2022 ikiz annesi olacaklar

Benim öncesinde insülin direncim var uzun bir süre ilaç kullanmıştım ama sonra zayıflayınca düzelmişti bende o yüzden korkuyorum yaptırmak istiyorum. Gerçi ilk rutin kan tahlillerine bakınca doktor öyle birşey çıkacağını sanmıyorum demişti ama baktırmak lazım yinede. Bildiğim kadarıyla 24. Haftada yapılıyor.
benim de insülin direncim yüksekti hamileliğin başından beri ilaç içiyorum yüklemeyi beklemeden tokluk alalım dedim dahiliye doktorum aldık ve yüksek çıktı yüklemeyi beklemeden insülin başland.sürekli şeker ölçümü yapıyorum çok sıkıcı inşallah kimse yaşamasın bu durumu :dua:

Bende henuz kilo alimi yok gibi, belki 500gr almisimdir, bastan 3.5 kilo verdim hala eksideyim, 1.5- 2 ay daha almazsam cok iyi olacak. Ama gobek gayet ben hamileyim diyor, yuzum de sag olsun inkar etmez
Dun genetik tarama testlerimiz de geldi, iyi cok sukur. Cinsiyetleri de teyit ettiler, gorduklerimiz dogruymus 🤣

Benim tokluk sekerim 82 cikmisti, sakin duruyor ama şeker yukleme diyince bak simdi icim urperdi... Su icemeden bekleme kismi ne zordu, hele benim gibi tatliyla hic isi olmayan birisi icin... 🤢
bende 13-14 haftaya kadar hiç almadım. ama şu son 3-4 haftadır hızlı bir şekilde almaya başladım :KK48: bu arada genetik testinizin temiz çıkmasına çok sevindim gözünüz aydın olsun.

benim de insülin direncim yüksekti hamileliğin başından beri ilaç içiyorum yüklemeyi beklemeden tokluk alalım dedim dahiliye doktorum aldık ve yüksek çıktı yüklemeyi beklemeden insülin başland.sürekli şeker ölçümü yapıyorum çok sıkıcı inşallah kimse yaşamasın bu durumu :dua:
bende takip doktoruma söyledim. tüp bebek sürecinde insülin direncim vardı ilaç kullanıyordum diye sonra rutin kan testlerine bakılırsa şuan öyle birşey yok erken yapmamamıza gerek yok dedi. şeker yüklemesini bekliyorum bakalım. sizede çok geçmiş olsun :dua:

bende takip doktoruma söyledim. tüp bebek sürecinde insülin direncim vardı ilaç kullanıyordum diye sonra rutin kan testlerine bakılırsa şuan öyle birşey yok erken yapmamamıza gerek yok dedi. şeker yüklemesini bekliyorum bakalım. sizede çok geçmiş olsun :dua:
teşekkür ederim inşallah olmasın sizin de :dua: ne yiyeceğini şaşırıyor insan zor iyi tarafı daha dikkatli olunduğu için kilo kontrolü rahat olacak :) zaten kilolu başladım en az kilo alımı ile bitirmek nasip olsun sağlıkla tabiki.

kizlar ben 3 kilo vermiştim bulantidan. 16. haftadan sonra tam 8 bucuk kilo aldım 🙄 ve +5 bucuga gectim. doktorum sevindi cok zayif oldugum icin 20 kilo alcaksin diye her seferinde tembihliyor. 53 oldum daha yeni

ama karnim bence çok büyük bu kilonun cogu karnimda. şekil a da görüldüğü gibi. yüzümde de var biraz toparlanma

Eklentiler

• IMG_20211019_093034.jpg
    IMG_20211019_093034.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 56
kizlar ben 3 kilo vermiştim bulantidan. 16. haftadan sonra tam 8 bucuk kilo aldım 🙄 ve +5 bucuga gectim. doktorum sevindi cok zayif oldugum icin 20 kilo alcaksin diye her seferinde tembihliyor. 53 oldum daha yeni
Ay evet 16dan sonra aldım ben de hep canım ama sen çok zayıfmışsın zaten iyi ki almışsın güzellik gelmiştir bence 60-65e kadar gitsen hiç de sorun olmaz doğurunca gider çoğu 🤗
ama karnim bence çok büyük bu kilonun cogu karnimda. şekil a da görüldüğü gibi. yüzümde de var biraz toparlanma
Ayy maşşallah tatlı anniş 🥰💙

işte hepimiz belli bir aya kadar almadık ama bundan sonra çok hızlı bir şekilde ilerleyecek gibime geliyor. :KK48: siz zayıfsınız alacak yeriniz var. bize ne yapalım 69 ile hamile kaldım şimdi 72 yim ama hızla aratacak belli

Kolay gelsin canım zordur tabi inşallah sorunsuz atlatırsın bu günleri 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bakalım bizde neler çıkacak 🤷🏼‍♀️

Kızlar hastane çıkışlarını nereden hangi marka alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum nedense içime sinmedi hiç 🙁

ayyy maşallah ne güzel duruyor :))) benim zaten göbeğim vardı hiç belli değil o yüzden :))) zayıf olunca böyle büyük görünüyor bence :)
evet canim zayif kısa olunca mecbur çıkıyor ilk hamileligimde de boyle basketbol topu var gibiydi. dogumdan sonra eski kiloma döndüm. karnim cok kilo tutuyor

Kızlar hastane çıkışlarını nereden hangi marka alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum nedense içime sinmedi hiç 🙁
canım ben 10 lu almayacağım. iki tane 5 li takım aldım. bende çok araştırdım. sade birşey olsun diye en uygun lcw de buldum. bakmanı öneririm. çok minnoş takımlar var. açıkcası çok uzun süre giyemeyecekleri için çok pahalı yerlerden almak istemedim.

Tullu, gullu ,isimli sevmiyorum; geleneksel pamuklu urunler ariyorsaniz ilk tercihim Chicco olur. İkizlerde ise idil baby ve aziz bebenin 20li hastane cikisi var tek kalemde ikisini de giydirirsiniz. Penyesinin yeri de iyidir.

X