Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bende doktora dedim suyum gelirse nasıl anlarım akıntım var yok kız o öyle kolay değil Bi çay bardağı su gelmeli ki suyun gelsin dedi

Bir tanesi her zaman daha hareketliyken, diğeri hep sakin. Ne yersem yiyeyim öyle açıkçası

Bir tanesi her zaman daha hareketliyken, diğeri hep sakin. Ne yersem yiyeyim öyle açıkçası
Takmayın bukadarr hareketine kuzum gün boyu hareketli olduğunuzda bebek hareektli olmazz siz nezaman rahat dinlenmeye varırsanız ozaman bebeğiniz hareketlenirrr bebekleri rahat bırakın yav dinlensinler K kiymetim112

Bende çok su içemiyorum zorla diyete gelince ben zaten hafif kilolu oldum için 14 kiloyla sinirlandirdi Dr doğuma kadar oyuzden hamile kaldım dan beri diyette gibiyim bu ay hiç almamisim 6 aylık olduk 4 kilo almışım 10 kilom kaldı onuda üçe bölüp daha az almaya caliscam çok dikkat eden biriyim sonucu görünce çok şaşırdım nasip evde kendim yapıyorum biraz stresli bı iyi çıkıyor bı kötü bende anlamıyorum listeye yazıyorum pazartesi Dr sonuçlara bakicak insallh iyi der diyetede sadece patates ve pirinç yasak gerisini zaten yemiyorum

Yine şanslıymış arkadaşın :))

Heee anladımm aşkomm demekki küçük birşeydii madem belli olmuyo benim sağlıkocağı niye gittiğimde dakkabaşı idrar yanma varmı diyo

Enfeksiyon varmı diye anlamaya çalışıyor canım ondan soruyordur

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…