- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.141
Bana ertesi gün al demişlerdi ama ben korkumdan üç gün almamıştım şimdi hala ılık suyla alıyorum ve çok zaman geçirmeden hemen cikiyorumHatta transfer oldugum gün bile, eve gıdıp ıllıksuyla dus alabılırsınız demıslerdı..
evet 5li düşünüyorum ben de. 10luya o kadar harcamaya gerek yok servet degerinde resmencanım ben 10 lu almayacağım. iki tane 5 li takım aldım. bende çok araştırdım. sade birşey olsun diye en uygun lcw de buldum. bakmanı öneririm. çok minnoş takımlar var. açıkcası çok uzun süre giyemeyecekleri için çok pahalı yerlerden almak istemedim.
Gözün aydın canım sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah.ultrasyondami hareketli normalde de hissediyormusun tekme hareket falan.birde erken degilmi ayrıntılı için 22.hafta en uygunu denmişti bana organlar daha o zaman tamamlaniyormusMerhaba kızlarben bugün detaylı ultrason için perinatologa gittim çok şükür iyi bebişlerim ikiz gebelik olunca hep perinatologa gidenler var ben de mi gelmeliyim dedim çok gereksiz bir şey olur dedi. Yani sürekli ona da gidebilirdim işine gelir sonuçta ama ona rağmen gerek yok dedi. Burada soran arkadaşlar olmuştu onlar için yazayım dedim. Uzun uzun heryerlerine baktı benim bebişler çok hareketli olduğu için her açıdan gördük ordan oraya dönüp durdular minnoşlarım kızım gerçekten kaburgamın altına girmiş ağrıların nedeni kesinleşti rahmi besleyen damarlardan sağdaki normal ama soldakinde direnç var dedi bu durumda kan sulandırıcı hap veriliyormuş ben zaten ecopirin kullanıyordum yeterli olur dedi bilginiz olsun bu konuda da Kız 360 erkek 310 grammış kızım 3 gün daha önde normalde tam tersi olur bunu da başardım tatlış doktorum ona da normal dedi her seferinde değişiyor zaten bi biri öne geçiyor bi diğeri yarışıyorlar Genel olarak iyiler büyük bir problem çıkmadı çok şükür
Tamam canım bakayımcanım ben 10 lu almayacağım. iki tane 5 li takım aldım. bende çok araştırdım. sade birşey olsun diye en uygun lcw de buldum. bakmanı öneririm. çok minnoş takımlar var. açıkcası çok uzun süre giyemeyecekleri için çok pahalı yerlerden almak istemedim.
Sağ ol canım hemen bakıcam onlara dainstagramda missmodish var bir de ilkimbebe var. orsa begendiklerim oldu henüz almadim. missmodishten daha önce alışverişlerim oldu hepsi kaliteliydi
Onları ben de hiç sevmiyorum zaten o yüzden bulamıyorum hatta böyle baskılı desenler oluyor çok kötü benceTullu, gullu ,isimli sevmiyorum; geleneksel pamuklu urunler ariyorsaniz ilk tercihim Chicco olur. İkizlerde ise idil baby ve aziz bebenin 20li hastane cikisi var tek kalemde ikisini de giydirirsiniz. Penyesinin yeri de iyidir.
hemde nasıl andywawa diye bir marka var çok soft sade modelelri var 400 tl fiyatı var ne gerek var bir ay ya giyer ya giyemez 5 li takımı 90 tlye aldım. iki takım olsa hastanede kendisi giydirip getiriyormuş. hastane için iki takım bir tulum koysam yeter diye düşünüyorum. siz deneyimlisiniz gerçi daha iyi bilirsiniz.evet 5li düşünüyorum ben de. 10luya o kadar harcamaya gerek yok servet degerinde resmen
banada randevu aldığım perinatolog en az 21. hafta olması lazım. ama genel olarak 22. hafta yapılmasını öneriyoruz dedi. randevu aldığım tarihte 22+2 olacak .Gözün aydın canım sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah.ultrasyondami hareketli normalde de hissediyormusun tekme hareket falan.birde erken degilmi ayrıntılı için 22.hafta en uygunu denmişti bana organlar daha o zaman tamamlaniyormus
Çok sağ ol canımGözün aydın canım sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah.ultrasyondami hareketli normalde de hissediyormusun tekme hareket falan.birde erken degilmi ayrıntılı için 22.hafta en uygunu denmişti bana organlar daha o zaman tamamlaniyormus
Ben de bir tek andywawanınkileri biraz beğendimhemde nasıl andywawa diye bir marka var çok soft sade modelelri var 400 tl fiyatı var ne gerek var bir ay ya giyer ya giyemez 5 li takımı 90 tlye aldım. iki takım olsa hastanede kendisi giydirip getiriyormuş. hastane için iki takım bir tulum koysam yeter diye düşünüyorum. siz deneyimlisiniz gerçi daha iyi bilirsiniz.
