Bence sen çok şanslısın ben kızımda 63 kiloyla hamile kaldım 82 ile tamamladım. Hastaneden eve geldiğimde 75 kiloydum. 2,5 yıl full emzirdim ama kilo veremedim şimdi ikinciye 74,5 kilo ile hamile kaldım umarım bende şanslı olur ikincide kiloları hemen verebilirimEvet cumartesi genel olarak tatil olduğu için çoğunluk cumartesi gidiyor bende dahilçalışıyor musun canim
22 kg almış biri olarak evet çok sisiyor insan ama inanın ki doğumdan sonra hepsi gidiyor sadece ayva göbeği kalmıştı bende ama gene de eski haline dönüyor insan
Allah kolaylık versin canım istersen bir diyetisyenle ilerle ve endokrin uzmanına danış belki insülin iğnesi verirlerBana yuruyus yasak devamli yatmak zorundayim bagisiklik baskilayici da aliyorum o da yukseltiyor sekerimi ne yapicam sasırdım
Daha dün bakıyordum canım bende dediklerine. Ana kucağını eger alırsam da ucuz yoldan bisey alirim baya pahalilar var ya onları zaten direk es geçiyorum çünkü çocuğun içinde duracağı en fazla 3 ay. 3 ay içinde hiç gerek yok o paralara. Reflü yatağı için de iyi geliyor diyorlar ama ihtiyaca göre mi alsam bilemedimO kadar çok şey kaydettimki sabırsızlanıyorımana kucagı ve reflü yatagı alıcakmısın peki gözüm onalra bakıyorda
Bn şu ikisini begendm ama nasıldır bilmem . E bebekteymiş bu reflü yatagı kullanışlıysa alıcamDaha dün bakıyordum canım bende dediklerine. Ana kucağını eger alırsam da ucuz yoldan bisey alirim baya pahalilar var ya onları zaten direk es geçiyorum çünkü çocuğun içinde duracağı en fazla 3 ay. 3 ay içinde hiç gerek yok o paralara. Reflü yatağı için de iyi geliyor diyorlar ama ihtiyaca göre mi alsam bilemedim
Aa bu ilkteki beşik gibi olanda mi reflu yatagiymis? Aslında yatağın yanında yanına koyarsın iyi olur kullanması da düşününce.Bn şu ikisini begendm ama nasıldır bilmem . E bebekteymiş bu reflü yatagı kullanışlıysa alıcamdigerinide trendyoldan bakmıştım
İlki ana kucagı sanırım durursa ve uyursa iş güç yaparken iyi olur diye düşündüm.bnce bebek arabasına biraz daha fazla verebiliriz cünki o uzun süreli kullanılıcak.2900 bncede çok.senin attıgın yanına yatırmak için galba bilemedimAa bu ilkteki beşik gibi olanda mi reflu yatagiymis? Aslında yatağın yanında yanına koyarsın iyi olur kullanması da düşününce.
Bende böyle bisey gördüm reflu yatagi değil sanırım ama hoşuma gitmişti fiyatı görünceye kadar2900tlcik
Bende öyle bisey alicam yatağın yanına koymak için küçük beşik canım. Ben zaten çocuk doğacak 1 aya tayin çıkacak büyük ihtimal o yüzden sonra mı alsam gitmeden mi alsam bilemiyorum iste. Yok o attığım çok fazla zaten canım beni aşarİlki ana kucagı sanırım durursa ve uyursa iş güç yaparken iyi olur diye düşündüm.bnce bebek arabasına biraz daha fazla verebiliriz cünki o uzun süreli kullanılıcak.2900 bncede çok.senin attıgın yanına yatırmak için galba bilemedim
Canım bnce beşiği gittigin yerde al derim idare edeblrisen o süre içindeBende öyle bisey alicam yatağın yanına koymak için küçük beşik canım. Ben zaten çocuk doğacak 1 aya tayin çıkacak büyük ihtimal o yüzden sonra mı alsam gitmeden mi alsam bilemiyorum iste. Yok o attığım çok fazla zaten canım beni aşar
Bebek arabası da ablam kraft Leon almisti sürüsü o kadar iyiydi ki ama puseti çok kötüydü hiç yatıramadı. Ama pusetsiz hem rahattı hem sürüşü de çok iyiydi 3 yıl kullandı
Onları da bi araştırıyorum onun için bende bütçemizi açarım gerçekten çok kullanılıyor ve rahat olunca çocuk kilo alsa vs bile hiç hissetmiyorsun
Canım anne yanına kullanacağımı alırım diyorum ama dolap falan almak istiyordum onu gideceğim yerde alırım diyorumCanım bnce beşiği gittigin yerde al derim idare edeblrisen o süre içinde
Ben başı çekeyim o zamanGelsin mi yandan gobis fotoları kızlar madem artık çıkmaya başladılar
İnsilun kullaniyorum zaten endokrin ile gorusucem tesekkurlerAllah kolaylık versin canım istersen bir diyetisyenle ilerle ve endokrin uzmanına danış belki insülin iğnesi verirler
Anladm canım şimdiCanım anne yanına kullanacağımı alırım diyorum ama dolap falan almak istiyordum onu gideceğim yerde alırım diyorum
Naptın canım gittin mi kontroleBir de yeterki bebek gözüksün diye ruhu çekilen ama bi şey diyemeyenler var
Bu sefer bide öyle yiyeyim canım, okuduğum kadarıyla çikolata değil de senin dediğin gibi tok dahi gidilse kandaki şeker bebeğe geçtiği için kıpırdanma oluyormuş. Yani çikolata şart değil.
Annem meyve suyu yapmıştı doğal onun az bi tatlısı var bugün su ve onu içip gideyim bakalım, her şey yolunda olsun da varsın biraz az hareket etsin her şey kabulüm gerçi
İnşaallahh inşallah canım çok sağol .Oh ne güzel kuzum yatıp dinlenmen iyi olmuş, kötü olduğun verdiğin kilodan belli zaten canım bayadir bu durumdaydın inşallah bir an önce geçer gider
Benim kendi dolabımda hep askılık var raf çok azAnladm canım şimdibn kendi dolabımdan bölüm ayırıcam srtık
Kolay gelsin smdıden canım taşınma işi mi çıktı birdeBenim kendi dolabımda hep askılık var raf çok azilk alırken onları da acele aldığım için dikkat etmemişim. O yüzden dolap almak istiyorum biraz büyüyünce de işe yarıyor aslında canım ayrı oda yapmayacaksan dolabında yer varsa ayırabilirsin. Benim şimdi gideceğim ev nasıl olacak bilmediğim için gitmeden bisey pek düşünemiyorum. 2+1 olursa zaten bi tek salon takımım var bi oda boş olacağı için oraya besigini dolabını koyup oda yapmak istiyorum
Tayincilik ne zor
Maşallah canım büyütmüşsün bebişiBen başı çekeyim o zamanHerkes atsın amaa buda benim büyüyen minnoş göbüşümm
Bi tayincilik bi kiracılık sıkıntı yaBenim kendi dolabımda hep askılık var raf çok azilk alırken onları da acele aldığım için dikkat etmemişim. O yüzden dolap almak istiyorum biraz büyüyünce de işe yarıyor aslında canım ayrı oda yapmayacaksan dolabında yer varsa ayırabilirsin. Benim şimdi gideceğim ev nasıl olacak bilmediğim için gitmeden bisey pek düşünemiyorum. 2+1 olursa zaten bi tek salon takımım var bi oda boş olacağı için oraya besigini dolabını koyup oda yapmak istiyorum
Tayincilik ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?