- 25 Ağustos 2019
- 61.122
- 114.092
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #51.001
Heee ozaman tamam akıllı ollGördüm begendim ya kuzucum temmuz analarindan bildirim gekiyordu o ara bide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee ozaman tamam akıllı ollGördüm begendim ya kuzucum temmuz analarindan bildirim gekiyordu o ara bide
TamamHeee ozaman tamam akıllı oll
Hahahahahaha vallahaa daha dokunmaz adam bana cok hassas ya kızını düşünüyor resmenTopiğin ek seksisi benim derken boşa demiyormuş hatun Benim ağrılar çok olmasa devam ederdim.Kızımdayken ara vermemiştik ilk 3 ay bulantı dışında
Ay cok şükür iyi olmaniza cok sevindim saglikla büyüsün bebiş merakla bekliyoruz bütün ayrintilari toparlaninca anlatirsin, bizim icin de kokla minigi bol bolGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Gözümüz Aydın sağlıkla büyüsün Temmuz annelerin den bende çok mutlu oldum inşallah bizlerde sağsalim kucağımıza alalım kuzularımızıGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Gözünüz aydin cok şükürGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Aayyyy kuzuuu allah analı babalı büyütsün inşaallahhhh anca zaten kilosu gayet iyi çok şükür sağlıkllı olsun daGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Gözün aydın canım çoook sevindim iyi olmasına bebeğinin Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsinGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Hayırlı uğurlu olsun kuzucumm çok sevindim şükürler olsunGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Gözünüz aydin saglikla buyusun insAllahGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Bende hiç giyemem evde.Çalışırken eve gelir gelmez ilk işim sütyeni cıkarmaktı:)Hahahahahaha vallahaa daha dokunmaz adam bana cok hassas ya kızını düşünüyor resmen
Sutyen giyiyo millett ben evde bikere sütyenle takıldığım yokk onu diyorduk
Gözün aydın taze annecikHayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim ikinize de şifa versin canlarım benimGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Çok şükür hadi gözünüz aydın. En kısa sürede ikiniz de toparlanır evinize geçersiniz inşGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Hahahahaha hard lazımmm konuşturma beni kızzzBende hiç giyemem evde.Çalışırken eve gelir gelmez ilk işim sütyeni cıkarmaktı:)
Hard mard gerisi beni kesmez diyorsun
Hadi gözümüz aydın analı kızlı sağlıkla taburcu olduğunuzu da görürüz inşallahGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
ohh cok şükür canım gözünüz aydın topigimizin ilk bebişi hoşgeldiGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Maşallah canım hayırlı olsunGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Maşallah gözünüz aydın Hayırlı huzurlu bir ömrünüz olur inşallah hep beraberGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz