- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.101
Tabi canım çok normal millet o kiloyu tek bebekle ilk üç ayda aldıBen de 3,5 kg aldım olur o kadar dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım çok normal millet o kiloyu tek bebekle ilk üç ayda aldıBen de 3,5 kg aldım olur o kadar dimi
Hiçbirimizde çıkmaz inşallah benim de insülin direnci 2,8di sonra 2,5 a düşmüştü ama bilmiyorum tabi şuan ne olmuştur. İnsülin direnci yine bir oran yani açlık şekerin çok düşükse bile insülin direnci olabiliyor ama açlık şekerim beni daha çok korkutuyor şekeri yükleyince belli bi değerin üstüne çıkmaması lazım çünküBenim öncesinde insülin direncim var uzun bir süre ilaç kullanmıştım ama sonra zayıflayınca düzelmişti bende o yüzden korkuyorum yaptırmak istiyorum. Gerçi ilk rutin kan tahlillerine bakınca doktor öyle birşey çıkacağını sanmıyorum demişti ama baktırmak lazım yinede. Bildiğim kadarıyla 24. Haftada yapılıyor.
Ay sağol valla hep destek tam destek zaten midemi o kadar çok sıkıştırıyorlar ki yemek yiyince patlıcam sanıyorum yakında hiç yiyemeyebilirimTabi canım çok normal millet o kiloyu tek bebekle ilk üç ayda aldı
Benide tedirgin ediyor ama ne yapalım en fazla boğazımızı tutmak zorunda kalırız. ( Allah korusun )Hiçbirimizde çıkmaz inşallah benim de insülin direnci 2,8di sonra 2,5 a düşmüştü ama bilmiyorum tabi şuan ne olmuştur. İnsülin direnci yine bir oran yani açlık şekerin çok düşükse bile insülin direnci olabiliyor ama açlık şekerim beni daha çok korkutuyor şekeri yükleyince belli bi değerin üstüne çıkmaması lazım çünkü
Ama gerçekten öyle geçen gün 7 kilo alan okudum 17 haftada ayyy sorma o iş bende de var hayır daha doğrun yukarı bile çıkmadılar. Bu kadar nasıl sıkışır mide anlamıyorum. Bu gidişle dediğin gibi bir aya kadar hiç yiyemeyeceğiz.Ay sağol valla hep destek tam destek zaten midemi o kadar çok sıkıştırıyorlar ki yemek yiyince patlıcam sanıyorum yakında hiç yiyemeyebilirim
Valla kuzum sanki tekil gebeliklere göre daha hızlı alıyoruz gibime geldiBen de 3,5 kg aldım olur o kadar dimi
Evet evet şimdiden dikkat ediyorum mecburenBenide tedirgin ediyor ama ne yapalım en fazla boğazımızı tutmak zorunda kalırız. ( Allah korusun )
Oyy çokmuş 7 ben 21.haftadayım yine iyimiş o zaman. Zaten bebekler sırf 700 gram suları var plasentalar var kan hacmi artıyor göğüsler büyüyor ödem falan derken onlar toplam kaç kilo ediyor acabaAma gerçekten öyle geçen gün 7 kilo alan okudum 17 haftada ayyy sorma o iş bende de var hayır daha doğrun yukarı bile çıkmadılar. Bu kadar nasıl sıkışır mide anlamıyorum. Bu gidişle dediğin gibi bir aya kadar hiç yiyemeyeceğiz.
