okyanus suyu kullanmaya başladım parol içen yada sprey kullanininz var mi korkuyorum da hiç ilac icmemistim
Kuzum çokk geçmiş olsun emin ol doktor iç dediyse zararı yok ateş çıkmasındansa parol iç. Burnum için ben hep tuzlu su kullanırım hemn açılıyor

Bu gumus kalkanlar ıcın İnstgramda bi paylasim gormustum dogumdan ıkı hafta once kullanmaya baslamak gerek diye
Himmm anladim kuzum belki yara olmadan onlem amacli bir durum diye mi ? Yani bazilari bende olmadi falanda diyorda bende bilemedim alayim mi almayayim mi kararsiz kaldim acikcasi herseyi tamamlayip artik en son duruma gore bakarim herhalde daha bir suru eksik var 🤣😄

Kizlar gunaydin ciddi bir grip enfeksiyonu yaşıyorum burnun tıkalı ateşim vardi dun 37.2 dr parol ic dedi esim de iç bir şey olmaz dedi 500 mg. 1 tane parol ictim ve sterimar diye bir okyanus suyu kullanmaya başladım parol içen yada sprey kullanininz var mi korkuyorum da hiç ilac icmemistim
Canım kadın doğumcum parole izin verdi. Migrenim tutunca arada içiyorum yoksa acillik olucam. Korkma bişey olmaz Allahın izniyle.

Himmm anladim kuzum belki yara olmadan onlem amacli bir durum diye mi ? Yani bazilari bende olmadi falanda diyorda bende bilemedim alayim mi almayayim mi kararsiz kaldim acikcasi herseyi tamamlayip artik en son duruma gore bakarim herhalde daha bir suru eksik var 🤣😄
Olabilir, nerden ne duyarsam zihnime kazımaya calısıyorum valla, ama krem kullanmak daha pratik olacak sankı..

Olabilir, nerden ne duyarsam zihnime kazımaya calısıyorum valla, ama krem kullanmak daha pratik olacak sankı..
Aynen bende oyleyim kuzum ya bende dikkat etmeye calisiyorum birsey bilmiyorum dogru duzgun ama galiba yasadikca bazir seyler daha iyi oturacak 😁🤗 kremde tam emin degilim ama sezeryan gunu net belli oldugunda bir hafta diyorlar en erken baslayin diye cunku gogus ucu cok dokunmakda dogumu tetikliyormus diyorlar ama tabi genede pek emin degilim 🤷🏻‍♀️

şu 30lari bi görsem cok daha umutlu olacagim vücudum dayanir insallah. otururken karnima öyle basınç oluyor ki bebeler firlayacak sanki
Canim ya bende ayni durumdayim zaten saga sola donmek bunlari unuttum da bari oturabilme olsa hareket edememekten heryerim agriyor etsem bu sefer karnima oyle agri giriyorki ins hayirlisiyla hepsinj atlatim guzel zamanlarda dogum yapalim ins 🤲🏻🤗

Kızlar bişey sorucam, doğumdan sonra cırt cırtlı korse alın diyorlar. Ne düşünüyorsunuz?
Canim benim o korselere bende cok baktim okudum kimisi memnun kimisi degil emzirirken egilip kalkarken nefesi kesiyormus cok kotu oluyormus diyip kullanmamislar bilemedim bende 🤷🏻‍♀️ ama bazirlarida su uzun bel olup toparlayici korselerden kullanmis ondan memnun olanlarda olmus bende ne kullanirim bilemedim ama duruma gore herhalde alirim diyorum 😊

Aynen bende oyleyim kuzum ya bende dikkat etmeye calisiyorum birsey bilmiyorum dogru duzgun ama galiba yasadikca bazir seyler daha iyi oturacak 😁🤗 kremde tam emin degilim ama sezeryan gunu net belli oldugunda bir hafta diyorlar en erken baslayin diye cunku gogus ucu cok dokunmakda dogumu tetikliyormus diyorlar ama tabi genede pek emin degilim 🤷🏻‍♀️
Aynen sezeryan gunu kesınlesınce kullanmaya baslarız, belkı yara olmayız, bosuna pınpırıklenıyoruzdur sımdıden☺️

Kizlar bnm kilodumda surekli ıslaklık oluyor anlamadım sizin de oluyor mu acaba mantardan mi yoksa aminiyotik sivi mi bir de suan gribim ya aminiyotik sivi enfeksiyon mu kaptı ki yani sahiden de korkuyorum

Kizlar bnm kilodumda surekli ıslaklık oluyor anlamadım sizin de oluyor mu acaba mantardan mi yoksa aminiyotik sivi mi bir de suan gribim ya aminiyotik sivi enfeksiyon mu kaptı ki yani sahiden de korkuyorum
Canim ilerleyen haftalarda islaklik orani artiyor ama senin rahatsizligindan dolayimi tam bende emin olamadim ama amniyon sivisi olacagini pek sanmiyorum acikcasi

Kaşıntın var mı peki? Benim ara ara kaşıntı da oluyor özellikle fitil kullandıgım da oluyordu, sımdı onu agızdan alıyorum, daha rahatım

Back