Bizde Hollanda’da yaşıyoruz. 2 yıl önce geldik.Inşallah artık tek düşüncem bu olacak herhalde. Almanyadayim yeni geldik dil falan bisey bilmiyorum. 2. Dogumum gibi olsun istiyorum gittiğimde 8 cm açılma vardı hemen doğuma aldılar suni sancıyla 15 dk de doğmuştu bu da aynı olsun istiyorum. Inşallah öyle olur. Nasip tabi herşey de
Bide şey var gaz olan bebekte ne yapsan ne kullansan yine oluyor.Ben kendimi okadar hazırladım ki erkek bebekleri çok gazlı oluyor demisti çevremdeki herkes.Anam cocuk bir doğdu 2 aya kadar hiç ağlamadı zorla emzirmeye uyandirirdim emer uyurdu gözler hep kapalı dr götürdüm en sonunda dedim bu cocuk hiç ağlamıyor korktum biseyi mi var acaba diye dr bana senin yerinde olmak isteyen kaç tane anne var sen daha ne istiyorsun keyfini çıkar çocukta bisey yok demiştiBenimde annem hep söyler en iyi emzikleri almıştık bi türlü emmedin gittik bakkal emziği aldık onu emdin diye
Perinatolog mu söylemiş canimBenim tanıdığım bir kişiye 14.haftada kıza benziyor gibi dendi 16.haftada kesin erkek olduğu netleşti belki degişmez sizin ama yinede biraz bekleyin isterseniz
Ben bu mesajını kaçırmışım canim yaptirmayacaktm ama doktor yaptır deyince ikna oldum 14 martta randevum var sabahtan gideceğim hem tahlilleri hemde onu yaptıracağım kısmetse bebeğin sakın olması dünyaya geldiğinde de sakın olduğuna mı işaret acaba kuzu oğlum çok hareketliydi 40 gün uyku uyumadık gazdanYok kuzum etmedi, zaten randevulara 1,5 saat sarkmalı girdik sinirler gergindi
Ben ekşi ve tuZlu yiyorum genelde, tatlı yasak olduğundan da olabilir tabi ala canım tatlı istemiyor nedense.
Bir de usg de ilk başta bi hareketliydi sonra hareketlerini pek göremedik idrar torbam gözüküyordu resmen. Burda bazı arkadaşlara da sıkışık gel demişler her doktorum yoğurt yiyişi farklı sanırım anlamadım ki
Neden bir birlik yok hiç.
Zaten soracağım soruları bile unuttum sağlıklı olduğunu görmek yetti, ben her hafta gidiyorum ya kontrol muayenesi gibi kısa oluyor zaten.
Bu tarama vs kontrolü İçin uzunca bakalım haftaya dedi. Şimdi karar verme aşamasındayız bakalım sen yaptıracak mısın ne düşünüyorsun?
Gelsin mi yandan gobis fotoları kızlar madem artık çıkmaya başladılarBenimde hafif alt karnım çıktı kilom olmasına rağmen alt karnım pek yoktu, dar bisey giyersem veya ince bisey öyle hafif gözüküyor şişkinlik mi dedim o da yok ama
Yok yok mavişim şimdi olmaz hahahaGelsin mi yandan gobis fotoları kızlar madem artık çıkmaya başladılar
Neden kizYok yok mavişim şimdi olmaz hahaha
Çünkü normalde mide kısmından kilodan dolayı şişlik vardı şimdi alt karından da çıktı 2 kat gibi oldu ahaha beni bilmeyen biri de tabi anlamayacak mesela o yüzdenNeden kiz
Benimde oyle üzme tatlı canınıÇünkü normalde mide kısmından kilodan dolayı şişlik vardı şimdi alt karından da çıktı 2 kat gibi oldu ahaha beni bilmeyen biri de tabi anlamayacak mesela o yüzden
İnşallah canım inşallah ona işarettir sakin uslu evlatlarımız olsunBen bu mesajını kaçırmışım canim yaptirmayacaktm ama doktor yaptır deyince ikna oldum 14 martta randevum var sabahtan gideceğim hem tahlilleri hemde onu yaptıracağım kısmetse bebeğin sakın olması dünyaya geldiğinde de sakın olduğuna mı işaret acaba kuzu oğlum çok hareketliydi 40 gün uyku uyumadık gazdandiyorum ki bu belki sakın olur üzmez bizi