Tabi canım daha hızlı almamız normal zaten göbüşler de çabuk büyüyor her şey iki katValla kuzum sanki tekil gebeliklere göre daha hızlı alıyoruz gibime geldi
17 olduk sanırım yarın soracam dr a canim ama ben kullanmam ya öyle şeyler ben korkuyorum dus almaya ne olur ne olmaz dyesiz kaçıncı haftadasınız? bebek tutunduktan sonra yani ilk 2-3 haftadan sonra artık istendiği gibi duş almanın bir sakıncası yok diye biliyorum. saç için de hamilelerin kullandığı vitamin takviyeleri varmış galiba ama hangisi iyidir nedir ne değildir bilmiyorum
Bnm hem tup bebek hem biraz zor oldu kuzum ben riske atmamak adına hafta da 1 alıyorum zaten evden çıkmıyorumDus almak zararlı mı, bana ılık suyla Dus alabilirsin dedıler. Hergün alıyorum ben
Benım de tüp bebek canımm, transferin 5.gununden berı çalısıyorum, ayaktayım hep, ve zar zor oldu benım de.. Rabbime emanet kuzular ama ılık su ile dus alırsan sorun olmaz, ben hergun alıyorum, cok sukur bır sıkıntım olmadıBnm hem tup bebek hem biraz zor oldu kuzum ben riske atmamak adına hafta da 1 alıyorum zaten evden çıkmıyorum
Korkuyorum bn can ben zaten 5 dk ayakta durunca bel agrim oluyorBenım de tüp bebek canımm, transferin 5.gununden berı çalısıyorum, ayaktayım hep, ve zar zor oldu benım de.. Rabbime emanet kuzular ama ılık su ile dus alırsan sorun olmaz, ben hergun alıyorum, cok sukur bır sıkıntım olmadı
Yürüyüs yapıyor musun peki Hıc?Korkuyorum bn can ben zaten 5 dk ayakta durunca bel agrim oluyor
Evden çıkmıyorum ama yemeği camasir falan yapıyorum ama evden doktor hariç çıkmıyorum canmYürüyüs yapıyor musun peki Hıc?
Çok hareketsiz kaldığın için de belin cok cabuk agrıyor olabılır, yürüyüş yapmak iyi gelecektir sana.. Doktoruna danıs ıstersen yıne de senEvden çıkmıyorum ama yemeği camasir falan yapıyorum ama evden doktor hariç çıkmıyorum canm
Yasak kuzum bana doktor diyor yat arada kalk dolaşımını olsun ama kendini yorma dan evde dolan biraz riskli sanırımÇok hareketsiz kaldığın için de belin cok cabuk agrıyor olabılır, yürüyüş yapmak iyi gelecektir sana.. Doktoruna danıs ıstersen yıne de sen
pandemi dolayisi ile tup bebek surecinde hasta olmayayim kuaforlerde diye saclarimi kestirmedim. Zaten uzundu, belimi gecmek uzere hep bakim yagi/maske kullandigimdan normal dışı bir dokulme gormuyorum ama bezdim makasi alip ortadan kesecegim sonunda.Evet canım bebişler bütün vitamin minerallerimizi emiyor sanırım canları sağolsun, saçlarımız onlara feda olsun Saçlar için hamilelikte takviye vitamin falan kullananları duymuştum ama ne kullanılıyor hiç bilmiyorum.
Anladım canım, insalah saglıcakla kucagımıza alırız yavrularımızıYasak kuzum bana doktor diyor yat arada kalk dolaşımını olsun ama kendini yorma dan evde dolan biraz riskli sanırım
Bundan sonra almaya başlarsın canım ben de bulantım pek olmamasına rağmen hep eksi 2deydim son 3-4 haftada aldım 21.haftadayım 3,5 kg. Bir de 16dan sonra 3 haftada iki katına çıkıyor bebişler bir anda büyüyor Sen hiç almak istemiyorsan dikkat et sindirim yavaşlıyor sanki bu haftalarda bir de o demir hapları var zatenBende henuz kilo alimi yok gibi, belki 500gr almisimdir, bastan 3.5 kilo verdim hala eksideyim, 1.5- 2 ay daha almazsam cok iyi olacak. Ama gobek gayet ben hamileyim diyor, yuzum de sag olsun inkar etmez
Dun genetik tarama testlerimiz de geldi, iyi cok sukur. Cinsiyetleri de teyit ettiler, gorduklerimiz dogruymus
Benim tokluk sekerim 82 cikmisti, sakin duruyor ama şeker yukleme diyince bak simdi icim urperdi... Su icemeden bekleme kismi ne zordu, hele benim gibi tatliyla hic isi olmayan birisi icin...