2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
15 gündür aynı kiloda devam ediyorum hatta 1 kilo az bile çıktım ama karın belirginlesmeye başladı gibi 😂 birde bende, çok erken ama ödem olmaya başladı sende varmi canım?
Benim ilk gebeligimde çok ödem olmuştu hatta doktorum gizli tansiyondan falan suphelenmisti bi adı oluyor onun unuttum şuan eller ayaklar yüzüm acayip şişti

Bence sen çok şanslısın ben kızımda 63 kiloyla hamile kaldım 82 ile tamamladım. Hastaneden eve geldiğimde 75 kiloydum. 2,5 yıl full emzirdim ama kilo veremedim şimdi ikinciye 74,5 kilo ile hamile kaldım umarım bende şanslı olur ikincide kiloları hemen verebilirim
Kuzum bende 85 ile doğuma girdim çoğu ödemdi 70 e kadar düştüm sonrasını veremeyince diyetisyene basladim on kg da öyle vermiştim 63 ile başladım şuan 66 yim sonum gene aynı olacak galiba 😂

Gittim canım dün çok şükür her şey yolunda, inşallah hepimizinki sağlıkla devam edecek Allah’ın izniyle tabi🌸🙏

Sen nasılsın ne zaman kontrol?

maviss_34 maviss_34 canım evet çalışıyorum, ama bir hafta evden bir hafta işyerinden çalışmaya geçtik pandemi ile beraber. Büyük şans tabi böyle olması😋
Canim çok iyi olmuş bir hafta evden çalışmanız en azından dinlenirken isini gücünü halledersin🤗

İyi geceler hanımlar 3 4 saattir karnımın sag tarafında bir batma bir sancı hissediyorum endişelenmeye basladım. Yaşayan var mı aramızda bu durumu,

Benim ilk gebeligimde çok ödem olmuştu hatta doktorum gizli tansiyondan falan suphelenmisti bi adı oluyor onun unuttum şuan eller ayaklar yüzüm acayip şişti
Biraz tuzu fazla kullanıyorum sanırım ama ilk haftalardan da bana fazla geldi bu durum. Mesela bacağı lastikli eşofman vardı bi çıkardım kum saati gibi olmuş şok olduk. Ama o sıralar çok ayakta duruyordum ondan mı oldu anlayamadım canım şuan o kadar değil mesela
Haftaya kontrole gidince sorucam bakalım senin ne zaman kontrolün sende bi sor istersen? Şuan benimde ellerimde var hafif şişlik yüzüğümü çıkardım sıkıyor biraz 🤦🏻‍♀️

Ya canım ben geçen sene bi sene de 10 kilo aldım 🤦🏻‍♀️ alınca da mide kısmı şişti birde basenler falan. Şimdi de alt karında bebisten sanırım şişkinlik olunca iki kat gibi oldu🤣
Birleşsin bi an önce böyle pek hoş degil🙈
Kiloyla birleşince dediğin gibi duruyordur kuzum ama büyüdükçe gerilcek ya o yüzden birleşicek çok güzel durur boşver kadının etlisi🤩

kızlar ben de 2liye gittim. Perinatolog baktı ve kendinden emin sekilde kız dedi. yanılmaz dimi genelde erkek denilip kız cıkabiliyormus ama kız görüldüğünde yanılma yokmus. eşya alıcam kız eşyaları bu yüzden soruyorum aslında kız erkek hiç farketmez saglıkla gelsin de.
Bana 13+1 de dediler ve ben dün gidip kız eşyaları aldım 😄
Ben 16.haftadan önce kız denilip sonra yanılan çok gördüm. Bence siz yine de kıyafet için acele etmeyin 🤗
Kız denilince yanılma olmaz diye biliyordum birşeyler aldım dün hemen 🙈😄
İyi geceler hanımlar 3 4 saattir karnımın sag tarafında bir batma bir sancı hissediyorum endişelenmeye basladım. Yaşayan var mı aramızda bu durumu,
Bende de bir akşam oldu sağ tarafıma kramp girmiş gibi olmuştu dünde yatarken oldu ama şiddetini bilemiyorum sizinkinin.Rahim büyüdükçe kaslar kasılıyor diye biliyorum ama çok endişeliyseniz doktora gidin isterseniz

Bana 13+1 de dediler ve ben dün gidip kız eşyaları aldım 😄

Kız denilince yanılma olmaz diye biliyordum birşeyler aldım dün hemen 🙈😄

Bende de bir akşam oldu sağ tarafıma kramp girmiş gibi olmuştu dünde yatarken oldu ama şiddetini bilemiyorum sizinkinin.Rahim büyüdükçe kaslar kasılıyor diye biliyorum ama çok endişeliyseniz doktora gidin isterseniz
Bi kere olup geçmedi 3 4 saattir dinlensem de yatsamda ne pozisyon olursa olsun sağ tarafta 2 3 dakikada bir iğne batması sancı gibi oluyor biraz daha bekleyip gecmezse gidicem acile

Maşallah 2.de öyle olur inşallah gerçekten şanslısın🤩 kimi duyduysam hepsi gazdan uyumuyor sabahlıyor anneleri benimkide öyle olur diye tahmin ediyorum bende çok gaz sorunu yaşarım çünkü yaşayıp görücez artık😊
Aminnn 🤲 Gerçekten çok şanslıydım.Bu sefer de birincide uyudun ikincide uyuyamazsın birisi mutlaka farklı oluyor laflarını duyuyorum 😀😀 illa dicek bisey buluyolar işte

Ben bu gebeligimde aşırı gaz sıkıntısı çektim karnım 5 ay önden gidiyordu herkes çok sivrilmiş karnın diyordu ama ne yesem gaz yaptığı için rahatsız oluyordum doktor hareketsizlikten oluyor yarim saatte bir kalkıp 10-15 dk yürümeyi önerdi çalıştığım için çok yürümüyordum işe dalıp unutuyordum yada üşeniyordum ama bir haftadır yuruyorum smdi geçti smdi de asitli içeceklere yöneldim sürekli kola gazoz gibi şeyler canım istiyor için yanıyor sanki sebebini bilmiyorum
Normalde de gaz sancısı problemim coktur. Asla hareketsiz bir yasanın olmamasına rağmen hersey dokunuyor anlamadım. Gebelıkler beraber arttı durum gene 🙄 Allah yardmcmz olsun.
Olabılır canm maden suyu ile bastırabilrsn o hissi belki 🤷🏻‍♀️

Back
X