Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben de aynıyım yahu
Geçen haftalarda da aynıydım kontrole gittim çok şükür her şey yolundaydı.
Sorun olmamasını sorun olarak gören biz hamileler
Biz ne yapiyosak sizde onu yapcaksiniz cozum aricaksiniz bi sirt agrisi olsa bel bacak kasik agrisi kalcaya bacaga vuran ani kramplar saldim ben iyice alisitik
canım acını tazelemek istemem ama 22. haftada olan kayıp için sebep olarak ne söylediler. ben de sürekli bebeğime bişey olacak gibi endişeliyim. bu endişeler hiç bitmeyecek mi.
Bana da alttan ilaç verdiler sancı ve kanama yapacak dediler 8 saat sancı çektim sonra bebek düştü sonra senin gibi parça kalmış dediler ama beni uyutmadan uyusturmadan kürtaj yaptılar canımdan can gitti peki sen ondan sonra ne kadar korundun canım doktor ne dedi
Bizimki zehir gibi. Dile acayip yatkın . Öğretmenleri de dedi. Hollanda’ya geldiğinde 4 yaşında idi 1.5 ayda konuştu çocuk .
Ben daha hiç test falan olmadım . Haftaya kontrolüm var 45 dk detaylı bakacaklar . Merak içindeyim ..
Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan . Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
Canım hiiç nazar etme kendine. Benim başlarda bulantı yoktu sadece bazı yiyeceklerden tiksiniyordum ve iştahım yoktu. Prilam kullandım. O baya toparladı. Bugün tam 11+0 dün boş mideyle kustum hala da bulantım devam ediyor bitmesi gereken zamanda zirve yaptı
Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan . Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
Ben de şimdi ilk oksaparımı yaptım covidden dolayı. 9 gün daha yapacağım. Çok acıyormuş gerçekten sürekli kullanmak zorunda olan annelere Allah kolaylık versin cidden zor her gün. Anne olmak kolay değilmiş. Hakkımızı ödeyemezler