Gittim canım dün çok şükür her şey yolunda, inşallah hepimizinki sağlıkla devam edecek Allah’ın izniyle tabiNaptın canım gittin mi kontrole![]()

Sen nasılsın ne zaman kontrol?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canım dün çok şükür her şey yolunda, inşallah hepimizinki sağlıkla devam edecek Allah’ın izniyle tabiNaptın canım gittin mi kontrole![]()
Anaa benimki karın değil o zaman zayıfsın da nasıl belli olmuşBen başı çekeyim o zamanHerkes atsın amaa buda benim büyüyen minnoş göbüşümm
![]()
Tayin işi var canimda tam ne zaman belli değil kasımda senemiz doluyor önce de gidebilirizKolay gelsin smdıden canım taşınma işi mi çıktı birde![]()
O neymiş canım duymamistimBi tayincilik bi kiracılık sıkıntı yaolur bi şekilde ya hayırlısıyla kucagımıza alalmda
kaç gündür amrr annelerini tskip ediyorum çok özendim
![]()
Ben bu gebeligimde aşırı gaz sıkıntısı çektim karnım 5 ay önden gidiyordu herkes çok sivrilmiş karnın diyordu ama ne yesem gaz yaptığı için rahatsız oluyordum doktor hareketsizlikten oluyor yarim saatte bir kalkıp 10-15 dk yürümeyi önerdi çalıştığım için çok yürümüyordum işe dalıp unutuyordum yada üşeniyordum ama bir haftadır yuruyorum smdi geçti smdi de asitli içeceklere yöneldim sürekli kola gazoz gibi şeyler canım istiyor için yanıyor sanki sebebini bilmiyorumGaz sancısı çeken var mı varsa ne yapıyorsunuz canlar. Geberiyore
Allahım bulantılar geciyor gaz geliyor. İkinci daha rahat olur dye dusunurken daha perişan olmam![]()
Mart anneleri yazacaktım ya yeni farkettim kusura bakmaO neymiş canım duymamistim
Aynen öyle tam alışıyorsun hem şehir değişiyor hem ev zaten. Her bölgeninde insani farklı tabi insan sudan çıkmış balık gibi oluyor![]()
Kızım kolikti neler yaşadım bir Allah bilir bide öyle 3 ay sonra falan geçmedi tam 9 ay çektik 1 yaşa kadar azalarak gitti. Şimdi hala gaz yapacak şeyleri biraz fazla kaçırınca zorlanıyor(28aylıkBide şey var gaz olan bebekte ne yapsan ne kullansan yine oluyor.Ben kendimi okadar hazırladım ki erkek bebekleri çok gazlı oluyor demisti çevremdeki herkes.Anam cocuk bir doğdu 2 aya kadar hiç ağlamadı zorla emzirmeye uyandirirdim emer uyurdu gözler hep kapalı dr götürdüm en sonunda dedim bu cocuk hiç ağlamıyor korktum biseyi mi var acaba diye dr bana senin yerinde olmak isteyen kaç tane anne var sen daha ne istiyorsun keyfini çıkar çocukta bisey yok demişti![]()
Anaa benimki karın değil o zaman zayıfsın da nasıl belli olmuş![]()
Evet canım minnoş büyüyor, amiinnn hepimizinkiiMaşallah canım büyütmüşsün bebişisağlıkla gelsin
![]()
Bende kızımda 64 gibi hamile kalmıştım ve 82 ile doğum yapıp 72 de kilom takılı kalmıştı ve veremeyince 5.5 aylıkken diyetisyene başlayıp 61.5 görünce bırakmıştım .Bence sen çok şanslısın ben kızımda 63 kiloyla hamile kaldım 82 ile tamamladım. Hastaneden eve geldiğimde 75 kiloydum. 2,5 yıl full emzirdim ama kilo veremedim şimdi ikinciye 74,5 kilo ile hamile kaldım umarım bende şanslı olur ikincide kiloları hemen verebilirim
Maşallah 2.de öyle olur inşallah gerçekten şanslısınBide şey var gaz olan bebekte ne yapsan ne kullansan yine oluyor.Ben kendimi okadar hazırladım ki erkek bebekleri çok gazlı oluyor demisti çevremdeki herkes.Anam cocuk bir doğdu 2 aya kadar hiç ağlamadı zorla emzirmeye uyandirirdim emer uyurdu gözler hep kapalı dr götürdüm en sonunda dedim bu cocuk hiç ağlamıyor korktum biseyi mi var acaba diye dr bana senin yerinde olmak isteyen kaç tane anne var sen daha ne istiyorsun keyfini çıkar çocukta bisey yok demişti![]()
Olabilir canım benimde kilo var ne ne icin belli olmuyorEvet kuzum zayıfım diye iç karnımda dar herhalde ondan![]()
Ben bu gebeligimde aşırı gaz sıkıntısı çektim karnım 5 ay önden gidiyordu herkes çok sivrilmiş karnın diyordu ama ne yesem gaz yaptığı için rahatsız oluyordum doktor hareketsizlikten oluyor yarim saatte bir kalkıp 10-15 dk yürümeyi önerdi çalıştığım için çok yürümüyordum işe dalıp unutuyordum yada üşeniyordum ama bir haftadır yuruyorum smdi geçti smdi de asitli içeceklere yöneldim sürekli kola gazoz gibi şeyler canım istiyor için yanıyor sanki sebebini bilmiyorum
Hee anladım canım bende bi ara okuyordum hoşuma gidiyorduMart anneleri yazacaktım ya yeni farkettim kusura bakmadoguruyolar yazıyolar onları okuyorum
![]()
Hahaha yerimOlabilir canım benimde kilo var ne ne icin belli olmuyor![]()
Kızlarr hergün 3 4 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı kimyon karıştırıp yiyin lütfen çok iyi geliyor ben öyle yapıyorum ara öğünde..
Ayy çok iyi bir daha olursa deneyeceğim canımKızlarr hergün 3 4 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı kimyon karıştırıp yiyin lütfen çok iyi geliyor ben öyle yapıyorum ara öğünde..
Evde , şeker takibi mi yapıyordunuz cihazla peki? Ben de aldım bir tane, ondan sormak istedim.Öncesinde şeker hastası değildim ama reaktif hipogkisemi hastalığım vardı. İlk gebeliğimde 18. Hafta gebelik şekeri çıkmıştı. Şimdi 8. Haftada başladı. Şeker ve karbohidrat tüketmiyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum birde bol su içmeye çalışıyorum şuan sınırda bile olsa dengede duruyor umarım insülin kullanmama gerek kalmaz. İlk gebeliğimde 20. Haftadan itibaren insülin kullanmak zorunda kalmıştım. Çünkü bir kaşık bile pilav yesem şekerim 200 lerde çıkıyordu
Ya canım ben geçen sene bi sene de 10 kilo aldımHahaha yerim1 aya artık hamiş göbeği gibi olur canım illaki olacaklar
![]()
İç karnımız çok darmış sanırımBenimde çıktı 2 haftaya saklayamaz hale gelecek galiba işyerindeki arkadaşlara söylemiyordum. Mecbur açıklayacağım galiba