- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #51.441
Yengem dedi en kullanışlısı bu
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengem dedi en kullanışlısı bu
Benimde yengem gögüs kalkanı cok lazım oluyo rahat dedi onu almıştım bakalımm kimileri yokya diyo hahahaahYengem dedi en kullanışlısı bubende öyle aldım ama gerek olursa otri bebe falan da alabilirim
He bana da kuzenim gümüş kapak çok iyi dedi onu verecek hele kullanayımBenimde yengem gögüs kalkanı cok lazım oluyo rahat dedi onu almıştım bakalımm kimileri yokya diyo hahahaah![]()
Tamam gibi duruyorKızlar şimdi çantaya koyucaklarım.. eksiğim varsa söyleyin..
2 tane hastane çıkış seti
Ekstra zıbın
Alt üst zıbınlı set
Müslin- battaniye
Çorap
Biberon
Emzik
Mama
20 tane bez 1-2 numara
Islak mendil
Alt açma bezi
Ağız mendili
Bana;
1 gecelik 1 pijama takımı
İnce hırka
Çorap
Lohusa ped (külot)
Göğüs pedi
Hastaneden çıkarken kıyafet
Nevresim takımı
Emzirme sütyeni
Göğüs ucu kremi
Ekstra olarakta çaycı kağıt havlu vs bişeyler çaysız olmaz![]()
Kuzu böyle bakEee ben o zaman eksik almışım öylemiii
Bende almadım daha aspiratörünü falan. E bebekte falan var serum fizyolojik zaten alırsın hemenEee ben o zaman eksik almışım öylemiii
Bende bundan alcamKuzu böyle bak
dimi daha da bişey gelmiyo aklıma acaba pişik kremini koymama gerek varmıTamam gibi duruyor![]()
Ay geçen indirimdeydi ya unuttum demeyiBende bundan alcam
Hee ben koydum. Valla yeğenim ilk doğduğu gün eczaneden aldırmışlardı bizimkiler hemşire mi dedi bizimkiler mi aldı hatırlamıyorum. Ondan koydum.dimi daha da bişey gelmiyo aklıma acaba pişik kremini koymama gerek varmı
Yaaa neyse doğuma kadar bi daha girerAy geçen indirimdeydi ya unuttum demeyi
Aa koyayım o zaman yaHee ben koydum. Valla yeğenim ilk doğduğu gün eczaneden aldırmışlardı bizimkiler hemşire mi dedi bizimkiler mi aldı hatırlamıyorum. Ondan koydum.
Zaten normaldede çok pahalı değil kuzu bu şekil 75 tutmuştu benim sanırımYaaa neyse doğuma kadar bi daha girer![]()
Ee çok iyi. Bu hafta alayım bari onu daAa koyayım o zaman ya
Zaten normaldede çok pahalı değil kuzu bu şekil 75 tutmuştu benim sanırım
Aynen al bencede ya çünkü bunlar şart bebek kendisi sümkürmediği içinEe çok iyi. Bu hafta alayım bari onu da
Heeehh bide gümüş kapak vardı hadi bakalımmHe bana da kuzenim gümüş kapak çok iyi dedi onu verecek hele kullanayım
Aaa bebişimm ben serum la düşünmedim hiç onuda almak lazımm eczaneden alırimmKuzu böyle bak
Aynennn eczanede düşündüm ama e bebektede olabilir doğruBende almadım daha aspiratörünü falan. E bebekte falan var serum fizyolojik zaten alırsın hemen
Aynen kuzu bakarsın e bebekten aldım benAaa bebişimm ben serum la düşünmedim hiç onuda almak lazımm eczaneden alırimm
Evet sürekli açmak gerekiyormuş rahat emmesi uyuması içinAynen al bencede ya çünkü bunlar şart bebek kendisi sümkürmediği için![]()