- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.241
Susssss arkadaşinla laklakk içmeye ve gezmeye gidiyon bitincemi akla geliyozzHadi be kolay gelsin beybim zor valla
Aynen artistik yapıyor sonra:))
Yaw he hee:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susssss arkadaşinla laklakk içmeye ve gezmeye gidiyon bitincemi akla geliyozzHadi be kolay gelsin beybim zor valla
Aynen artistik yapıyor sonra:))
Yaw he hee:))
Susssss arkadaşinla laklakk içmeye ve gezmeye gidiyon bitincemi akla geliyozz
Gelmiyosunn benide suçlamaHala geziyorum ki ne alaka ala allaa:)
Gelmiyosunn benide suçlama
Naber bebeğimmSuçlamıyorum aşk olsunnnn
Naber bebeğimm
Atak geçiriyor kızcağım boşere ağlıyo ama gözyaşlar dökülmüyo manyakanyak işler bide öksüruğü avr biraz ilaçla vermekle mücadele ediyorum yaİyi kuzum çok şükür sen nasılsın halsizlik ve mide bulantısı dışında almiros napio
Atak geçiriyor kızcağım boşere ağlıyo ama gözyaşlar dökülmüyo manyakanyak işler bide öksüruğü avr biraz ilaçla vermekle mücadele ediyorum ya
Hahahah hepten dahada ağlar az önce kocam numara yaptı aynısı almira yaptı hahahaha evde bi kaosGeçmiş olsun beybi. Beliste aynı bazen birlikte oturup ağlıyoruz:)
Hahahah hepten dahada ağlar az önce kocam numara yaptı aynısı almira yaptı hahahaha evde bi kaos
Hahahahahahahah ay çok fenalar yaaBen ağlamış numarası yapınca yapıştırıyo direk bana, sallamiyo bile:)
Hahahahahahahah ay çok fenalar yaa
Hahahahah ciddimiiiHemde ne fena çoğu zaman anne demiyor Özlem diyor essek sipasi:)
Hahahahah ciddimiii
yakinda gecer insallah ya valla zorHahahaha kız oyle sandımm nese yaa bu hamilelik benim psikolojimi alt ust etti hic düşünmezdim böyle
Hay baslicam atagina bi duzelmediki cocuk 16 aydir bi dis bi alerji bi atak bi hastalik2 yaş öncesi son atakları var odur
Benim kız mesela öğlen uykusuna 1.5 saat uyudu 12.bucuktan 1buçuga kadar saat 8 ze kadar oyalandı simdi uyudu sabah 7 8 gibi kalkar tabiki ara ara memeye kalkıyo ama bu sıra atak sanırım gece sık kalkıyo ve ben bitiyorum yeminleyakinda gecer insallah ya valla zor
Hay baslicam atagina bi duzelmediki cocuk 16 aydir bi dis bi alerji bi atak bi hastalik
Sen nasi uyutuyosn ahseni ya, ne kadar suruyo uyumayi reddediyomu? Uykuyla memeyi ayirmak istiyorum ama cocuk sabit durmuyo asla yatmiyo, nasi uyutucm baska bilmiyorm
Ahsen beşiğinde kendi uyuyor. Dışarda isem kucağımda sallıyorum. Döne döne, bazen sürekli kalkarak, en sonunda uyuyor. Bazı dönemler reddediyor uyumayıyakinda gecer insallah ya valla zor
Hay baslicam atagina bi duzelmediki cocuk 16 aydir bi dis bi alerji bi atak bi hastalik
Sen nasi uyutuyosn ahseni ya, ne kadar suruyo uyumayi reddediyomu? Uykuyla memeyi ayirmak istiyorum ama cocuk sabit durmuyo asla yatmiyo, nasi uyutucm baska bilmiyorm
Benimki oglen uyumadi, 45dk ugrastim yok, sonra alsam 6da 35dk uyudu kalkti, suan hala ayaktayiz, 12ye dogru uyur diye umit ediyorum, 1 saat ugrasiyorum uyumuyo bazen salona geri getiriyorm, oyle oldugunda kcta uyur hic belli olmuyo, sonra da kacta kalkar bilmiyorm ve butun gece boyunca 8-10 kere memeye kalkiyoBenim kız mesela öğlen uykusuna 1.5 saat uyudu 12.bucuktan 1buçuga kadar saat 8 ze kadar oyalandı simdi uyudu sabah 7 8 gibi kalkar tabiki ara ara memeye kalkıyo ama bu sıra atak sanırım gece sık kalkıyo ve ben bitiyorum yeminle
Ay masallah, uyku egitimi mi vermistin? Ne kdar suruyo dalmasiAhsen beşiğinde kendi uyuyor. Dışarda isem kucağımda sallıyorum. Döne döne, bazen sürekli kalkarak, en sonunda uyuyor. Bazı dönemler reddediyor uyumayı
Eğitim vermedim. Ahsen hep 11 12 de omuzda uyurdu. 3.ay kontrole gidince doktor 9 da uyuması gerek dedi. Bende imkansız dedim. O gün eşim yatırdı beşiğine uyudu. O gün bugündür öyle değişiyor dalması. İkindi vakti 2.uyku yaparsa uzun sürüyor yoksa maksimum 5 dkBenimki oglen uyumadi, 45dk ugrastim yok, sonra alsam 6da 35dk uyudu kalkti, suan hala ayaktayiz, 12ye dogru uyur diye umit ediyorum, 1 saat ugrasiyorum uyumuyo bazen salona geri getiriyorm, oyle oldugunda kcta uyur hic belli olmuyo, sonra da kacta kalkar bilmiyorm ve butun gece boyunca 8-10 kere memeye kalkiyo
Ay masallah, uyku egitimi mi vermistin? Ne kdar suruyo dalmasi
Canım akşam öyle uyuduysa tabi geceyi bulurr sabah erken kalkman lazımki düzene giricekBenimki oglen uyumadi, 45dk ugrastim yok, sonra alsam 6da 35dk uyudu kalkti, suan hala ayaktayiz, 12ye dogru uyur diye umit ediyorum, 1 saat ugrasiyorum uyumuyo bazen salona geri getiriyorm, oyle oldugunda kcta uyur hic belli olmuyo, sonra da kacta kalkar bilmiyorm ve butun gece boyunca 8-10 kere memeye kalkiyo
Ay masallah, uyku egitimi mi vermistin? Ne kdar suruyo dalmasi