İyi akşamlar canım
bende lansinoh biberonlar vardı ablamdan onlara small yani az akışlı yeni uçlar aldım ama ilk doğduklarında kullanmak için ayrıca chicconun şu yamuk emzikli yavaş akışlı anne göğsüne en yakın olduğu söylenen biberonlardan aldım tembellik olmasın diye. Tommee tippee nin kolik için olan biberonu da güzelmiş sanırım onu da gerekirse alırım belki hiç gerekmez ablam lansinohla problem yaşamadı yeğenimin gaz ya da kusma problemi yoktu. Emzik olarak da aventin ikililer çok tatlıydı ondan aldım. Anladığımdan değil de sevimli diye daha çok
Emzik verecek miyim bilmiyorum aslında bulunsun dedim çok umutsuz bi hale düşersem veririm belki. Yeğenime ablam başta vermedi sonra da yeğenim almadı bazı bebekler sevmiyor sanırım. Emzik alacaksan ayına dikkat et bu arada ben sonradan farkettim 0-6 ay yazıyor onları al. İlk başta göğüs ucu çıkmayabiliyormuş bebişler tutmakta zorlanıyormuş o yüzden şu aventin kelebek göğüs uçlarını öneriyorlar onu da small aldım bak istersen. Bide mochi süt toplayıcı var okumuştum önerenler olmuş hep bir göğüsten emzirirken yada sağarken diğeri akıyormuş boşa gitmesin diye manuel vakum yapıp göğse tutturuyorsun sonra yavaş yavaş doluyor kendiliğinden diyorlar. Onu da aldım sen de bak istersen
ne çok şey saydım göğüs ürünleri bitmiyor canım
göğüs pedleri ve göğüs ucu kremlerinde de lansinoh iyi bu arada
Pompa zaten bambaşka bir konu ben iki ayrı tekli elektrikli lansinoh kullanıcam ikililerde güç kaybı oluyor gibi şeyler okudum ama başka markaları çok bilmiyorum belki daha iyileri vardır