Benim de alt karnım çıktıGelsin mi yandan gobis fotoları kızlar madem artık çıkmaya başladılar
Evet cumartesi genel olarak tatil olduğu için çoğunluk cumartesi gidiyor bende dahilİnşallah canım inşallah ona işarettir sakin uslu evlatlarımız olsun
Tok olma olayı da önemli sanırım gerçekten, bir de ben ctesi randevu aldığıma çok pişman oldum. Hem çok kalabalık oluyor hem doktorun hem hemşirelerin kafaları çok yoğun oluyor ben bile geriliyorum. Bundan sonra iş olayı elverdiği ölçüde haftaiçi gitmeyi planlıyorum
Benim de alt karnım çıktı
Akşam zaten yeme içmeden dolayı şiş oluyor ama sabah da öyle, ben memnunum
Geçmiş olsun size de, tamamen geçirmedi diyecek belirtilere sahipseniz kontrolden zarar gelmez. Eğer şiddetli bulantı ve kusmanız yoksa su içmeye çalışın, limon, elma vb şeylerle tatlandırmayı fln deneyebilirsiniz.Benimde bir haftadir idrar yolu enfeksiyonum var doktorum monusol şase verdi tek içimlik içtim içmesine biraz hafifledi ama tamamen geçirmedi tekrar mı gitmeliyim suyu da çok içemiyorum
Ohoo ben ilk trimester 800 gram almama rağmen epey belirgin bir alt göbek oluştuKızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Perşembe alıcam bi kaç bişi ikisinden birinde karar kılıcamm arrtık.cinsiyet söylemese bile cinsiyet gerektirmeyen şeyler alcam kafaya taktımmBenimde ablamdan bildigim kadarıyla avent ürünlerinden çok memnun kaldı, şu cam ve gaz yapmaması için içinde yeşil aparat oluyor ya biberonun onu kullanıyordu iyi geliyorduCrknkz
15 gündür aynı kiloda devam ediyorum hatta 1 kilo az bile çıktım ama karın belirginlesmeye başladı gibiBenimde oyle üzme tatlı canını
Ben avente şahit olduğum için sadece onu biliyorum canım ablamda memnun kaldığı için başka bisey kullanmamisti, bende ondan almak istiyordum geçen e bebekte kalmamış kaldı öyle. Al al valla insan biraz rahatlıyor hani bekliyorsun sıkıyorsun ya kendiniPerşembe alıcam bi kaç bişi ikisinden birinde karar kılıcamm arrtık.cinsiyet söylemese bile cinsiyet gerektirmeyen şeyler alcam kafaya taktımm
O kadar çok şey kaydettimki sabırsızlanıyorımBen avente şahit olduğum için sadece onu biliyorum canım ablamda memnun kaldığı için başka bisey kullanmamisti, bende ondan almak istiyordum geçen e bebekte kalmamış kaldı öyle. Al al valla insan biraz rahatlıyor hani bekliyorsun sıkıyorsun ya kendini
Bana yuruyus yasak devamli yatmak zorundayim bagisiklik baskilayici da aliyorum o da yukseltiyor sekerimi ne yapicam sasırdımÖncesinde şeker hastası değildim ama reaktif hipogkisemi hastalığım vardı. İlk gebeliğimde 18. Hafta gebelik şekeri çıkmıştı. Şimdi 8. Haftada başladı. Şeker ve karbohidrat tüketmiyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum birde bol su içmeye çalışıyorum şuan sınırda bile olsa dengede duruyor umarım insülin kullanmama gerek kalmaz. İlk gebeliğimde 20. Haftadan itibaren insülin kullanmak zorunda kalmıştım. Çünkü bir kaşık bile pilav yesem şekerim 200 lerde çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?