- 25 Ağustos 2019
- 61.122
- 114.093
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #51.021
Aaayyyyy teyzoşşş oldduuuukkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür Gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün artıkGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Ayyyyyyy prenses geldi hoşgeldi annesiiiiiiGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Aaayyy heee kızzzzzAaayyyyy teyzoşşş oldduuuukkkkkk
İşin espirisi canım biliyo herkes bunuSezeryanda da dikiş ağrıları çok zor kolay değil ki toparlanmak.
Gözün aydın canıım Allah analı babalı büyütsün duygulandım şuan topiğimizin ilk bebesiGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
EveeetAaayyyyy teyzoşşş oldduuuukkkkkk
Allah hayırlısıyla sağsalim hastaneden çıkmayı da tez zamanda nasip etsin inşallah…çok duygulandım bende ilk Haziran bebeği doğduGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Değişik bi duyguymuş anammmAaayyy heee kızzzzz
Süper haber hadi gözümüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah minikGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Bunu diyende yasli tontis anneannemHerkes çok biliyor yaaa.. Birde sen doğsunda görcüler var
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu sıra bizde inşallahGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Oyy güzel bebek sağlıkla sıhhatle büyüGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Ben hergün ishalim vallahiiKızlar benim midem çok kötü ağrıyor ya sabahtan beri.
Ne önerirsinizzz üstüne ayıptır söylemesi ishal de oldum
Mide geçsin tek derdim o arada gidiyor sancı, geri geliyoo
3takim aldim kuzu 240lira hepsi Buna şükür bulabildim en azindanAayyy hadi inşaallahhhhh
Pazar bile uçmuş desenee ama olsun enazından giyersin evdede3takim aldim kuzu 240lira hepsi Buna şükür bulabildim en azindan
Aynen elçom ama lazim yani bunlar Belki bir takim daha alirim yeterli olur zatenPazar bile uçmuş desenee ama olsun enazından giyersin evdede
Sayfanın ilk bebişi❤Geldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz