2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya aslında benimki uzun hikâye kaynanamla olan bir problemim yüzünden bir sabah kanama ve parçayla uyandim doktor riskli artik full yatacaksin dedi 1ay bildigin adet gördüm gibi kanamam oldu sonra bitti her şey normale döndü hayatim düzene girdi cok mutluydum .sonra birdenbire salgin varken ishal oldum 2gun boyunca tuvaletten cikamadim meger o sirada bebegin suyu azar azar geliyormus ama tuvaletteyken ishalken afedersin farkedemiyosunki.2 gun sonra ayrintili ultrason randevum vardi bi gittim doktor dedi bir gram suyu yok can çekişiyor bebek😭 sonra iki gün içinde zaten doğum oldu..yani nasibi yokmuş aslinda yoksa inanki farkedemiyorsun olan biteni ..
Cok üzgünüm meleğin şefaatçin olsun canim hersey Allahtan elimizden hiç bisey gelmiyor içerisini göremiyoruz ki anlayalım o sebeple olacaktan kacinilmiyor 🥲 Rabbim bu bebeğine ömür versin sımsıkı tutunsun sağlıkla al kucağına inşallah 👼

Ö

Canım seninle aynıymışız biz🙈
Sata göre 11+1 bugün ama usg 2 gün öndeydi. Demek benim ctesi kontrolde yaklaşık olarak böyle olacak Allah nasip ederse. Maşallah subanallah😍
Belirtisizler kervanında aramıza katılmak istersen üyelerden biri benim😂
Evet böyle olur aşağı yukarı 🥰 çok şükür çok rahat geçiriyorum ya en ufak ağrıda korkuyorum ondan 😂
Maşallah canım gözün aydın 🧿
Ne güzel sen ilaçlardan kurtulmuşun ya ben kan sulandırıcı , progestan fitil ve , aspirine doğuma kadar devam edecekmişim niye kesmediler acaba benim ilaçları ya
Çok şükür canım ilaçları bıraktık. Kan sulandırıcı çok önemli ondan devam demiştir benim kanda sorun yoktu hiç kullanmadım ondan

Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan 😂🧿. Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
Issırmalık olmuş bile maşallah dogsunlarda mıncıklayalm :kk77::KK53:

Evet böyle olur aşağı yukarı 🥰 çok şükür çok rahat geçiriyorum ya en ufak ağrıda korkuyorum ondan 😂

Çok şükür canım ilaçları bıraktık. Kan sulandırıcı çok önemli ondan devam demiştir benim kanda sorun yoktu hiç kullanmadım ondan
Senin göbek çıktı mı? 😋

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmı:oops:varsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum :KK68:

Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan 😂🧿. Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
Merhaba bu göruntu vajinal ultrasonla mi karindan ultrasonla mi cekildi.10+1 de doktor net goremedi 11+4 de tekrar gidicem ama vajinal bakmamiz lazim dedi ense olcumu yapilacak cok endiseliyim. Sizce girmeli miyim vajinal ultrasina daha once 5 haftalikken girdim ve dusuk oldu o gun kanamam oldu.

Merhaba bu göruntu vajinal ultrasonla mi karindan ultrasonla mi cekildi.10+1 de doktor net goremedi 11+4 de tekrar gidicem ama vajinal bakmamiz lazim dedi ense olcumu yapilacak cok endiseliyim. Sizce girmeli miyim vajinal ultrasina daha once 5 haftalikken girdim ve dusuk oldu o gun kanamam oldu.
Neden net göremedigini sordunmu peki doktora garip geldi bana biraz ama 🙄

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmı:oops:varsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum :KK68:
Kuzum ben düşünmüyorum ama annem düşünüyor, bir kaç bir şey örüyormuş zaten benden gizli. Hamilelik haberimi paylaşınca ortaya seriverdi, bugün gittik ip aldık hatta öğle arasında🙈
İnşallah gebeliklerimiz sağlıkla devam eder de giydirmek nasip olur, ben kendimi salamadığım için bi 16-17. Haftayı beklerim diye düşündüm:)

Kuzum ben düşünmüyorum ama annem düşünüyor, bir kaç bir şey örüyormuş zaten benden gizli. Hamilelik haberimi paylaşınca ortaya seriverdi, bugün gittik ip aldık hatta öğle arasında🙈
İnşallah gebeliklerimiz sağlıkla devam eder de giydirmek nasip olur, ben kendimi salamadığım için bi 16-17. Haftayı beklerim diye düşündüm:)
İnşallah Allahım kucagımıza almayı nasip etsin🤲Bizde tam örgü muhabbetindeyiz 😁10nunda cinsiyetini gösterirse direk bebek magazasına ama ilk ne alacagımı bilmiyorum.bişiler söyleyin :KK42:

Eklentiler

• IMG_20220303_174719.webp
    IMG_20220303_174719.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 86
İnşallah Allahım kucagımıza almayı nasip etsin🤲Bizde tam örgü muhabbetindeyiz 😁10nunda cinsiyetini gösterirse direk bebek magazasına ama ilk ne alacagımı bilmiyorum.bişiler söyleyin :KK42:
Ekran görüntüsü aldım anneme model göstereceğim ne güzelmiş maşallah, ben de bir kaç bir şey ekleyeyim bak fikir olsun.
7 gün kalmış kontrole🌸🥲

Ekleme: elim hep erkek şeylerine gitmiş😋

Eklentiler

• 2B9DB7F4-FF98-4275-A9B2-F54E16EE4D73.webp
    2B9DB7F4-FF98-4275-A9B2-F54E16EE4D73.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 76
  • D94FF1A9-986B-4358-9F05-8AE8F296B150.webp
    D94FF1A9-986B-4358-9F05-8AE8F296B150.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 64
  • F5147C44-F35F-407A-A0C6-217C2A439A75.webp
    F5147C44-F35F-407A-A0C6-217C2A439A75.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 2C7E40C8-373A-4FDB-882F-84D54AAEB663.webp
    2C7E40C8-373A-4FDB-882F-84D54AAEB663.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 75
Ekran görüntüsü aldım anneme model göstereceğim ne güzelmiş maşallah, ben de bir kaç bir şey ekleyeyim bak fikir olsun.
7 gün kalmış kontrole🌸🥲
Hepsi cok güzel ya kış bebeleri olucak zaten hepsini giydiririz yotubedede cok güzel modeller var :anne:cinsiyet hayaliyle yanıp tutuşuyorum:KK53:birde bişey soracagım bu çikolata yiyip gitmek gerçekten etkisi oluyormu acaba

Hepsi cok güzel ya kış bebeleri olucak zaten hepsini giydiririz yotubedede cok güzel modeller var :anne:cinsiyet hayaliyle yanıp tutuşuyorum:KK53:birde bişey soracagım bu çikolata yiyip gitmek gerçekten etkisi oluyormu acaba
Bizim haftalarımız küçük olduğu İçin olmazdı sanırım ama artık olur sanki🥲

Bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur. Ben hep kahvaltı yapıp gidiyorum genelde tok oluyorum, tatlı bana yasak insülin direnci sebebiyle ama bir hakkımı orda kullanabilirim sanki😍

Bizim haftalarımız küçük olduğu İçin olmazdı sanırım ama artık olur sanki🥲

Bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur. Ben hep kahvaltı yapıp gidiyorum genelde tok oluyorum, tatlı bana yasak insülin direnci sebebiyle ama bir hakkımı orda kullanabilirim sanki😍
Doktor bir parça bile yeme diyor ama yemeden durulmazki ya.bn duramıyorum şahsen sen durabiliyormusun :KK53:

Back
X