2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Naptın canım gittin mi kontrole
Gittim canım dün çok şükür her şey yolunda, inşallah hepimizinki sağlıkla devam edecek Allah’ın izniyle tabi

Sen nasılsın ne zaman kontrol?

maviss_34 canım evet çalışıyorum, ama bir hafta evden bir hafta işyerinden çalışmaya geçtik pandemi ile beraber. Büyük şans tabi böyle olması

Bi tayincilik bi kiracılık sıkıntı ya olur bi şekilde ya hayırlısıyla kucagımıza alalmdakaç gündür amrr annelerini tskip ediyorum çok özendim
O neymiş canım duymamistim
Aynen öyle tam alışıyorsun hem şehir değişiyor hem ev zaten. Her bölgeninde insani farklı tabi insan sudan çıkmış balık gibi oluyor

Gaz sancısı çeken var mı varsa ne yapıyorsunuz canlar. Geberiyore
Allahım bulantılar geciyor gaz geliyor. İkinci daha rahat olur dye dusunurken daha perişan olmam
Ben bu gebeligimde aşırı gaz sıkıntısı çektim karnım 5 ay önden gidiyordu herkes çok sivrilmiş karnın diyordu ama ne yesem gaz yaptığı için rahatsız oluyordum doktor hareketsizlikten oluyor yarim saatte bir kalkıp 10-15 dk yürümeyi önerdi çalıştığım için çok yürümüyordum işe dalıp unutuyordum yada üşeniyordum ama bir haftadır yuruyorum smdi geçti smdi de asitli içeceklere yöneldim sürekli kola gazoz gibi şeyler canım istiyor için yanıyor sanki sebebini bilmiyorum

O neymiş canım duymamistim
Aynen öyle tam alışıyorsun hem şehir değişiyor hem ev zaten. Her bölgeninde insani farklı tabi insan sudan çıkmış balık gibi oluyor
Mart anneleri yazacaktım ya yeni farkettim kusura bakma doguruyolar yazıyolar onları okuyorum

Kızım kolikti neler yaşadım bir Allah bilir bide öyle 3 ay sonra falan geçmedi tam 9 ay çektik 1 yaşa kadar azalarak gitti. Şimdi hala gaz yapacak şeyleri biraz fazla kaçırınca zorlanıyor(28aylık )

Bende kızımda 64 gibi hamile kalmıştım ve 82 ile doğum yapıp 72 de kilom takılı kalmıştı ve veremeyince 5.5 aylıkken diyetisyene başlayıp 61.5 görünce bırakmıştım .
Şimdi de 63.5 falan hamile kaldım . 2 hafta önce tr de 1 kg alıp 65 döndüm ama bulantıdan vermişim 1 haftada 1 kg bu sabah 63.9 çıktım . Bu gebelikte çok başka gidiyor .

Maşallah 2.de öyle olur inşallah gerçekten şanslısın kimi duyduysam hepsi gazdan uyumuyor sabahlıyor anneleri benimkide öyle olur diye tahmin ediyorum bende çok gaz sorunu yaşarım çünkü yaşayıp görücez artık

Kızlarr hergün 3 4 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı kimyon karıştırıp yiyin lütfen çok iyi geliyor ben öyle yapıyorum ara öğünde..

Evde , şeker takibi mi yapıyordunuz cihazla peki? Ben de aldım bir tane, ondan sormak istedim.

Hahaha yerim 1 aya artık hamiş göbeği gibi olur canım illaki olacaklar
Ya canım ben geçen sene bi sene de 10 kilo aldım alınca da mide kısmı şişti birde basenler falan. Şimdi de alt karında bebisten sanırım şişkinlik olunca iki kat gibi oldu
Birleşsin bi an önce böyle pek hoş degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…