2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan 😂🧿. Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
masallah! belirtisiz sorunsuz aynen devam ilerlesin insallah.

Merhaba hanımlar bende inşallah Eylül gibi doğum yapıcam. Bu haftalarda herhangi bi vitamin takviyesi vs aldınız mı. Doktora gidicem ama 2 li test sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim 🌸
Femix omega kullanıyorum ben gerçekten şu uyku haline filan çok iyi geliyo

Ö
Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan 😂🧿. Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
Canım seninle aynıymışız biz🙈
Sata göre 11+1 bugün ama usg 2 gün öndeydi. Demek benim ctesi kontrolde yaklaşık olarak böyle olacak Allah nasip ederse. Maşallah subanallah😍
Belirtisizler kervanında aramıza katılmak istersen üyelerden biri benim😂

Ben de cumartesiye randevu aldım bakalım 12 artı 1 oluyoruz cinsiyet de söyler ters mers durmazsa dingil popo😍 fetal DNA da yarın ya da Pazartesi belli olacak

Bulantı için prilam kullanan var mı kızlar? 12+6 olduk ve hala bulantı devam ediyor her sabah akşam çıkarıyorum. Bu sabah aldım ilacı akşam kullanacağım. İşe yarayacak mı bakalım

Kızlar benimde konrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolunda.13 haftalık oldum cinsiyeti sordum söylemedi doktor. çok heycanlıydım kesin beli olur sandım😪 sizinki kaçıncı haftada beli oldu?

Kızlar benimde konrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolunda.13 haftalık oldum cinsiyeti sordum söylemedi doktor. çok heycanlıydım kesin beli olur sandım😪 sizinki kaçıncı haftada beli oldu?
Uzulecek bisey yok nasilsa belli olacak..genelde kiz olunca bi tik gec emin oluyor doktorlar. Erkeklerde daha erken emin olabiliyorlar. Ilk cocugumda 11 haftalikta erkek oldugundan nerdeyse 100% eminim demisti doktorum mesela. Ki oylede oldu tabi.

Gecen hafta 10 haftaliktim, doktor gormeyince cok sevindim mesela haha..kiz ihtimali artti diye..

Belirtisizler kervanında aramıza katılmak istersen üyelerden biri benim😂
aman dur masallah belirtiyi naapcan ya simdiden olmasin hic haha..emin ol bikac ay sonra tekmeleri, gece uykusuzlugu, mide yanmasi (ister istemez mide sikisacak), bide yazin sicaklarinda o koca karinlarimiz, yeterince zor haftalar var onumuzde.

Simdi rahatligin booolca keyfini surelim masallah bize :KK200::nazar:

Doğurana kadar ağrılar bizimdir. Ben yoga ya başlayayım en iyisi
doktoruna danismadan baslama tatlim bence..

hamilelikten once zaten yoga yapmaya aliskinsa vucud, yapmanda sakinca yok. ama hamilelik oncesinde 'arasira' yada nerdeyse hic yapmadiysan, simdide yapmak dogru degil. ilk hamileligimden once epeydir yapmamistim yoga. hamilelikte basliyim daha esnek olurum belki diye dusunmustum, kendi doktoruma sordugumda 'cok ara vermissin ama hamilelikten once, yapma lutfen' demisti.

aman dur masallah belirtiyi naapcan ya simdiden olmasin hic haha..emin ol bikac ay sonra tekmeleri, gece uykusuzlugu, mide yanmasi (ister istemez mide sikisacak), bide yazin sicaklarinda o koca karinlarimiz, yeterince zor haftalar var onumuzde.

Simdi rahatligin booolca keyfini surelim masallah bize :KK200::nazar:
Çok haklısın canım, ne bileyim hamilelik giderince benim aklım acep bulantı baş dönmesi falan geliyordu. Tek ilişkiyle hamile kalındığını bize öğreten dizilerden kalmış bu kalıplaşmış şey galiba 😂

E bende hiç öyle bir şey yok nazar etmeyeceğim kendime şükürler olsun dediğin gibi. Bir tek balık düşününce bile tüylerim diken diken oluyor onun haricinde hassasiyet oluşmadı.

