Günaydın bana da bu tarz olmuştu 2. aşıdan sonra ya sağlık ocağından kaptım ya hastaneden. İnfluenza olmuşsun muhtemelen çok salgın var ve aşırı bulaşıcı. Parolün bir sakıncası yok doktorlar söylüyor zaten ben bir kere içtim ama ateşim çıkmadı benim 37.1 oldu en fazla o da tehlikeli değil. Burnum da çok tıkandı iki hafta geçmedi sadece okyanus suyu kullandım. Burun spreyleri yasak. Burun tıkanınca boğaz da kuruyor tabi. O da acıyor. Bol su içip mandalin portakal suyu, elma, tarhana çorbası (gerçi o her yörede farklı oluyor bizimki kırmızıdır baharatlıdır salçalı yaparız) , diğer çorbalar, ılık ballı limon, yemeklere biraz acı biberle falan geçti ama iki hafta sürdü. Geçmiş olsun hamilelikte ilaç kullanmadan zor
Benim eşime bulaşmadı mesela ya da belirti vermedi bizim kan değerlerimiz düşüyor ya bebişlerden bağışıklık düşük ondan etkileniyoruz. Anneme bulaştı bana bakayım derken bilemedik bulaşıcı olduğunu aşının yan etkisi sandık neyse ona doktor ilaç verdi 3 günde iyileşti. Hiç kötü olmadı.