2022 ikiz annesi olacaklar

Zangir zangir sallanan mi bebisleri bayıltıp uyutacan sanırsambende büyüyen beşik alayım diyorum sonrasında kullanilabiliyor karar veremedim

Hanımlar selam bir şey soracağım. Karnımda, bacaklarımda ve özellikle belimde ağrı oluyor son günlerde. 13.hafta olacak yarın. Sizde de olmuş muydu?

Zangir zangir sallanan mi bebisleri bayıltıp uyutacan sanırsambende büyüyen beşik alayım diyorum sonrasında kullanilabiliyor karar veremedim
Yaa dimi ben de onu yeni öğrendim bebekler çok sallanınca sersemleyip bayılır gibi uyuyormuş bizi küçükken delice sallayan babanneme teşekkürler

oglumun besigi büyüyen beşikti hala kullaniyoruz ama bu sefer oda küçük iki tane büyüyen beşik sığmayacak. sallanma özellikle ilk aylar gerekiyor bence. uslu gazsiz bebekler olurlarsa sallamam zaten ama ilk tecrübem bebek gazliysa salliyosun mecbur. carsafta dahi salladik oğlumu. en son hamak aldim bir miktar uyumasini saglayabildim.

Yaa dimi ben de onu yeni öğrendim bebekler çok sallanınca sersemleyip bayılır gibi uyuyormuş bizi küçükken delice sallayan babanneme teşekkürler
Ahaha aynen ne olacak çocuk kendinden geçip uyuyakaliyor nasıl yar diyeyim planı kurmuş çocukları bayıltıp kahve keyfi yapacak

Benim hiç tecrübem yok ilk bebişlerimiz olacak inşallah.soyle birşey alayım diyorum odada fazla yer kalmaz ikisini karşılıklı koyunca ama hoşuma gitti işlevsel geldi bana.insallah kolik bebekler olmazlar hiç bilmiyorum ne yapacağımı şuan tek düşündüğüm kolik biberon ve kiraz çekirdekli kuşak.

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-17-11-01-38-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 61
Ay valla kimbilir ne hallere düşecez canım bende tecrübe de yok bunu da yeni öğrendim işin şakası bir yana da gerekirse her yolu deneriz büyük konuşmamak lazım benim kuzenimin de sallamadığı yer kalmadı başka türlüsü olmuyordu maalesef
Ahaha aynen ne olacak çocuk kendinden geçip uyuyakaliyor nasıl yar diyeyim planı kurmuş çocukları bayıltıp kahve keyfi yapacak
Ahaha mecbur kalınca neler yapılıyor bizde tecrübe de yok allah hepimize istediği zaman pıt diye uyuyan çocuklar versin kahveleri öyle içelim kuzum

oglumunki bundan işte markasi farklidir sadece geri kalan her seyi ayni. aslinda cok gerekli mi onca yeri kaplamaya emin değilim iki tane olunca Bayaa yer tutarlar. yine de karar senin canim diğer türlü de 4-5 yasa kadar kullanabileceğin daha kucuk besikler var. bunun artisi da 180 oluyor büyüyünce daha uzjn kullanabiliyorsun ama eni tekli yatak kadar geniş olmuyor. suan buyutulmua halini kullaniyoruz oglum ve ben yanyana anca sigiyoruz. daha geniş olsun isterdim.

pit diye uyuyan bebekler de var her sey nasip kısmet ama işimi şansa bırakamam bu sefer emzigi en bastan tutturmaya caliscam oğluma 4 ay vermicem diye direndim sonunda yine de beni emmedi. emmedigi kesinlesince emzik verdim aglamalari azaldi. sonradan da zamani gelince hem sallamayi hem emzigi biraktirdim ama tam bir survivor çocuk büyütmek bebeginiz uslu olsa da iki tane olacaklari icin her türlü el ayak dolasacak

ben ikeanın beşiklerini çok beğeniyorum. onlardan alayım diye düşünüyordum. ama kiminle konuştuysam aman iki bebek sallamadan perişan olursun muhakkak sallanan bir model dediler. sorsan ben çocuğumu asla sallamaya alıştırmayacağım diye idealist düşüncelerim vardı daha doğmadan hepsi çürüdü

Kuzum benim de aynısı olmuş kız oğluşu geçmiş 20 gr aferin kızıma

Aynen ben de zaten otomatik sallanan ana kucaklarından alıcam bir tane biriyle ilgilenirken diğeri oyalansın diye canım her türlü o kaos yaşanacak inşallah bu sefer şans sana güler oğluşunda zorlanmışsın bu bebişler tam tersi çok kolay olsun abileri de yardımcı olur artık o kaç yaşındaydı? emzik olayına da erkenden karar vermek lazım ablam vermek istememişti sonra baktı yeğenim çok zor vereyim dedi bu sefer de o almadı

Ay sorma ya kitapları okuyorum okudukça vicdan azabım artıyor ama ikiz olunca orada yazanlar da yalan olacak gibi canım

oğlum 3 yaşında bilemiyorum yardimci olur mu kiskanclik krizleri gecirip işleri zorlastirmamasi yeterli.
emzik ilk basta meme reddi yapabiliyor o yüzden temkinli olmak lazım ama ikizleri istesek de kac ay emzirebiliriz ayni anda emzirebilir miyiz süt olacak mi hepsi muamma.

evet canım ben daha randevu almadım erken benim için, tetanoz aşısını da hatırlattığın iyi oldu doktoruma soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…