Yaz olayını hiç düşünmemiştim en sıcaklarda son aylarda olacağız Allah nasip ederse🙏

Bulantı için prilam kullanan var mı kızlar? 12+6 olduk ve hala bulantı devam ediyor her sabah akşam çıkarıyorum. Bu sabah aldım ilacı akşam kullanacağım. İşe yarayacak mı bakalım
Kullanıyorum başlarda iyi geldi ama son zamanlarda etkisi azaldı sanki. Ek olarak dramamine yazdı ama henüz onu kullanmadım.

Bana da alttan ilaç verdiler sancı ve kanama yapacak dediler 8 saat sancı çektim sonra bebek düştü sonra senin gibi parça kalmış dediler ama beni uyutmadan uyusturmadan kürtaj yaptılar canımdan can gitti 😓 peki sen ondan sonra ne kadar korundun canım doktor ne dedi
Ahhh içim sizladi bende 1gun resmen dogum sancisi cekmistim 😭 bacim doktor bana 6ay korun dedi ama benim zaten cocugum olmuyordu o yuzden hic doktoru dinlemedim korunmadan denedik zaten sonuc ortada senelerce bekledik ama siz hemen gebe kaliyorsaniz bi iki ay bekleyin vucut rahim dinlensin

canım acını tazelemek istemem ama 22. haftada olan kayıp için sebep olarak ne söylediler. ben de sürekli bebeğime bişey olacak gibi endişeliyim. bu endişeler hiç bitmeyecek mi.
Ya aslında benimki uzun hikâye kaynanamla olan bir problemim yüzünden bir sabah kanama ve parçayla uyandim doktor riskli artik full yatacaksin dedi 1ay bildigin adet gördüm gibi kanamam oldu sonra bitti her şey normale döndü hayatim düzene girdi cok mutluydum .sonra birdenbire salgin varken ishal oldum 2gun boyunca tuvaletten cikamadim meger o sirada bebegin suyu azar azar geliyormus ama tuvaletteyken ishalken afedersin farkedemiyosunki.2 gun sonra ayrintili ultrason randevum vardi bi gittim doktor dedi bir gram suyu yok can çekişiyor bebek😭 sonra iki gün içinde zaten doğum oldu..yani nasibi yokmuş aslinda yoksa inanki farkedemiyorsun olan biteni ..

doktoruna danismadan baslama tatlim bence..

hamilelikten once zaten yoga yapmaya aliskinsa vucud, yapmanda sakinca yok. ama hamilelik oncesinde 'arasira' yada nerdeyse hic yapmadiysan, simdide yapmak dogru degil. ilk hamileligimden once epeydir yapmamistim yoga. hamilelikte basliyim daha esnek olurum belki diye dusunmustum, kendi doktoruma sordugumda 'cok ara vermissin ama hamilelikten once, yapma lutfen' demisti.
Hali hazırda pilates yapıyordum . Gebe ikende 2 kez falan katıldım derslere . Bu hafta çok halsizdim gidemedim .
Sabahları ormanda yürüyüş falanda yapıyorum ama sırt agrılarına mecbur yoga pilates gibi egzersizler daha iyi ağıra kaçmadan . Ebelere de sorayım haftaya kontrolüm var.

Ben de kullanıyorum canım benim şikayetim koku kaynaklı bulantı ve kusma kokuyu asla azaltmıyor ama günde 5 kere çıkarıyosam prilam sayesinde 1 e iniyor mesela. Sende etki eder inşallah kokulardan tiksinmiyorsan 🙏🏻

Maşallah canım gözün aydın 🧿
Ne güzel sen ilaçlardan kurtulmuşun ya ben kan sulandırıcı , progestan fitil ve , aspirine doğuma kadar devam edecekmişim niye kesmediler acaba benim ilaçları ya

Usg fotosu gönder gelsin bakalim cnm

Back
X