- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.201
köpek dişleri çok zormuş yahay maşallah bizim kıza bak sen köpek dişi de çıktı ozaman dimi
zeynonunda yeni dişler geliyorda nerden anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
köpek dişleri çok zormuş yahay maşallah bizim kıza bak sen köpek dişi de çıktı ozaman dimi
güneşinde eli sürekli ağzında16 dişi var bayadır. Yeni çıkan var mı bilmiyorum arkaya elini falan sokuyor bu ara yine
Oyyy masallah baya çıkmış kizzz)16 dişi var bayadır. Yeni çıkan var mı bilmiyorum arkaya elini falan sokuyor bu ara yine
köpek dişleri çok zormuş ya
ay bizim gızlar tuhaf işte güneşin alt diş bir tane çıkıp üstten de bir tane çıkmıştı çok komiktiOyyy masallah baya çıkmış kizzz)
Belisn ilk köpek dişi çıktı baya kötüydü:) şimdide çene dişi çıkmış önler daha doğru düzgün çıkmadan:)
20 si de çikti heralde:)Bizimkini söyleyim mi
Hem de 4 ü birden çıktıhay maşallah bizim kıza bak sen köpek dişi de çıktı ozaman dimi
Evet en zoru o diyor ama ahsenin maşallahı var etkilemedi çok biziköpek dişleri çok zormuş ya
Emziği falan arkaya götürüp çiğniyorgüneşinde eli sürekli ağzında
Az kaldı 16 tane var baya oldu. Arkaları göremiyorum çıktı mı çıkacak mı20 si de çikti heralde:)
Ahsen hanım bu dişlerden ne çekti bee.yavrum benim cok minikken cikarmaya başladi bitse de kurtulsa:)Az kaldı 16 tane var baya oldu. Arkaları göremiyorum çıktı mı çıkacak mı
Aynı bizimkisi gibi.tamamlansa bi rahat edecez hepimiz:)canım bizimde 12 diş / 8 ön dişler 4 azılar
güneş emzik hiç almadı bu yüzden emzik yerine beni kullanıyor dün ısırdı 3-4 kere dedim meme yok güneş hemen düzelttiEmziği falan arkaya götürüp çiğniyor
evet ya huysuzlanıyor çok gerginAynı bizimkisi gibi.tamamlansa bi rahat edecez hepimiz:)
Valla yaaa 4.5 aylıkken başladı çocuğum daha devam yarısı çıktıAhsen hanım bu dişlerden ne çekti bee.yavrum benim cok minikken cikarmaya başladi bitse de kurtulsa:)
Ayyy ne kötü kıız iyi bari dinliyorsa. Ahsene yapma meme yok desen inadına yapargüneş emzik hiç almadı bu yüzden emzik yerine beni kullanıyor dün ısırdı 3-4 kere dedim meme yok güneş hemen düzeltti
Bıngıldagi kapali dogdu ya canim ondancanım benim Allah korusun birşey olsa seni direk ararlardı sakin ol panik yapma
aile hekimi neden bu sorguya girdi bir kan değeri fln mı gördü ya da sen bir soru mu sordun
Bıngıldagi kapali dogdu ya canim ondan
Ben burdayım gelin
Ben burdayım gelin