Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
aynen kuzum maalesef 4 yaşı bekleyeceğim. Bezi daha bırakmadı bu yaz havalar isinir Isınmaz işine çözeceğim. Sen biraktirabildin mi peki
Saklanma belirtisi hariç hazır olduğuna dair işaret vermiyor. O yüzden zorlamıyorum bende.. Bu yaz artık zamanı geliyor bez için harekete geçicez inşallah 🙏 Onun bezi bitsin yenisininki başlayacak 😂

Hiç hesaplamadım ama öyle denk gelecek sanırım 😂 ay her şey baştan nasıl olacak onu bilmiyorum ama güzel olsun diliyorum 😍
Aminnn İnşallahhh 🙏 Yeniden hamilelik yaşamak güzel eskiden dert ettiklerimi aklımı kurcalayanların büyük kısmında rahatım artık.. Bebiş doğduktan sonrada aynısı devam eder inşallah 😁

Aminnn İnşallahhh 🙏 Yeniden hamilelik yaşamak güzel eskiden dert ettiklerimi aklımı kurcalayanların büyük kısmında rahatım artık.. Bebiş doğduktan sonrada aynısı devam eder inşallah 😁
Amin inşallah canım 🙂 oğlumda aşırı bulantım oluyordu bunda olacak mı meraktayım ben de 😂

Kızlar doğum paralarında güncelleme olmuş
1. Çocuk için tek sefer 5bin TL
2. Çocuk için her ay 1,500 TL
3. Ve üzeri için her ay 5bin TL

Ben de diyorum son yazışmalara ne oldu ben uykusuzluktan hayal mi gördüm 😅 neyse ki bir tek ben de durum öyle değilmiş😆
Yok yok sitede calisma mi ne bise vardi sonra bi aksaklik olmus sanirim gitmis bi suru şey, bende bi sapittim ilkten noluyo diye, sonradan anlasildi 😅

Yaa yine ayni heyecanlar 😍😍 cinsiyet neydi erkekmiydi ilki senin? Yeni bebikin cinsiyet neydi? Unutuyorum heerseyi 😅 ayrica kac haftalik oldun kiz hamile takvimi yapsanaa 😍
Tecrübenin vermiş olduğu bir rahatlık var 😊 İlk çocuğum erkek, 2. Bebeğim kız 🥰 21. Haftadayım.. Oğluşumun doğum takvimini değişmek istemedim 😁 Sen sormak istedikçe sor ben yazarım bacım 😀

Tecrübenin vermiş olduğu bir rahatlık var 😊 İlk çocuğum erkek, 2. Bebeğim kız 🥰 21. Haftadayım.. Oğluşumun doğum takvimini değişmek istemedim 😁 Sen sormak istedikçe sor ben yazarım bacım 😀
Ayy masallah masallah 😍😍😍 saglikla gelsin kiz bebek pembis pembis cok seviyorm ben ya, bi erkek bi kiz iste mis 👍🥰🥰

Allah’ıma şükür iki duyguyu da tatmak nasip olucak inşallah 🙏 Kıyafet açısından farklı bir deneyim olucak elbise tütü vs aaa birde oyuncaklar 😂
Valla oglunun kiyafetleri vermediysen kiza da giydir bi kismini, süslü olanlari alirsin tabi dedigin gibi oyuncak gibi süsleyesi geliyo insanin 😅 ben yegenimin kiyafeteri de giydirmistim evde fln

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Kuzenim ikizlerini 32 haftalık doğurdu. Sadece kız olan küveze girdi o da 2 kilo olunca çıktı uzun sürmedi. 2 kilo sınır sanırım küvez için

Tiniminimavihanim arkadaşımız ikizlere hamile 1 aydan fazla sanırım hastanede yattı sancısı vardı. Bugün doğum yaptı 34+5 sanırım. Kuvezde de değiller bildiğim kadarıyla. 30-31. haftada yatmıştı o da. Sakin olun lütfen haftanız çok erken değil

Kuzenim ikizlerini 32 haftalık doğurdu. Sadece kız olan küveze girdi o da 2 kilo olunca çıktı uzun sürmedi. 2 kilo sınır sanırım küvez için

Tiniminimavihanim arkadaşımız ikizlere hamile 1 aydan fazla sanırım hastanede yattı sancısı vardı. Bugün doğum yaptı 34+5 sanırım. Kuvezde de değiller bildiğim kadarıyla. 30-31. haftada yatmıştı o da. Sakin olun lütfen haftanız çok erken değil
Amin inşallah sağlıkla doğarlar ve küveyze gerek kalmaz teşekkür ederim

Valla oglunun kiyafetleri vermediysen kiza da giydir bi kismini, süslü olanlari alirsin tabi dedigin gibi oyuncak gibi süsleyesi geliyo insanin 😅 ben yegenimin kiyafeteri de giydirmistim evde fln
2.cilerin kaderi ilk çocuğun kıyafetlerini giymek 😂 Çok yıprananları zaten atmıştım. Diğerleri duruyor onları giydircem. Extra etek elbise gibi birkaç parça alıcam 😊

Back