çok güzel değil mi hatta krem rengi kuzulu bir takımı var onu beğenmiştimBen de bir tek andywawanınkileri biraz beğendim
Canım aziz bebe markası çok iyiKızlar hastane çıkışlarını nereden hangi marka alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum nedense içime sinmedi hiç
Evet 22 + lar en ideal zamanmış birde ikizlerin arasında kaç gün fark var senin.bdn geriden gelenin 22 + olmasını bekleyeceğim digeride 23.haftada falan olmuş olacak aralarında beş altı gün fark var çünkü.banada randevu aldığım perinatolog en az 21. hafta olması lazım. ama genel olarak 22. hafta yapılmasını öneriyoruz dedi. randevu aldığım tarihte 22+2 olacak .
Tabiki canım Dr göremediği emin olamadigi bir durum olsa iki hafta sonra gel derdi demekki yeterli.ilk gebelikmi? Maşallah erken hissetmişsin bende erkek olanı hissediyorum ama kızı hissetmiyorum aralarında beş altı günlük fark var ondanmi acaba?senin fark varmiÇok sağ ol canımKonuşmuştuk senle sanırım söylemiştin ama ben doktorumun dediği aralıkta randevu aldım hatta sen öyle dedin diye en kötü 2 hafta sonra birdaha giderim diye düşünmüştüm canım ama gerek kalmadı. Normalde 20.haftadan itibaren detaylı ultrason oluyor heryerde öyle yazıyor senin garanti olsun diye öyle dedi heralde. Perinatolog bütün organlara baktı bebişlerim hareketli zaten eksik bir şey kalmadı dedi gelişmese söylerdi ya da birdaha çağırırdı Hareketleri 2 haftadır net hissediyorum çok şükür ultrasonda görünce tam da buralarda hissediyorum gerçekten dedim sağlamasını da yaptım
24. haftayı geçmediği sürece problem yokmuş benim doktorumdan 20 ile 24. hafta arasında ne zaman istersen yaptırabilirsin demişti.Evet 22 + lar en ideal zamanmış birde ikizlerin arasında kaç gün fark var senin.bdn geriden gelenin 22 + olmasını bekleyeceğim digeride 23.haftada falan olmuş olacak aralarında beş altı gün fark var çünkü.
Ben 21.haftadayım yanlış yazıyor günlükte biri 20 biri 20+3tü kiloları da ona göre 20yi tamamlamak yetiyor randevu alırken sordum tamamlayınca 21.haftada oluyoruz zaten… Kadın prof sonuçta sonraki hafta gel derdibanada randevu aldığım perinatolog en az 21. hafta olması lazım. ama genel olarak 22. hafta yapılmasını öneriyoruz dedi. randevu aldığım tarihte 22+2 olacak .
Tamam tamam sustumBen 21.haftadayım yanlış yazıyor günlükte biri 20 biri 20+3tü kiloları da ona göre 20yi tamamlamak yetiyor randevu alırken sordum tamamlayınca 21.haftada oluyoruz zaten… Kadın prof sonuçta sonraki hafta gel derdisiz yine 22de gidin ama ben erken gitmedim gidilebilecek aralıktaydım sıkıntı olsa bir daha giderdim nasıl ikna etsem sizi kuzular önemli olan sonuç baktı mı baktı Umut_bebek
Ay evet ya çok tatlışş kendimi zor tutuyorum canımçok güzel değil mi hatta krem rengi kuzulu bir takımı var onu beğenmiştimama lcwden aldığımda düz krem rengi küçük bir deseni var sadece üzerinde ben zaten hastane çıkışı renkli çok desenli şeyler yakıştırmıyorum güzel gelmiyor yani bana
Çok sağ ol canım bir sürü güzel tavsiye aldım akşam oturup bakıcam hepsineCanım aziz bebe markası çok iyi
yok kuzum sana birşey demedim arkadaş sana öyle yazınca cevap yazdım. benim takip doktorumda 20 ile 24 hafta arası her zaman uygun dedi ama perinatolog 21-22 hafta deyince öyle aldım. elbette sıkıntı olmaz tam 20. haftada yaptıranda var. sonuçta dediğin gibi tamamlanmayan veya göremediği birşey olsa zaten o raporu yazamaz. sonuca odaklanmak lazım şükürler olsun sağlıklılar bir hafta önce bir hafta sonra ne fark ederBen 21.haftadayım yanlış yazıyor günlükte biri 20 biri 20+3tü kiloları da ona göre 20yi tamamlamak yetiyor randevu alırken sordum tamamlayınca 21.haftada oluyoruz zaten… Kadın prof sonuçta sonraki hafta gel derdisiz yine 22de gidin ama ben erken gitmedim gidilebilecek aralıktaydım sıkıntı olsa bir daha giderdim nasıl ikna etsem sizi kuzular önemli olan sonuç baktı mı baktı Umut_bebek
canım ben şu ahşap parmaklıklı modeller var ya anne yanı olan onlardan almayı planlıyorum. herkes park yatak dedi ama görsel olarak içime sinmedi benim. 1,5-2 yaşına kadar onlarda yatarlar sonra oda yapıp montessori tipi yatak alıp ona geçiririm diye düşünüyorum şimdilik.Kizlar beşik tercihiniz ne olacak?