- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Yas Şehir Kaçıncı çocuk bir de sat bilgisi alabilir miyimOlur tabii ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yas Şehir Kaçıncı çocuk bir de sat bilgisi alabilir miyimOlur tabii ki
Seninkinin boyutu nasıl canımBana da 5+2 yle uyumlu 9 mm demişti
Benide ekler misinizYas Şehir Kaçıncı çocuk bir de sat bilgisi alabilir miyim
Tabi ki eklerim hosgeldiniz bilgilerinizi alabilir miyimBenide ekler misiniz
24Tabi ki eklerim hosgeldiniz bilgilerinizi alabilir miyim
Hos geldiniz hayirli olsunmaviss_34 canım beni de listeye ekler misin? yaş 34, İstanbul ilk bebek ve tüp bebek:))
Sat 3 Aralık.
Dün keseyi gördüm 5 haftalık…
Teşekkür ederim, hoş buldum hepimize hayırlı olsun, sağlıkla geçsin tüm süreçlerimizHos geldiniz hayirli olsun
yurtdışında yaşıyorum, yaş 24, ilk çocukYas Şehir Kaçıncı çocuk bir de sat bilgisi alabilir miyim
Ahh inşallahkorku salmayin canim ilk bebegimde hic mide bulantisi yasamadim. Bundada yasamamaya niyet ettim
Ekledim canim sağlıkla kucağına al inşallahmaviss_34 canım beni de listeye ekler misin? yaş 34, İstanbul ilk bebek ve tüp bebek:))
Sat 3 Aralık.
Dün keseyi gördüm 5 haftalık…
Ekledim canim bir de sat tarihi alabilir miyimyurtdışında yaşıyorum, yaş 24, ilk çocuk
Deneyeyim bakalımhic denemedimAy ay ay. Rabbim yardımcımız olsun. Beyaz leblebi yiyordu arladaşım sürekli bulanntı gelince. Bir dener misiniz ?
İnşallah yaşamazsın canım cidden miden bulanınca hicbisey yapasın gelmiyor. Yemek yapmak istemiyorum zor yapıyorum.2gebelik yaşadım o bulantilardn kusmalardan mahvoldum daha 5haftaligim ama korkuyorum yaban ellerde corba yapanim yok insallah ben yasamam bu sefer yarabbim
Ay senden sanslısı yok o zaman aman inşallaj hep böyle gitsin, bize de ufle birazkorku salmayin canim ilk bebegimde hic mide bulantisi yasamadim. Bundada yasamamaya niyet ettim
Güzel haberler bekliyoruz insallah kalp atısını bile duyarsın :)Arkadaslar keseyi görenlere kalp atisi duyanlara hayırlı olsun sizinle biz de seviniyoruz beklemek hem heyecanli hem cok zor, sabir istiyor.
Ben de yarın ilk kez doktora gidecegim 6+2 olacagim. Insallah kalp atisina kadar hersey belli olur. Dua etseniz cok sevinirim
Insallah insallahGüzel haberler bekliyoruz insallah kalp atısını bile duyarsın :)
Sana da hayırlı olsun canım inşallah bebeğini de görürsün bir an önceAyy hayırlı olsun bende bugün kese gördüm sadece 10 gün sonra gel bebek için dedi arkadaşım 6+2 de kalp atışı duydu ben bugün 5+3 üm sadece kese
Beta en son 10 gün önce baktırdım 2350 idi o değeri gördükten 2 gün sonra keseyi gördük. Sağlıkla ilerlesin hepimizin de inşallahGözünüzaydın Rabbim sağlıkla tamamını erdirsin.Beta değerinize bakıldı mı?sizinle aynıyız daha ben gitmedim haftaya salı gidicem