- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.221
Ben geberiyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geberiyorummmm
Gelemedinmi hala kendineBen geberiyorummmm
Yok kuzu bulantım çok annemde gitti bendeydi 1 haftadır hicbirsey yapasım yok sabahları gözümü zor açıyorum enerjim bitikkGelemedinmi hala kendine
Kimse olmayınca o da gelmiyorJou pek gelemiyooo herhalde:)
Eskiye göre iyi şükür. Ama çiğnemiyor yasweetgirlcandy Ahsen nasıl yemesi yerine geldim onca diş çıktıktan sonra:)
Biara geldim gelmediniz ya zırlamaaaJou pek gelemiyooo herhalde:)
Çiğnemeyi sevmiyo ozaman kocamda cignemez yutarEskiye göre iyi şükür. Ama çiğnemiyor ya
Bazı şeyleri öyle yapıyordu 2 gündür omleti falan direkt yutuyor niye anlamadım
Sanki dişi yokmuş gibi deli ediyor beniÇiğnemeyi sevmiyo ozaman kocamda cignemez yutar
Dişten haberi yokSanki dişi yokmuş gibi deli ediyor beni
Dişi geliyodur kuzum seninki belki ama benimkide kaçgündür senin ki gibi çok yoruldum bide üstüne hamilelik yıprattıyo beniKiz bizim bebikler atakta mi noluyo yaa kac gundur ugras ugras uyutamiyoruum, gece de 45dk 1saat bazen 1bucuk saat emzirdigim oluyo, zaten kotuydu uykusu simdi daha beter oldu imdaat
Hamileyken bi yandan da bebek bakmak gercekten zor, Allah kolaylik versn insallah hemen gecer bulantin falan, ilk 5 ayi hatirliyorum da bnm de baya bulantim olmustu, mide bulantisi insani mahvediyoDişi geliyodur kuzum seninki belki ama benimkide kaçgündür senin ki gibi çok yoruldum bide üstüne hamilelik yıprattıyo beni
Evettt beni bide halsızlık çöktü hep uykum var rabbim yardım eder insallah yaa kuzum ilk hamileliğimden çok farklı yaşıyorumHamileyken bi yandan da bebek bakmak gercekten zor, Allah kolaylik versn insallah hemen gecer bulantin falan, ilk 5 ayi hatirliyorum da bnm de baya bulantim olmustu, mide bulantisi insani mahvediyo
Vucut alisinca duzelir hep oyle gitmez merak etme, hastayken bile eskiden olsa yataktak kalkmazdik simdi bebe var diye 2 gunde duzeliyoruz mecbur, hamilelikte de ole olur guc kuvvet gelir ilk hamilelik gibi olmazEvettt beni bide halsızlık çöktü hep uykum var rabbim yardım eder insallah yaa kuzum ilk hamileliğimden çok farklı yaşıyorum
Evettt kuzumm seninki ilk bebe kaçyaşındayken hamile kaldınVucut alisinca duzelir hep oyle gitmez merak etme, hastayken bile eskiden olsa yataktak kalkmazdik simdi bebe var diye 2 gunde duzeliyoruz mecbur, hamilelikte de ole olur guc kuvvet gelir ilk hamilelik gibi olmaz
Kiz kalmadim benm tek bebe suan birden cok cocugum varmis gibi konusmusum ama etraftan gorduklerimi yazdim aslindaEvettt kuzumm seninki ilk bebe kaçyaşındayken hamile kaldın
Hahahaha kız oyle sandımm nese yaa bu hamilelik benim psikolojimi alt ust etti hic düşünmezdim böyleKiz kalmadim benm tek bebe suan birden cok cocugum varmis gibi konusmusum ama etraftan gorduklerimi yazdim aslinda
2 yaş öncesi son atakları var odurKiz bizim bebikler atakta mi noluyo yaa kac gundur ugras ugras uyutamiyoruum, gece de 45dk 1saat bazen 1bucuk saat emzirdigim oluyo, zaten kotuydu uykusu simdi daha beter oldu imdaat
Hadi be kolay gelsin beybim zor vallaYok kuzu bulantım çok annemde gitti bendeydi 1 haftadır hicbirsey yapasım yok sabahları gözümü zor açıyorum enerjim bitikk
Aynen artistik yapıyor sonra:))Kimse olmayınca o da gelmiyor
Yaw he hee:))Biara geldim gelmediniz ya zırlamaaa