• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
aynen kuzum maalesef 4 yaşı bekleyeceğim. Bezi daha bırakmadı bu yaz havalar isinir Isınmaz işine çözeceğim. Sen biraktirabildin mi peki
Saklanma belirtisi hariç hazır olduğuna dair işaret vermiyor. O yüzden zorlamıyorum bende.. Bu yaz artık zamanı geliyor bez için harekete geçicez inşallah 🙏 Onun bezi bitsin yenisininki başlayacak 😂

Hiç hesaplamadım ama öyle denk gelecek sanırım 😂 ay her şey baştan nasıl olacak onu bilmiyorum ama güzel olsun diliyorum 😍
Aminnn İnşallahhh 🙏 Yeniden hamilelik yaşamak güzel eskiden dert ettiklerimi aklımı kurcalayanların büyük kısmında rahatım artık.. Bebiş doğduktan sonrada aynısı devam eder inşallah 😁

Aminnn İnşallahhh 🙏 Yeniden hamilelik yaşamak güzel eskiden dert ettiklerimi aklımı kurcalayanların büyük kısmında rahatım artık.. Bebiş doğduktan sonrada aynısı devam eder inşallah 😁
Amin inşallah canım 🙂 oğlumda aşırı bulantım oluyordu bunda olacak mı meraktayım ben de 😂

Back