Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Benim de baya arttı wc ihtiyacı hatta bazen kaçırıyorum bile gerçi bende enfeksiyon çıktı belki de ondandır

ay o kaçırmalarımız eşim sen doğurduğunuda anlamayacaksın diye dalga geçiyor,
bende enfeksiyonda yok, kocaman karnım var ama aşağıda tepiklemeyi seviyor benim kız,

Aayyyyyhamileyken biyerlerede gidemedimm yanarım ona yanarım bennn hep allahın belası korona yüzünden hayatımızı zindan ettii

hiç gidemedik hep korona, bide Edirne daha kötü, eşim haftasonu izinli oluyor ama haftasonu bulgarlar alışverişe geliyor çok kalabalık oluyor sokaklar, hiç çıkamıyoruz

He ya valla gezemedik resmen. Yürüyüş desen havalar soğuk hep

iyi yönünden bakalım ilk aylarda bebişlerimiz üşüyormu acaba diye düşünmeyiz

Adam şanslıçıktı hahaahha benimkide aşerme konusunda şanslı dedim dua et geceleri birşey çekmiyoda seni buz gibi havada dışarlarda harap etmiyorum
Bende de olmadı hiç aşerme yaa
Hiç naz yapmadık bak adamlara
Gerçi bu sanal marketler çıktı mertlik bozuldu zaten.
Onlara ihtiyacımızda kalmadı
Akşam olunca bazen bir dondurmamı yesek diyorum
Hadi söyle yiyelim diyor hemen
Bende sürekli ağlıyorum
Bende o da olmadı. Doktor başlarda olur demişti . Başlardada olmadı
Ben normalde de sinirliyimdir biraz ama öyle ağlama falan artmadı bende hatta olmadı
Normalde bende sinirliyim cnm
Ama ekstra bir sinir patlaması yaşamadım

Ya benim merak ettiğim kese içinde böyleler nasıl tekme falan atınca yırtılmıyor. Dün doktor çok rahat onlar hareket ediyor falan dedi de. Burda acaba suyu olmadığı için mi yapışmış gibi kese
Sen böyle söyleyene kadar hiç bu açıdan düşünmemiştim
Benim de baya arttı wc ihtiyacı hatta bazen kaçırıyorum bile gerçi bende enfeksiyon çıktı belki de ondandır
Banko ondan

Cidden ama kaçırma varsa su geldiğini nasıl anlayacaksın

Evettt ya burgarlarda maşaallahh hücumm gibi daldılar edirneye

Eşimde bana diyor koş koş altına kaçırcan

Aynen havalar iyi olcak bebişler de yürüyüş yaparız artık kısmet olursa

Neden olsa gelsin internetten lafımı olurr

Bende de öyle bi aşerme olmadı. Canımın istediği oldu da hani burnuma kokusu gelen bir şey yok daha

Ha bende de öyle ekstra bi sinir patlaması olmadı. Aksine bişeye küsüyorum ama hemen barışıyorum kendi kendime

Çünkü son zamanda oldu ben acaba bebek baskı mı yapıyor diye düşünüyordum da demek enfeksiyondanmış

Anaaa bende öyle değil wc ye giderken yetiştirememekten kaçırıyorum normal de kaçırma falan yok sanırım

Nasıl anladın enfeksiyon hanii kuzumm

Evettt ya burgarlarda maşaallahh hücumm gibi daldılar edirneye

alıştık ama üzücü yinede biz alışveriş yaparken bir tane için düşünüyoruz onlar 10-20 alıp gidiyor

Eşimde bana diyor koş koş altına kaçırcan

Aynen havalar iyi olcak bebişler de yürüyüş yaparız artık kısmet olursa

inşallah az kaldı kollarımıza almamıza

Anaaa bende öyle değil wc ye giderken yetiştirememekten kaçırıyorum normal de kaçırma falan yok sanırım

ay güzelmiş senin, hapşırdığımda güldüğümde falan hep gidiyor bende

Yok bende öyle ama geçen sanırım ayakkabımı giyerken eğildim biraz zorlandım orda hafif kaçırdım emin de değilim tam

Ama iç çamaşırım hep bi ıslak oluyor azcık. Akıntı diye düşünüyorum ama acaba idrar mı ki diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…