- 26 Temmuz 2018
- 6.881
- 7.919
- 198
- 32
Yas Şehir Kaçıncı çocuk bir de sat bilgisi alabilir miyimOlur tabii ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas Şehir Kaçıncı çocuk bir de sat bilgisi alabilir miyimOlur tabii ki![]()
Seninkinin boyutu nasıl canımBana da 5+2 yle uyumlu 9 mm demişti
Benide ekler misinizYas Şehir Kaçıncı çocuk bir de sat bilgisi alabilir miyim![]()
Tabi ki eklerim hosgeldiniz bilgilerinizi alabilir miyimBenide ekler misiniz
24Tabi ki eklerim hosgeldiniz bilgilerinizi alabilir miyim
Hos geldiniz hayirli olsunmaviss_34 canım beni de listeye ekler misin?
yaş 34, İstanbul ilk bebek ve tüp bebek:))
Sat 3 Aralık.
Dün keseyi gördüm 5 haftalık…
Teşekkür ederim, hoş buldumHos geldiniz hayirli olsun![]()
yurtdışında yaşıyorum, yaş 24, ilk çocukYas Şehir Kaçıncı çocuk bir de sat bilgisi alabilir miyim![]()
Ahh inşallahkorku salmayin canimilk bebegimde hic mide bulantisi yasamadim. Bundada yasamamaya niyet ettim
![]()
Ekledim canim sağlıkla kucağına al inşallahmaviss_34 canım beni de listeye ekler misin?
yaş 34, İstanbul ilk bebek ve tüp bebek:))
Sat 3 Aralık.
Dün keseyi gördüm 5 haftalık…
Ekledim canim bir de sat tarihi alabilir miyimyurtdışında yaşıyorum, yaş 24, ilk çocuk![]()
Deneyeyim bakalımhic denemedimAy ay ay. Rabbim yardımcımız olsun. Beyaz leblebi yiyordu arladaşım sürekli bulanntı gelince. Bir dener misiniz ?
İnşallah yaşamazsın canım cidden miden bulanınca hicbisey yapasın gelmiyor. Yemek yapmak istemiyorum zor yapıyorum.2gebelik yaşadım o bulantilardn kusmalardan mahvoldum daha 5haftaligim ama korkuyorum yaban ellerde corba yapanim yok insallah ben yasamam bu sefer yarabbim![]()
Ay senden sanslısı yok o zamankorku salmayin canimilk bebegimde hic mide bulantisi yasamadim. Bundada yasamamaya niyet ettim
![]()
Güzel haberler bekliyoruz insallah kalp atısını bile duyarsın :)Arkadaslar keseyi görenlere kalp atisi duyanlara hayırlı olsun sizinle biz de seviniyoruzbeklemek hem heyecanli hem cok zor, sabir istiyor.
Ben de yarın ilk kez doktora gidecegim 6+2 olacagim. Insallah kalp atisina kadar hersey belli olur. Dua etseniz cok sevinirim![]()
Insallah insallahGüzel haberler bekliyoruz insallah kalp atısını bile duyarsın :)
Sana da hayırlı olsun canım inşallah bebeğini de görürsün bir an önceAyy hayırlı olsun bende bugün kese gördüm sadece 10 gün sonra gel bebek için dedi arkadaşım 6+2 de kalp atışı duydu ben bugün 5+3 üm sadece kese
Beta en son 10 gün önce baktırdım 2350 idi o değeri gördükten 2 gün sonra keseyi gördük. Sağlıkla ilerlesin hepimizin de inşallahGözünüzaydın Rabbim sağlıkla tamamını erdirsin.Beta değerinize bakıldı mı?sizinle aynıyız daha ben gitmedim haftaya salı gidicem