2022 ikiz annesi olacaklar

3 gün fark çıktı bu sefer kız 50 gram daha tontiş nasıl olduysa Normalde 1 gün oğlan büyüktü sanki yarışıyorlar doktor da olur öyle değişir önemli olan çok büyük bir fark olmasın dedi senin 5-6 günse küçük olana göre çağırmıştır balım çok mantıklı
Tamam tamam sustumtabiki canım proftan iyi bilecek degilizde Doktorlar kendi arasinda çelişiyor kimisi 20 kimisi 22 bizim kafa karışıyor.sen rahatladın sıra bizde kaç dk suruyor?bı CD falan veriyorlarmi
Ay seni yerim mail olarak attı sonuçları pdf rapor şeklinde birsürü de resim var ölçümler yüzleri organları hepsini koymuş. Doktoruma da mail atmış canım

Evet kuzum çok sağ olun siz beni düşünüyorsunuz zaten ben biliyorum

Umut_bebek kaç dakika sürüyor diye de sormuşsun canım onu söylememişim 1 saat civarı sürdü uzun uzun baktı ikisine de hasret giderdik sizin de inşallah güzel geçer bu arada ilk gebeliğim sayılır bir tane düşük olmuştu daha önce maalesef erken dönemde

Tamam canım rabbim bunları sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza almayı nasip etsininşallah hamileligimizde doğumumuzda,takiplerimizde güzel geçsin.

gözün aydın canım, çok sevindim iyi olmalarına. doktor 20. haftada detaylı ultrason için gidersin demişti bana da normalde kendisi de bakıyor organ ölçümü vs yapıyor ama ama ikiz olduğu için farklı bir gözün görmesi iyi olur demişti. bide ultrason cihazları çok iyi oluyor diyorlar perinatologların bebişlerin her şeyi ayrıntılı görünüyor muydu?

hamilelikte saçı çok dökülenleri duymuştum benim de başıma geldi, normalde de baya gür aslında saçlarım ama bilemedim. ben de maske bakım falan yapsam iyi olacak :)

oğluşlar geliyor demek :) maşallah canım gözün aydın, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Kızlar henüz alışveriş için erken ama bu hastane çıkışları 0-1 ay mı yoksa 3 aylık mı alınmalı sizce?
tam emin değilim ama böyle aylık değil de yenidoğan diye bir grup oluyormuş ondan alacaksın demişlerdi bana, bu arada e-bebek'te yazlık ürünlerde indirim var ben dayanamayıp indirimdeki zıbınlardan bir kaç tane aldım :)

Kızlar hastane çıkışlarını nereden hangi marka alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum beğenemiyorum nedense içime sinmedi hiç
canım GAP kids'te çok güzel var hastane çıkışı hem de yumuşacık. ama tek tek satılıyor ve çok pahalı, satıcı kadın bana yılbaşında %50 indirime girecek bunlar dedi. bir bak istersen :)

Kizlar beşik tercihiniz ne olacak?
cilek mobilyadan montes almayi düşünuyorum 4-5 yasa kadar kullanırlar ama ilk birkac ay yattigim yerden sallamak icin en uygun en zangir zangir sallananlarindan suna benzer alicam
ilk basta ikea yazmıştım aklim orda kalmış ikea sallansaydi ikea alacaktim

Son düzenleme:
Çok sağ ol evet canım beni de doktorum gönderdi detaylı için kalp kapakçıklarının açılıp kapandığını bile görüyorsun çok kaliteli bi cihazdı herşeyi inceliyor uzun uzun Sen ne zaman gidiyorsun? Daha erken gerçi randevu almamışsındır. Ay az önce tetanoz aşısını oldum olmaz olaydım kolum çok ağrıyor bıktım aşılardan
canım GAP kids'te çok güzel var hastane çıkışı hem de yumuşacık. ama tek tek satılıyor ve çok pahalı, satıcı kadın bana yılbaşında %50 indirime girecek bunlar dedi. bir bak istersen :)
Ona da bakayım sağ ol kuzum akşam hepinizin önerilerine bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…