- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.121
Kaliplara bagli ama bizimkilere 0-1alacagim ben, ilk bezi de 0 numara dusunuyorum; zaten hastane cikisi maksimum 40 gun giyilebilen birsey, sonrasi 0-3...Kızlar henüz alışveriş için erken ama bu hastane çıkışları 0-1 ay mı yoksa 3 aylık mı alınmalı sizce?
benim de insülin direncim yüksekti hamileliğin başından beri ilaç içiyorum yüklemeyi beklemeden tokluk alalım dedim dahiliye doktorum aldık ve yüksek çıktı yüklemeyi beklemeden insülin başland.sürekli şeker ölçümü yapıyorum çok sıkıcı inşallah kimse yaşamasın bu durumuBenim öncesinde insülin direncim var uzun bir süre ilaç kullanmıştım ama sonra zayıflayınca düzelmişti bende o yüzden korkuyorum yaptırmak istiyorum. Gerçi ilk rutin kan tahlillerine bakınca doktor öyle birşey çıkacağını sanmıyorum demişti ama baktırmak lazım yinede. Bildiğim kadarıyla 24. Haftada yapılıyor.
bende 13-14 haftaya kadar hiç almadım. ama şu son 3-4 haftadır hızlı bir şekilde almaya başladımBende henuz kilo alimi yok gibi, belki 500gr almisimdir, bastan 3.5 kilo verdim hala eksideyim, 1.5- 2 ay daha almazsam cok iyi olacak. Ama gobek gayet ben hamileyim diyor, yuzum de sag olsun inkar etmez
Dun genetik tarama testlerimiz de geldi, iyi cok sukur. Cinsiyetleri de teyit ettiler, gorduklerimiz dogruymus
Benim tokluk sekerim 82 cikmisti, sakin duruyor ama şeker yukleme diyince bak simdi icim urperdi... Su icemeden bekleme kismi ne zordu, hele benim gibi tatliyla hic isi olmayan birisi icin...
canım ben hastane çıkışlarını aldım. ikizlerin biraz daha küçük doğacak olma ihtimaline karşın 0-1 aylık aldım.Kızlar henüz alışveriş için erken ama bu hastane çıkışları 0-1 ay mı yoksa 3 aylık mı alınmalı sizce?
bende takip doktoruma söyledim. tüp bebek sürecinde insülin direncim vardı ilaç kullanıyordum diye sonra rutin kan testlerine bakılırsa şuan öyle birşey yok erken yapmamamıza gerek yok dedi. şeker yüklemesini bekliyorum bakalım. sizede çok geçmiş olsunbenim de insülin direncim yüksekti hamileliğin başından beri ilaç içiyorum yüklemeyi beklemeden tokluk alalım dedim dahiliye doktorum aldık ve yüksek çıktı yüklemeyi beklemeden insülin başland.sürekli şeker ölçümü yapıyorum çok sıkıcı inşallah kimse yaşamasın bu durumu
0-1 aydan çıkış al ama gerisini 3 aylik al benceKızlar henüz alışveriş için erken ama bu hastane çıkışları 0-1 ay mı yoksa 3 aylık mı alınmalı sizce?
teşekkür ederim inşallah olmasın sizin debende takip doktoruma söyledim. tüp bebek sürecinde insülin direncim vardı ilaç kullanıyordum diye sonra rutin kan testlerine bakılırsa şuan öyle birşey yok erken yapmamamıza gerek yok dedi. şeker yüklemesini bekliyorum bakalım. sizede çok geçmiş olsun
ayyy maşallah ne güzel duruyor :))) benim zaten göbeğim vardı hiç belli değil o yüzden :))) zayıf olunca böyle büyük görünüyor bence :)ama karnim bence çok büyük bu kilonun cogu karnimda. şekil a da görüldüğü gibi. yüzümde de var biraz toparlanma
Ay evet 16dan sonra aldım ben de hep canım ama sen çok zayıfmışsın zaten iyi ki almışsın güzellik gelmiştir bence 60-65e kadar gitsen hiç de sorun olmaz doğurunca gider çoğukizlar ben 3 kilo vermiştim bulantidan. 16. haftadan sonra tam 8 bucuk kilo aldımve +5 bucuga gectim. doktorum sevindi cok zayif oldugum icin 20 kilo alcaksin diye her seferinde tembihliyor. 53 oldum daha yeni
Ayy maşşallah tatlı annişama karnim bence çok büyük bu kilonun cogu karnimda. şekil a da görüldüğü gibi. yüzümde de var biraz toparlanma
işte hepimiz belli bir aya kadar almadık ama bundan sonra çok hızlı bir şekilde ilerleyecek gibime geliyor.kizlar ben 3 kilo vermiştim bulantidan. 16. haftadan sonra tam 8 bucuk kilo aldımve +5 bucuga gectim. doktorum sevindi cok zayif oldugum icin 20 kilo alcaksin diye her seferinde tembihliyor. 53 oldum daha yeni
oyy maşallahama karnim bence çok büyük bu kilonun cogu karnimda. şekil a da görüldüğü gibi. yüzümde de var biraz toparlanma
Kolay gelsin canım zordur tabi inşallah sorunsuz atlatırsın bu günleribenim de insülin direncim yüksekti hamileliğin başından beri ilaç içiyorum yüklemeyi beklemeden tokluk alalım dedim dahiliye doktorum aldık ve yüksek çıktı yüklemeyi beklemeden insülin başland.sürekli şeker ölçümü yapıyorum çok sıkıcı inşallah kimse yaşamasın bu durumu
saol canım umarım sorunsuz geçer inşallah çıkmasın kimsedeKolay gelsin canım zordur tabi inşallah sorunsuz atlatırsın bu günleribakalım bizde neler çıkacak
evet canim zayif kısa olunca mecbur çıkıyor ilk hamileligimde de boyle basketbol topu var gibiydi. dogumdan sonra eski kiloma döndüm. karnim cok kilo tutuyorayyy maşallah ne güzel duruyor :))) benim zaten göbeğim vardı hiç belli değil o yüzden :))) zayıf olunca böyle büyük görünüyor bence :)
canım ben 10 lu almayacağım. iki tane 5 li takım aldım. bende çok araştırdım. sade birşey olsun diye en uygun lcw de buldum. bakmanı öneririm. çok minnoş takımlar var. açıkcası çok uzun süre giyemeyecekleri için çok pahalı yerlerden almak istemedim.Kızlar hastane çıkışlarını nereden hangi marka alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum nedense içime sinmedi hiç
instagramda missmodish var bir de ilkimbebe var. orsa begendiklerim oldu henüz almadim. missmodishten daha önce alışverişlerim oldu hepsi kaliteliydiKızlar hastane çıkışlarını nereden hangi marka alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum nedense içime sinmedi hiç
Kızlar hastane çıkışlarını nereden hangi marka alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum nedense içime sinmedi hiç