2022 ikiz annesi olacaklar

Canlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız benim göbiş belirdi yaaa 16. Haftadayız sanırım tekillerde öyle çabuk çıkmıyo göbek

Avuç avuç dökülüyor canim ama ben çok dus almıyorum tup bebek falan zor tutundu zaten ben diyorum biraz onunda etkisi var bende ama evet çok aşırı dökülüyor
siz kaçıncı haftadasınız? bebek tutunduktan sonra yani ilk 2-3 haftadan sonra artık istendiği gibi duş almanın bir sakıncası yok diye biliyorum. saç için de hamilelerin kullandığı vitamin takviyeleri varmış galiba ama hangisi iyidir nedir ne değildir bilmiyorum

prilami bıraktım hala biraz bulantim var. 2 gündür içmiyorum beslenmem etkilendi dayanmaya çalışıyorum

Merhaba kızlar ben bugün detaylı ultrason için perinatologa gittim çok şükür iyi bebişlerim ikiz gebelik olunca hep perinatologa gidenler var ben de mi gelmeliyim dedim çok gereksiz bir şey olur dedi. Yani sürekli ona da gidebilirdim işine gelir sonuçta ama ona rağmen gerek yok dedi. Burada soran arkadaşlar olmuştu onlar için yazayım dedim. Uzun uzun heryerlerine baktı benim bebişler çok hareketli olduğu için her açıdan gördük ordan oraya dönüp durdular minnoşlarım kızım gerçekten kaburgamın altına girmiş ağrıların nedeni kesinleşti rahmi besleyen damarlardan sağdaki normal ama soldakinde direnç var dedi bu durumda kan sulandırıcı hap veriliyormuş ben zaten ecopirin kullanıyordum yeterli olur dedi bilginiz olsun bu konuda da Kız 360 erkek 310 grammış kızım 3 gün daha önde normalde tam tersi olur bunu da başardım tatlış doktorum ona da normal dedi her seferinde değişiyor zaten bi biri öne geçiyor bi diğeri yarışıyorlar Genel olarak iyiler büyük bir problem çıkmadı çok şükür

Ohh maşallahh darısı bize inşallah

İyi olsunlar da ne yapalım canımm... ben de hiç bilmiyorum ki doktorun verdikleri var onları kullanıyorum sadece

Canlarım ben de 40.haftaya göre yazdım ama bugün perinatolog ikizlerde 38. haftada doğum bekleriz haftasında doğdu kabul ederiz dedi. Ona göre mi yazmalıydık acaba
Ayyy evet ikizlerde bebekler doğsa bile 40. Haftaya kadar beklese bile maksimum 37-38 de alıyorlarmış. Bu arada perinatolog deyince detaylıları ne yaptınız aranızda yaptıran var mı ?

Ohh maşallahh darısı bize inşallah
İnşallahh kuzum sizlerin daha da güzel geçsin doktor çok pozitifti yani ufak tefek bir kaç şey söyledi ama bunlar doğuma kadar geçiyor sonuçları doktoruna da göndericem her ay ölçsün basit bir şey her doktor ölçebilir dedi benim panorama testim olduğu için sanırım çok üzerinde durmadı geçmişimi pko, çift rahim, düşük, heterozigot pıhtılaşma genlerim, haşimato, kullandığım ilaçlar yani her şeyi sordu öncesinde not aldı. Bu arada sol rahim görünmüyormuş bile artık iki bebek de sağda olduğu için sağ taraf büyüyüp tek rahim gibi bütün karnımı kaplamış vaziyetteymiş ben ondan çok korkuyordum bi tarafa sıkışacaklar diye sorun olmaz dedi çoğu insanın çift rahimden haberi bile olmuyor dedi sevindim

Ayyy evet ikizlerde bebekler doğsa bile 40. Haftaya kadar beklese bile maksimum 37-38 de alıyorlarmış. Bu arada perinatolog deyince detaylıları ne yaptınız aranızda yaptıran var mı ?
PembeAnkaKusu canım sen yazmışsın şimdi gördüm. Maşallah güzel haberlerini almışsın darısı bize bende bugün randevumu aldım 20 kasıma birde onu atlatırsak sağ Salim bir şeker yükselemesi kalıyor

Nameless Warrior sormuşsun canım ben bugün gittim detaylıya anlattım burada

İnşallah canım sizin de güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum şeker yüklemesinden korkuyorum biraz zayıf olmama rağmen açlık şekerim hep 90-95 civarı çıkıyor yüklesek ne olacak kimbilir bugün doktora da söyledim kilon da yok aslında dedi şaşırdı biraz O kaçıncı haftada oluyordu?

Benim öncesinde insülin direncim var uzun bir süre ilaç kullanmıştım ama sonra zayıflayınca düzelmişti bende o yüzden korkuyorum yaptırmak istiyorum. Gerçi ilk rutin kan tahlillerine bakınca doktor öyle birşey çıkacağını sanmıyorum demişti ama baktırmak lazım yinede. Bildiğim kadarıyla 24. Haftada yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…