- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 32
Canım sedeflikoza diye sayfa var ordada cici şeyler var bak istersenHobidik diye bir İnstagram sayfasını kaydetmişim ben orda çok tatlı isimli setler var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sedeflikoza diye sayfa var ordada cici şeyler var bak istersenHobidik diye bir İnstagram sayfasını kaydetmişim ben orda çok tatlı isimli setler var
Cinsiyetsiz şeyleri aldım bende ya bebek arabası tarzı şeylerKurcalayım bi bakalm![]()
Bebek arabasında en hafif en kullanışlı hangisi acaba bilmiyorum.birde anakucagı almak istiyorum atabilirmisin aldıklarını fikir olur.Cinsiyetsiz şeyleri aldım bende ya bebek arabası tarzı şeyler
Ben mamas papas travel set aldım bebek arabasında. Anakucağı olarak nuna ya da babybjörn alacağım sanırım eşim 4moms istiyor ama bebek sevmezse o kadar para vermeye değer mi bilemedimBebek arabasında en hafif en kullanışlı hangisi acaba bilmiyorum.birde anakucagı almak istiyorum atabilirmisin aldıklarını fikir olur.![]()
Bi incel3yim yazdıklarını nasıl olduklarını bilmiyorumBen mamas papas travel set aldım bebek arabasında. Anakucağı olarak nuna ya da babybjörn alacağım sanırım eşim 4moms istiyor ama bebek sevmezse o kadar para vermeye değer mi bilemedim![]()
Bebek arabası tam istedigim gibi aklımdan gecen bu tarz ama ana kucagını bilemedim bebek arabası uzun süre ama anakucagını bir süre kullanıck belkide hiç kullanmıcak dediğin gibiBen mamas papas travel set aldım bebek arabasında. Anakucağı olarak nuna ya da babybjörn alacağım sanırım eşim 4moms istiyor ama bebek sevmezse o kadar para vermeye değer mi bilemedim![]()
Aynen bende emin olamadım almadım daha ama üç modelden birini alacağım.Bebek arabası tam istedigim gibi aklımdan gecen bu tarz ama ana kucagını bilemedim bebek arabası uzun süre ama anakucagını bir süre kullanıck belkide hiç kullanmıcak dediğin gibi![]()
Sanırım kanamalar da biraz görünürlüğü etkiliyor bugün doktora gittim gece inanılmaz kanamam oldu. Karından cokgörünmedi daha önce rahat görebilmişti. Bebiş iyi çok şükür ama vajinal ile verimli kontrol yapabildi.
Kanamalarınız bitti mi bu arada? Şuan tüm odağım bu olunca yazmadan geçemedim
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeleri![]()
Ay rabbim kimseye tekrarını yaşatmasın. Çok sevindim adınıza yaAmiiiin canım, inşallah.
Çok şükür, 10.haftadan sonra tekrar kanama görmedik.
Şu an 24+5. Hamdolsun, her şey yolunda.
Umarım sizin de fazla devam etmez.
Bol su, bol istirahat, sıfıra yakın şeker tüketmek lazım. Bir de kabız olmamaya özen göstermek gerek kanama olduğunda.
.
İnsallah kardeşim tek duam sag salim kucagima almak hepiniz de ben de insallahCok üzgünüm meleğin şefaatçin olsun canim hersey Allahtan elimizden hiç bisey gelmiyor içerisini göremiyoruz ki anlayalım o sebeple olacaktan kacinilmiyorRabbim bu bebeğine ömür versin sımsıkı tutunsun sağlıkla al kucağına inşallah
![]()
Ben hemencecik rengini alip örgüye başlayacağımKızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
![]()
Cok güzeller canim güzel günler de kullanın inşallah kuzum seni listeye eklemedim mi cinsiyet eklemek için baktım ama yoksun12+5te öğrendim. Duruş açısına göre söyledi doktorum, %90 ihtimal dedi ben güveniyorum
Ayyy çok tatlı kıyafetler var kendimi zor tuttumEki Görüntüle 3018576
Canım usg vermedi. Dr bebeğin sırtı dönük dedi o yüzde görmedi herhalde. Bende ultrason da görüyordum sırt tarıfı gözüküyorduUsg fotosu gönder gelsin bakalim cnm
Nakonun bebe yünüyle örüyoruz bzi hosuma gitti yumuşak ipBen hemencecik rengini alip örgüye başlayacağım![]()
Hastane çıkışı , içlik , tulumKızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
![]()
muhteşem, görüntü maşallah. Hayırlı olsun. Sen İzmir'deydin yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunun yakaladığı görüntüye bayıldım. İsmini rica etsem doktorunun?Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan. Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
Aklimda olsun bende nette gordum koca koca iplerle bi gunde battaniye yapiyolar ya cok özeniyorumNakonun bebe yünüyle örüyoruz bzi hosuma gitti yumuşak ip![]()
İşte biz bu hallerle bişiler yapablirmiyiz bilmiyorum kafam kaldırmıyorAklimda olsun bende nette gordum koca koca iplerle bi gunde battaniye yapiyolar ya cok özeniyorum![]()
Buradakiler de çok güzelmişşşCanım sedeflikoza diye sayfa var ordada cici şeyler var bak istersen![]()
Olabilir canım listede olmayabilirim ama ekleyelim :) 31 yaşındayım sat:1 Aralık 2. Çocuğum izmirdeyimCok güzeller canim güzel günler de kullanın inşallah kuzum seni listeye eklemedim mi cinsiyet eklemek için baktım ama yoksun