• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Zatürre de cok yaygin görülüyomus artik hepsi birbirine karisti kimi doktor istemiyo test evt, hic sevmiyorum ilac kullanmayi da cocuguma ilac vermeyi de ya,

O okudugum konuda sanki tek tetanoz asisi da varmis gibi bahsedilince hamilelere tek tetanoz yapiliyo sandim ben, insan napcagini neye karar vericegini sasiriyo gercekten ilac fln sözkonusu olunca, haklisin yaptirsan bi turlu yaptirmasan bi turlu

Tesekkurler, evt o ilac da mide fln mahvetti cocukta kusturdu fln bikac kez, neyse gecsinde
Ben büyüklerinkini netten okudum da baya etkisi çokmuş. Duvardan duvara çarpıyor resmen ilacı içince ama iyileştiriyor sonrada yazmışlar. Bende senin gibiyim hiç sevmem ilaç kullanmayı. Şükür ahsende hiç kullanmıyorum çok nadir ateş düşürücü

Ben var ya çok fenaydım denemediğim şey kalmadı. Ahsene beyorganik tonik almıştım bi onu içeyim dedim ay o geçirdi resmen bilsem başta içerdim yaw
Ay o çok güzel tadı biraz kötü ama olsun.. Hamilelikten dolayı hiç onu almadım benim oğlan zaten nerde faydalı şey var asla ağzını açmaz 😑 Eskiden güzel beslenirdi şimdi öyle değil.

Ben büyüklerinkini netten okudum da baya etkisi çokmuş. Duvardan duvara çarpıyor resmen ilacı içince ama iyileştiriyor sonrada yazmışlar. Bende senin gibiyim hiç sevmem ilaç kullanmayı. Şükür ahsende hiç kullanmıyorum çok nadir ateş düşürücü
Evt aynen öyle yapiyor valla cocuk 39,5 atesliyken oyun oynuyodu, ilaci icti yatti kaldi kenarda agla agla noluyo korktuk ama ates ondan sonra dustu tabi, simdi daha iyi alisti

Zatürre de cok yaygin görülüyomus artik hepsi birbirine karisti kimi doktor istemiyo test evt, hic sevmiyorum ilac kullanmayi da cocuguma ilac vermeyi de ya,

O okudugum konuda sanki tek tetanoz asisi da varmis gibi bahsedilince hamilelere tek tetanoz yapiliyo sandim ben, insan napcagini neye karar vericegini sasiriyo gercekten ilac fln sözkonusu olunca, haklisin yaptirsan bi turlu yaptirmasan bi turlu

Tesekkurler, evt o ilac da mide fln mahvetti cocukta kusturdu fln bikac kez, neyse gecsinde
Özellikle son birkaç senedir olanlar orta da o yüzden hep bir şüphe içindeyiz çoğumuz.. Doktorların bir kısmı olun bir kısmı olmayın diyor.. Muallak herşey.. Başka şehirde tanıdık bir hemşire var aile hekimliğinde oda hamile olmayacağını söylüyor. Yeni mezun doktor kuzenim var makaleleri okuyup döndü bana olumsuz birşey yok abla diyor. Tabi hepsi yabancı makale.. Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal resmen..

Özellikle son birkaç senedir olanlar orta da o yüzden hep bir şüphe içindeyiz çoğumuz.. Doktorların bir kısmı olun bir kısmı olmayın diyor.. Muallak herşey.. Başka şehirde tanıdık bir hemşire var aile hekimliğinde oda hamile olmayacağını söylüyor. Yeni mezun doktor kuzenim var makaleleri okuyup döndü bana olumsuz birşey yok abla diyor. Tabi hepsi yabancı makale.. Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal resmen..
Aynen oyle insan suphede kaliyo hep malesef

Yavrum benim ya 🥺Huyu değişiyor yazmış çoğu da 🥺
Kesinlikle huyu degisiyo evet, heeerseyi aglayarak istemeye basladi, acayip huysuz kac gundu de evde sıkıldı herslde cocuk, tamamen bana yapisti, insallah en kisa zamanda duzelir boyle cok zorladi

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

buradayiizz:) 5te uyudu belis şimdi kalktı oturuyoruz ana kız sen naptin yaptırdın mı aşını:)
Ahahahhhh son dkya kadar beklicem galiba 😂 3 marta kadar zamanım varmış. Kararsızlıktan mahvoldum çok zor işler gerçekten..
Benimkide 7 de uyudu 22:00 de kalktı gece şenlik var 😂 Yemek yemiyor bu aralar yemek savaşı veriyoruz 😑

Ahahahhhh son dkya kadar beklicem galiba 😂 3 marta kadar zamanım varmış. Kararsızlıktan mahvoldum çok zor işler gerçekten..
Benimkide 7 de uyudu 22:00 de kalktı gece şenlik var 😂 Yemek yemiyor bu aralar yemek savaşı veriyoruz 😑

bendensin desene sanada kolay gelsin . Bizimkide yemiyor bi kahvaltı yapıyordu onuda yapmiyor

Napacaz bu bebeleri böyle 😕 Kolaylaşması gerekirken zorlaşıyor yeme içme işleri 😑

bilmiyorum aşırı huysuz değiştirdi oturup ağlıyorum artık sinirimden çişe gel gidelim diyorum hayır çişim yok deyip 1 dk dahi geçmeden altına işiyor ne yatak kaldı ne hala ne sandalye cildiricam

bilmiyorum aşırı huysuz değiştirdi oturup ağlıyorum artık sinirimden çişe gel gidelim diyorum hayır çişim yok deyip 1 dk dahi geçmeden altına işiyor ne yatak kaldı ne hala ne sandalye cildiricam
Allah’ım güç kuvvet sabır versin 🙏 Hepsi geçecek ama sabırlı olmakta zor oluyor 😕 Bizde de sinir krizleri var. Müdahele etmek gerekiyor artık nasıl başa çıkıcam bende çok bilmiyorum kendimde iyi değilim hamilelik, iş başka stresler yordu iyice 😑

Back