- 4 Ağustos 2021
- 1.375
- 1.908
- 83
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.981
Hiç hesaplamadım ama öyle denk gelecek sanırımÇok güzel duygularRahata ermiştin hadi bir daha sil baştan
Tahmini doğum ekim başı gibi olucak sanırım
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç hesaplamadım ama öyle denk gelecek sanırımÇok güzel duygularRahata ermiştin hadi bir daha sil baştan
Tahmini doğum ekim başı gibi olucak sanırım
![]()
Saklanma belirtisi hariç hazır olduğuna dair işaret vermiyor. O yüzden zorlamıyorum bende.. Bu yaz artık zamanı geliyor bez için harekete geçicez inşallahaynen kuzum maalesef 4 yaşı bekleyeceğim. Bezi daha bırakmadı bu yaz havalar isinir Isınmaz işine çözeceğim. Sen biraktirabildin mi peki
Aminnn İnşallahhhHiç hesaplamadım ama öyle denk gelecek sanırımay her şey baştan nasıl olacak onu bilmiyorum ama güzel olsun diliyorum
![]()
Amin inşallah canımAminnn İnşallahhhYeniden hamilelik yaşamak güzel eskiden dert ettiklerimi aklımı kurcalayanların büyük kısmında rahatım artık.. Bebiş doğduktan sonrada aynısı devam eder inşallah
![]()
Benim bulantım hemen hemen benzer oldu ama bir tık daha iyi oğlumda tavuk et yiyemiyordum. Şimdi iyi kötü yiyorumAmin inşallah canımoğlumda aşırı bulantım oluyordu bunda olacak mı meraktayım ben de
![]()
Ben de diyorum son yazışmalara ne oldu ben uykusuzluktan hayal mi gördümNapiyosunu millet? Kimsenin sesi cikmiyo, son yazdiklarimiz da guncellemeyle yok olmus, hortlatayim burayi bi
Yok yok sitede calisma mi ne bise vardi sonra bi aksaklik olmus sanirim gitmis bi suru şey, bende bi sapittim ilkten noluyo diye, sonradan anlasildiBen de diyorum son yazışmalara ne oldu ben uykusuzluktan hayal mi gördümneyse ki bir tek ben de durum öyle değilmiş
![]()
Ay evet gitmiş herşeyNapiyosunu millet? Kimsenin sesi cikmiyo, son yazdiklarimiz da guncellemeyle yok olmus, hortlatayim burayi bi
Yaa yine ayni heyecanlarBu cuma detaylı ultrasyona girdim. 1 saat sürmesi gerekirken doktor yarım saatte bitirdiÇok şükür güzel geçti.
Tecrübenin vermiş olduğu bir rahatlık varYaa yine ayni heyecanlarcinsiyet neydi erkekmiydi ilki senin? Yeni bebikin cinsiyet neydi? Unutuyorum heerseyi
ayrica kac haftalik oldun kiz hamile takvimi yapsanaa
![]()
Ayy masallah masallahTecrübenin vermiş olduğu bir rahatlık varİlk çocuğum erkek, 2. Bebeğim kız
21. Haftadayım.. Oğluşumun doğum takvimini değişmek istemedim
Sen sormak istedikçe sor ben yazarım bacım
![]()
Allah’ıma şükür iki duyguyu da tatmak nasip olucak inşallahAyy masallah masallahsaglikla gelsin kiz bebek pembis pembis cok seviyorm ben ya, bi erkek bi kiz iste mis
![]()
Valla oglunun kiyafetleri vermediysen kiza da giydir bi kismini, süslü olanlari alirsin tabi dedigin gibi oyuncak gibi süsleyesi geliyo insaninAllah’ıma şükür iki duyguyu da tatmak nasip olucak inşallahKıyafet açısından farklı bir deneyim olucak elbise tütü vs aaa birde oyuncaklar
![]()
Kuzenim ikizlerini 32 haftalık doğurdu. Sadece kız olan küveze girdi o da 2 kilo olunca çıktı uzun sürmedi. 2 kilo sınır sanırım küvez içinLütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Amin inşallah sağlıkla doğarlar ve küveyze gerek kalmaz teşekkür ederimKuzenim ikizlerini 32 haftalık doğurdu. Sadece kız olan küveze girdi o da 2 kilo olunca çıktı uzun sürmedi. 2 kilo sınır sanırım küvez için
Tiniminimavihanim arkadaşımız ikizlere hamile 1 aydan fazla sanırım hastanede yattı sancısı vardı. Bugün doğum yaptı 34+5 sanırım. Kuvezde de değiller bildiğim kadarıyla. 30-31. haftada yatmıştı o da. Sakin olun lütfen haftanız çok erken değil
2.cilerin kaderi ilk çocuğun kıyafetlerini giymekValla oglunun kiyafetleri vermediysen kiza da giydir bi kismini, süslü olanlari alirsin tabi dedigin gibi oyuncak gibi süsleyesi geliyo insaninben yegenimin kiyafeteri de giydirmistim evde fln