- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
Ondan bahsetmedi 11 +7 18 ortalaması 9 mm dedi sadeceYollar oluşmuş mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan bahsetmedi 11 +7 18 ortalaması 9 mm dedi sadeceYollar oluşmuş mu
Anladım sağlıkla gelsin inşallahOndan bahsetmedi 11 +7 18 ortalaması 9 mm dedi sadece
Benim de hiç olmazd hamilelikle başladı, bende özellikle sütün ve baharatlı yiyeceklern artırdıgını farkettim onları kestim. Yine de oluyor ama hafif olup geçiyorTeşekkürler Benim yaklaşık bir haftadır özellikle akşamları daha yoğun şekilde oluyor. Normalde hiç olmazdı, hafif reflü vardı ama yanma hiç yaşamazdım
Size de geçmiş olsun ben de dikkat ediyorum yediklerime ama bulamadım henüzBenim de hiç olmazd hamilelikle başladı, bende özellikle sütün ve baharatlı yiyeceklern artırdıgını farkettim onları kestim. Yine de oluyor ama hafif olup geçiyor
Üzüldüm teknekazintisi hakkinizda hayırlısı olsun insallah. Kac olmus son degerin pekiİyi akşamlar kızlar bugün son kez kan verdim ama artış yine çok az iki doktora da gönderdim ikiside yarın gel konuşalım dedi büyük ihtimalle sonlandırılacak
Günaydın. Ben 20 aralıkta transfer oldum keseyi 6 ocakta gördük (ultrason vajinal). Benim ikinci değere bakıp gün verdi. 5 haftalık dedi, 10 gün sonra kalp atışına gidicem.Kızlar günaydınlar, keseleri transferden kaç gün sonra görebildiniz ? En erken ne zaman görünüyor ve normal karından ultrason mu oluyor .
Beta HCG kan değerinizi göre mi çağırdı sizi yoksa gün mü verdi
2. Değeriniz kaçtı ? Bir de tek mi çift mi embriyoGünaydın. Ben 20 aralıkta transfer oldum keseyi 6 ocakta gördük (ultrason vajinal). Benim ikinci değere bakıp gün verdi. 5 haftalık dedi, 10 gün sonra kalp atışına gidicem.
üçüncü gün tek embriyo donmuş transferdi. 10 gün değerim: 100 14. gün değerim: 682 çıkmıştı. 17. gün keseyi görmüş oldum.2. Değeriniz kaçtı ? Bir de tek mi çift mi embriyo
Normal göbekten mi bakıldı ultrasonüçüncü gün tek embriyo donmuş transferdi. 10 gün değerim: 100 14. gün değerim: 682 çıkmıştı. 17. gün keseyi görmüş oldum.
vajinal. sanırım göbekten görülmüyor bu aşamada.Normal göbekten mi bakıldı ultrason
Memleketimi buldumSat 29 Aralık Balıkesir 1. Çocuk yaş 30 canım forumumuz hayırlı olsun
Hosgeldiniz ne güzel çift çizgiyi bulmuşsunuz hemen ekliyorum Yaş da alabilir miyim mümkünseBende geldimmmm :))
Son adet tarihi 15.12.2021
2. KuZum olucak
Memleket Balıkesir eşimin işinden dolayı Ankara’dayız
SınıBen de bugün doktora gittim. Karindan muayenede kese göründü sadece. Sonra vajinal bakınca nokta kadar bir bebek gordu :) galiba gec döllenme dedi. 1 ay sonra gidecegim doktorum sehir disinda oldugu icin. 1 ay nasil gececk simdi
6+2 deyim aslinda. Doktorum tahminlerden 5 gun sonra döllenme olmus gibi dedi. 5+4 gibi düşündüSiz kaç haftalık olmuştunuz
Sını
Allah evlatlarina saglikli uzun omur versin Amin amin cok tesekkur ederiz, Allah seninde gonlune gore versinSelam herkese
Öğleden sonra kürtaj olacağım bizim hikayemiz buraya kadarmış. Allahım iki güzel yavruma uzun ömür versin.
Beklenmedik bir gebelikti ama çok üzüldüm kim bilir belki ilerde isteyerek deneriz.
Sizlere güzel bir gebelik diliyorum
Zamanında sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah
Canim nasil oldun iyi misinSelam herkese
Öğleden sonra kürtaj olacağım bizim hikayemiz buraya kadarmış. Allahım iki güzel yavruma uzun ömür versin.
Beklenmedik bir gebelikti ama çok üzüldüm kim bilir belki ilerde isteyerek deneriz.
Sizlere güzel bir gebelik diliyorum
Zamanında sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah