- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.321
Depola valla en kötü senden beslenirlerUmut dünyasıo yuzden az az ye diyolar demek kı
Almam gereken kiloları en basta alırsam, sonraları almam belkı
Ewet o da var, her güzel sey yasak olacakDepola valla en kötü senden beslenirlerTartıya çıkmıyorum korkumdan herkes göbeğin büyüdü sadece iyisin diyor ben de psikolojimi bozmayayım diyorum baktım geçen gün doktor da tarttı bir şey demedi amaaan nasıl olsa 26sında şeker yüklemesi olacak dikkat et dicekler diye patlamayacak kadar yiyorum
normalmiş diye okuyorum hep bende ama merak ediyorum benim gibi olanlar var mı diye :) şeker yükselmesin de canım düşmesi ona göre daha iyidir diye düşünüyorum amin inşallah canım sağlıkla doğuralım hepimizNormalmiş canim bunlar bnm de ayakta çok durunca karnim kasılmalar oluyor bu haftalar da anı şeker düşmeleri de başladı bende hayirla sağlıkla doguralim inşallah
Daha ne ağrılarla karşılasağız kimbilir :) normal süreçte olan ağrılar olsun da hepsine razıyım geçmiş olsun sana da canım bir daha ağrımasın inşallah.Aminnn canım, dün bende yarım saat mide ve karın ağrısı birbirine girdi resmen taş kesti ağrıdan. Doktoruma mesaj attım çok sürerse parol al demiş. Ben kullanmadım tabiki ama bebeğin gelişiminde böyle ağrılar oluyormuş her hafta yeni ağrılarla tanışıyoruz
Bende de baya istah var kuzum senin haftalarında mide bulantim çok kötüydü yiyemiyordum açısını şimdi çıkarıyorum nede olsa az daha bebisler büyüse onların baskilarindan yiyemem diyip götürüyorum herseyiKızlar bu gidişle 100 kilo olabilirim, Hıc doymuyorum, eşim şok oluyor bu hallerime, fıkır fıkır da gülüyor
Aynen benim açlık şekerim bile yüksekti ya o yüzden muhtemelen çıkar canımEwet o da var, her güzel sey yasak olacak
Benım mide bulantım olmadı cok sukur, ıkı katın kilo alabilirim o yuzdenBende de baya istah var kuzum senin haftalarında mide bulantim çok kötüydü yiyemiyordum açısını şimdi çıkarıyorum nede olsa az daha bebisler büyüse onların baskilarindan yiyemem diyip götürüyorum herseyio yüzden sende ye canım benim ins hepsini veririz doğum dan sonra kilo verme topiginde
Benım açlık hep 90 91 cıkıyordu.. Ama insulın direnci vardı, seker ilacını hamıle oldugumu ogeenmemle bırlıkte bıraktık canım.. Ama paketli gıdadan uzak duruyorum, şekeri meyveden alıyorumAynen benim açlık şekerim bile yüksekti ya o yüzden muhtemelen çıkar canımŞimdiden kabullendim çıkmazsa sürpriz olacak sevinmek için bir nedenim olacak senin açlık şekerin düşüktü ama insülin direncin mi vardı bi ilaç kullanıyordun neydi o kuzum gebelikte de kullanılıyor mu?
Benim de 90-95 arası çıkıyordu insülin direncim pek yoktu 2,5 gibi sınırda genelde öyle paketli gıda normalde de pek yemem zaten şekerli de çok yemem ama neden yüksek çıkıyor anlamıyorum 45-50 kiloyken bile açlık şekerim bu aralıktaydıBenım açlık hep 90 91 cıkıyordu.. Ama insulın direnci vardı, seker ilacını hamıle oldugumu ogeenmemle bırlıkte bıraktık canım.. Ama paketli gıdadan uzak duruyorum, şekeri meyveden alıyorum
Yuksek deıl kı sekerın, normal aralıkta. Benım insulın direnci de en son 2,5-3 aralıgındaydı, ama ılacı bırkatırmadı her ıhtımale karsı.Benim de 90-95 arası çıkıyordu insülin direncim pek yoktu 2,5 gibi sınırda genelde öyle paketli gıda normalde de pek yemem zaten şekerli de çok yemem ama neden yüksek çıkıyor anlamıyorum 45-50 kiloyken bile açlık şekerim bu aralıktaydımeyveler de hiç masum değil sanki mecburen vitamin için yiyoruz Bakalım yakında onu da yeme derler
Canım bu insülin ne demek oluyor acaba?Yuksek deıl kı sekerın, normal aralıkta. Benım insulın direnci de en son 2,5-3 aralıgındaydı, ama ılacı bırkatırmadı her ıhtımale karsı.
Ama gizli şeker sınırına çok yakın ya muhtemelen yükleme yapınca aniden artıcak normalde insanların 60-70 falan oluyor en fazla denk geldiğim neyse bakalım görücez canım. İnşallah dediğin gibi olur ben ilaç da kullanmıyorum sınırı geçmediğim için.Yuksek deıl kı sekerın, normal aralıkta. Benım insulın direnci de en son 2,5-3 aralıgındaydı, ama ılacı bırkatırmadı her ıhtımale karsı.
60 70 düşük seker kuzu normal bir durum deıl o , Bızımkı normal..Ben de ılac kullanmıyorum suanda, hamılelık ogrenınce bıraktık. Pko oldugu ıcın ınsulın direnci var sende. Bizim ailede kalıtsal, dıkkat etmedıgımde dırek seker hastası olurum ben de.Ama gizli şeker sınırına çok yakın ya muhtemelen yükleme yapınca aniden artıcak normalde insanların 60-70 falan oluyor en fazla denk geldiğim neyse bakalım görücez canım. İnşallah dediğin gibi olur ben ilaç da kullanmıyorum sınırı geçmediğim için.
Hucrelerın sekerı kullanabilmesi ıcın salgılanan bır hormon, benım hucreler sekerı kullanabilmek ıcın fazla miktarda ınsulın salgılıyor. Buna da ınsulın direnci deniyor.Canım bu insülin ne demek oluyor acaba?
Aaa benim çevremdeki herkesin düşük o zaman canım ay hadi bakalım inşallah sorun olmaz hiçbirimizde60 70 düşük seker kuzu normal bir durum deıl o , Bızımkı normal..Ben de ılac kullanmıyorum suanda, hamılelık ogrenınce bıraktık. Pko oldugu ıcın ınsulın direnci var sende. Bizim ailede kalıtsal, dıkkat etmedıgımde dırek seker hastası olurum ben de.
Olsun canım benim bebislere faydasi olsun inş sen daha hızlı verirsin belkide hem inan maşallah mide bulantin olmaması çok iyi birsey ins hiç olmazBenım mide bulantım olmadı cok sukur, ıkı katın kilo alabilirim o yuzden
Kili verme topigine girmeye vaktımız olur mu ki acaba
Aaa benim çevremdeki herkesin düşük o zaman canım ay hadi bakalım inşallah sorun olmaz hiçbirimizde
Bebısler saglıklı olsun da kilo dert deıl veririz ınsallahOlsun canım benim bebislere faydasi olsun inş sen daha hızlı verirsin belkide hem inan maşallah mide bulantin olmaması çok iyi birsey ins hiç olmazumut ediyorum belki vaktimiz olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?