2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doktor bir parça bile yeme diyor ama yemeden durulmazki ya.bn duramıyorum şahsen sen durabiliyormusun :KK53:
Geçen bir paket cips yedim diyeyim sen anla 😂
Ama benim öyle çikolata yeme alışkanlığım zaten pek yoktu, böyle sütlü tatlılar yiyesim geliyor.

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmı:oops:varsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum :KK68:
Bennn😋😋😋 kızım olacak inşallah pazartesi günü öğrendim. Bugün gittim minnoş bir hastane çıkışı seti aldım dayanamadım 🥰🥰

Geçen bir paket cips yedim diyeyim sen anla 😂
Ama benim öyle çikolata yeme alışkanlığım zaten pek yoktu, böyle sütlü tatlılar yiyesim geliyor.
Doritos mesela 😁bn cok zorlanıyorum yemessem uyku bile girmiyor nasıl olcak böyle bilmem

Dayanmak mümkün degilki zaten resim atsana 🤗12+kaçtın cinsiyetini ögrendiginde acaba
12+5te öğrendim. Duruş açısına göre söyledi doktorum, %90 ihtimal dedi ben güveniyorum 😋
Ayyy çok tatlı kıyafetler var kendimi zor tuttum 😅
B0BA21B7-4170-4331-A3F5-F6BA56D1C149.webp

Hepsi cok güzel ya kış bebeleri olucak zaten hepsini giydiririz yotubedede cok güzel modeller var :anne:cinsiyet hayaliyle yanıp tutuşuyorum:KK53:birde bişey soracagım bu çikolata yiyip gitmek gerçekten etkisi oluyormu acaba
Canım benim nasip olursa ikinci gebeliğim.
Ense ölçümünden itibaren ben gitmeden önce alıp yiyorum öyle giriyorum yoksa uyuyor ya da arkası dönük oluyor bebişlerimin ikiside aynısını yaptı ama ben sabah saati gidiyorum genel olarak doktorumda ense ölçümü yapamadıgı için bana çikolata yedikten sonra biraz yürüyüş yap gel diyor zaten 😌 göbüşler büyüyünce zaten sizde fark edeceksiniz çikolata yedikten sonra çok fazla hareketlenme oluyor

Canım -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- arkadaşımın da belli bir süreye kadar karından zor gözükmüştü diye biliyorum görürse yazar muhakkak.

Bir öncekinde neden öyle oldu ki? Doktor hatası olduğunu falan mı düşünüyorsun?

Kuzum dediğin gibi benim çok zor göründü karından.

5+0
5+4
6+5
8+0 ‘a kadar bu muayenelerde görünmedi.
8+3 ‘te göründü karından.
9+4 ‘te yine görünmedi.
11+0 ‘dan itibaren hep göründü.
13+0
15+0
18+0
21+0 detaylı ultrason
24+0

Başlarda çok sık gittim kontrole, çünkü kanamalarım oldu.
Ona rağmen vajinal muayene ile baktı doktorum.
Kafanıza bir şey takılmasın, bir sakıncası yok vajinal muayenenin.

.

Canım benim nasip olursa ikinci gebeliğim.
Ense ölçümünden itibaren ben gitmeden önce alıp yiyorum öyle giriyorum yoksa uyuyor ya da arkası dönük oluyor bebişlerimin ikiside aynısını yaptı ama ben sabah saati gidiyorum genel olarak doktorumda ense ölçümü yapamadıgı için bana çikolata yedikten sonra biraz yürüyüş yap gel diyor zaten 😌 göbüşler büyüyünce zaten sizde fark edeceksiniz çikolata yedikten sonra çok fazla hareketlenme oluyor
İnşallah nasip olur canım 🤲 ne zaman hissetmeye başlıcaz biz bebişi 20 yi geçermi :KK64:Bu kontrolümde yiyim gidim o zaman ikili testi yapıcak sanırım faydası olur belki.bir parça çikolata bile yasak diyen doktor çikolata ye gel dermi bana bilmiyorumda :KK45:

Kuzum dediğin gibi benim çok zor göründü karından.

5+0
5+4
6+5
8+0 ‘a kadar bu muayenelerde görünmedi.
8+3 ‘te göründü karından.
9+4 ‘te yine görünmedi.
11+0 ‘dan itibaren hep göründü.
13+0
15+0
18+0
21+0 detaylı ultrason
24+0

Başlarda çok sık gittim kontrole, çünkü kanamalarım oldu.
Ona rağmen vajinal muayene ile baktı doktorum.
Kafanıza bir şey takılmasın, bir sakıncası yok vajinal muayenenin.

.
Sanırım kanamalar da biraz görünürlüğü etkiliyor bugün doktora gittim gece inanılmaz kanamam oldu. Karından cokgörünmedi daha önce rahat görebilmişti. Bebiş iyi çok şükür ama vajinal ile verimli kontrol yapabildi.
Kanamalarınız bitti mi bu arada? Şuan tüm odağım bu olunca yazmadan geçemedim
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeleri☺️

İnşallah nasip olur canım 🤲 ne zaman hissetmeye başlıcaz biz bebişi 20 yi geçermi :KK64:Bu kontrolümde yiyim gidim o zaman ikili testi yapıcak sanırım faydası olur belki.bir parça çikolata bile yasak diyen doktor çikolata ye gel dermi bana bilmiyorumda :KK45:
Ben ilk çocugum da 17. hafta da hissetmiştim hareketlerini ama genelde ikinci de daha erken hissediliyormus ne kadar doğru bilmiyorum canım sen dr una yediğini de söyleme istersen çok küçücük yesen ne olacakki ben hamişlere yasak sevmiyorum ya 😌

Ben ilk çocugum da 17. hafta da hissetmiştim hareketlerini ama genelde ikinci de daha erken hissediliyormus ne kadar doğru bilmiyorum canım sen dr una yediğini de söyleme istersen çok küçücük yesen ne olacakki ben hamişlere yasak sevmiyorum ya 😌
Meyveyle gider tatlı ihtiyacını dedi ama çikolata tadı vermiyor meyve.aklıma girdigi zaman çıkmıyorda.onlarda bizim iyiligimiz için söylüyorlar ama işte başarabilene çok iyi :KK51:

Issırmalık olmuş bile maşallah dogsunlarda mıncıklayalm :kk77::KK53:
Ayy evet yaa bi an önce doğsalarda hayırlısıyla 🥰
Senin göbek çıktı mı? 😋
Akşamları çıkıyor sürekli su içiyorum falan şişkinlik sanırım henüz hamilelikten çıkmadı bence ama kot giyemiyorum 😂
Merhaba bu göruntu vajinal ultrasonla mi karindan ultrasonla mi cekildi.10+1 de doktor net goremedi 11+4 de tekrar gidicem ama vajinal bakmamiz lazim dedi ense olcumu yapilacak cok endiseliyim. Sizce girmeli miyim vajinal ultrasina daha once 5 haftalikken girdim ve dusuk oldu o gun kanamam oldu.
Doktorum hamilelik kesinleştiğinden beri hep karından bakıyor bana hiç vajinal bakmadı. Bence doktor ne öneriyorsa onu yapın düşüğün vajinal ultrasonla bir alakası yoktur çünkü sadece rahimin ağız kısmına giriyor ultrason bebeğe bir şey yapmaz.

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmı:oops:varsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum :KK68:
Ay ben cinsiyet belli olmadan daha aldım ya bazı şeylerini 😂

Back
X