Geçen bir paket cips yedim diyeyim sen anlaDoktor bir parça bile yeme diyor ama yemeden durulmazki ya.bn duramıyorum şahsen sen durabiliyormusun![]()

Ama benim öyle çikolata yeme alışkanlığım zaten pek yoktu, böyle sütlü tatlılar yiyesim geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen bir paket cips yedim diyeyim sen anlaDoktor bir parça bile yeme diyor ama yemeden durulmazki ya.bn duramıyorum şahsen sen durabiliyormusun![]()
BennnKızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
![]()
Doritos meselaGeçen bir paket cips yedim diyeyim sen anla
Ama benim öyle çikolata yeme alışkanlığım zaten pek yoktu, böyle sütlü tatlılar yiyesim geliyor.
Dayanmak mümkün degilki zaten resim atsanaBennnkızım olacak inşallah pazartesi günü öğrendim. Bugün gittim minnoş bir hastane çıkışı seti aldım dayanamadım
![]()
12+5te öğrendim. Duruş açısına göre söyledi doktorum, %90 ihtimal dedi ben güveniyorumDayanmak mümkün degilki zaten resim atsana12+kaçtın cinsiyetini ögrendiginde acaba
Çok hoş bayıldım kahve tonlarını cok severim zaten.şapkada ufacıkk12+5te öğrendim. Duruş açısına göre söyledi doktorum, %90 ihtimal dedi ben güveniyorum
Ayyy çok tatlı kıyafetler var kendimi zor tuttumEki Görüntüle 3018576
Canım benim nasip olursa ikinci gebeliğim.Hepsi cok güzel ya kış bebeleri olucak zaten hepsini giydiririz yotubedede cok güzel modeller varcinsiyet hayaliyle yanıp tutuşuyorum
birde bişey soracagım bu çikolata yiyip gitmek gerçekten etkisi oluyormu acaba
Aminnn inşallah hepimizin yavrusu içinÇok hoş bayıldım kahve tonlarını cok severim zaten.şapkada ufacıkkinşallah giymesi nasip olur Allahın izniyle
![]()
Canım-C-A-N-A-N- arkadaşımın da belli bir süreye kadar karından zor gözükmüştü diye biliyorum görürse yazar muhakkak.
Bir öncekinde neden öyle oldu ki? Doktor hatası olduğunu falan mı düşünüyorsun?
İnşallah nasip olur canımCanım benim nasip olursa ikinci gebeliğim.
Ense ölçümünden itibaren ben gitmeden önce alıp yiyorum öyle giriyorum yoksa uyuyor ya da arkası dönük oluyor bebişlerimin ikiside aynısını yaptı ama ben sabah saati gidiyorum genel olarak doktorumda ense ölçümü yapamadıgı için bana çikolata yedikten sonra biraz yürüyüş yap gel diyor zatengöbüşler büyüyünce zaten sizde fark edeceksiniz çikolata yedikten sonra çok fazla hareketlenme oluyor
Gözüm isimli çıkışlara bakıyor ama kararsızımAminnn inşallah hepimizin yavrusu için![]()
Sanırım kanamalar da biraz görünürlüğü etkiliyor bugün doktora gittim gece inanılmaz kanamam oldu. Karından cokgörünmedi daha önce rahat görebilmişti. Bebiş iyi çok şükür ama vajinal ile verimli kontrol yapabildi.Kuzum dediğin gibi benim çok zor göründü karından.
5+0
5+4
6+5
8+0 ‘a kadar bu muayenelerde görünmedi.
8+3 ‘te göründü karından.
9+4 ‘te yine görünmedi.
11+0 ‘dan itibaren hep göründü.
13+0
15+0
18+0
21+0 detaylı ultrason
24+0
Başlarda çok sık gittim kontrole, çünkü kanamalarım oldu.
Ona rağmen vajinal muayene ile baktı doktorum.
Kafanıza bir şey takılmasın, bir sakıncası yok vajinal muayenenin.
.
Ben ilk çocugum da 17. hafta da hissetmiştim hareketlerini ama genelde ikinci de daha erken hissediliyormus ne kadar doğru bilmiyorum canım sen dr una yediğini de söyleme istersen çok küçücük yesen ne olacakki ben hamişlere yasak sevmiyorum yaİnşallah nasip olur canımne zaman hissetmeye başlıcaz biz bebişi 20 yi geçermi
Bu kontrolümde yiyim gidim o zaman ikili testi yapıcak sanırım faydası olur belki.bir parça çikolata bile yasak diyen doktor çikolata ye gel dermi bana bilmiyorumda
![]()
Meyveyle gider tatlı ihtiyacını dedi ama çikolata tadı vermiyor meyve.aklıma girdigi zaman çıkmıyorda.onlarda bizim iyiligimiz için söylüyorlar ama işte başarabilene çok iyiBen ilk çocugum da 17. hafta da hissetmiştim hareketlerini ama genelde ikinci de daha erken hissediliyormus ne kadar doğru bilmiyorum canım sen dr una yediğini de söyleme istersen çok küçücük yesen ne olacakki ben hamişlere yasak sevmiyorum ya![]()
Ben de istiyorum onlardan. Bulursak burda paylaşırız birbirimizleGözüm isimli çıkışlara bakıyor ama kararsızım![]()
Ayy evet yaa bi an önce doğsalarda hayırlısıylaIssırmalık olmuş bile maşallah dogsunlarda mıncıklayalm![]()
Akşamları çıkıyor sürekli su içiyorum falan şişkinlik sanırım henüz hamilelikten çıkmadı bence ama kot giyemiyorumSenin göbek çıktı mı?![]()
Doktorum hamilelik kesinleştiğinden beri hep karından bakıyor bana hiç vajinal bakmadı. Bence doktor ne öneriyorsa onu yapın düşüğün vajinal ultrasonla bir alakası yoktur çünkü sadece rahimin ağız kısmına giriyor ultrason bebeğe bir şey yapmaz.Merhaba bu göruntu vajinal ultrasonla mi karindan ultrasonla mi cekildi.10+1 de doktor net goremedi 11+4 de tekrar gidicem ama vajinal bakmamiz lazim dedi ense olcumu yapilacak cok endiseliyim. Sizce girmeli miyim vajinal ultrasina daha once 5 haftalikken girdim ve dusuk oldu o gun kanamam oldu.
Ay ben cinsiyet belli olmadan daha aldım ya bazı şeyleriniKızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
![]()
Hobidik diye bir İnstagram sayfasını kaydetmişim ben orda çok tatlı isimli setler varGözüm isimli çıkışlara bakıyor ama kararsızım![]()
Kurcalayım bi bakalmHobidik diye bir İnstagram sayfasını kaydetmişim ben orda çok tatlı isimli setler var
1 hafta kaldı aklıma girmeAy ben cinsiyet belli olmadan daha aldım ya bazı şeylerini![]()