2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Inşallah artık tek düşüncem bu olacak herhalde. Almanyadayim yeni geldik dil falan bisey bilmiyorum. 2. Dogumum gibi olsun istiyorum gittiğimde 8 cm açılma vardı hemen doğuma aldılar suni sancıyla 15 dk de doğmuştu bu da aynı olsun istiyorum. Inşallah öyle olur. Nasip tabi herşey de
Bizde Hollanda’da yaşıyoruz. 2 yıl önce geldik.
2. Doğumun bana nasip olsun o zaman 😮‍💨🥰

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Benimde bir haftadir idrar yolu enfeksiyonum var doktorum monusol şase verdi tek içimlik içtim içmesine biraz hafifledi ama tamamen geçirmedi tekrar mı gitmeliyim suyu da çok içemiyorum

Benimde annem hep söyler en iyi emzikleri almıştık bi türlü emmedin gittik bakkal emziği aldık onu emdin diye🤣
Bide şey var gaz olan bebekte ne yapsan ne kullansan yine oluyor.Ben kendimi okadar hazırladım ki erkek bebekleri çok gazlı oluyor demisti çevremdeki herkes.Anam cocuk bir doğdu 2 aya kadar hiç ağlamadı zorla emzirmeye uyandirirdim emer uyurdu gözler hep kapalı dr götürdüm en sonunda dedim bu cocuk hiç ağlamıyor korktum biseyi mi var acaba diye dr bana senin yerinde olmak isteyen kaç tane anne var sen daha ne istiyorsun keyfini çıkar çocukta bisey yok demişti 😂😂

Yok kuzum etmedi, zaten randevulara 1,5 saat sarkmalı girdik sinirler gergindi😂
Ben ekşi ve tuZlu yiyorum genelde, tatlı yasak olduğundan da olabilir tabi ala canım tatlı istemiyor nedense.

Bir de usg de ilk başta bi hareketliydi sonra hareketlerini pek göremedik idrar torbam gözüküyordu resmen. Burda bazı arkadaşlara da sıkışık gel demişler her doktorum yoğurt yiyişi farklı sanırım anlamadım ki🤷🏻‍♀️
Neden bir birlik yok hiç.

Zaten soracağım soruları bile unuttum sağlıklı olduğunu görmek yetti, ben her hafta gidiyorum ya kontrol muayenesi gibi kısa oluyor zaten.
Bu tarama vs kontrolü İçin uzunca bakalım haftaya dedi. Şimdi karar verme aşamasındayız bakalım sen yaptıracak mısın ne düşünüyorsun?
Ben bu mesajını kaçırmışım canim yaptirmayacaktm ama doktor yaptır deyince ikna oldum 14 martta randevum var sabahtan gideceğim hem tahlilleri hemde onu yaptıracağım kısmetse bebeğin sakın olması dünyaya geldiğinde de sakın olduğuna mı işaret acaba kuzu oğlum çok hareketliydi 40 gün uyku uyumadık gazdan 🙈 diyorum ki bu belki sakın olur üzmez bizi

Benimde hafif alt karnım çıktı kilom olmasına rağmen alt karnım pek yoktu, dar bisey giyersem veya ince bisey öyle hafif gözüküyor şişkinlik mi dedim o da yok ama 🥰
Gelsin mi yandan gobis fotoları kızlar madem artık çıkmaya başladılar 😍👼👼

Ben bu mesajını kaçırmışım canim yaptirmayacaktm ama doktor yaptır deyince ikna oldum 14 martta randevum var sabahtan gideceğim hem tahlilleri hemde onu yaptıracağım kısmetse bebeğin sakın olması dünyaya geldiğinde de sakın olduğuna mı işaret acaba kuzu oğlum çok hareketliydi 40 gün uyku uyumadık gazdan 🙈 diyorum ki bu belki sakın olur üzmez bizi
İnşallah canım inşallah ona işarettir sakin uslu evlatlarımız olsun🥲

Tok olma olayı da önemli sanırım gerçekten, bir de ben ctesi randevu aldığıma çok pişman oldum. Hem çok kalabalık oluyor hem doktorun hem hemşirelerin kafaları çok yoğun oluyor ben bile geriliyorum. Bundan sonra iş olayı elverdiği ölçüde haftaiçi gitmeyi planlıyorum😋
Gelsin mi yandan gobis fotoları kızlar madem artık çıkmaya başladılar 😍👼👼
Benim de alt karnım çıktı😂
Akşam zaten yeme içmeden dolayı şiş oluyor ama sabah da öyle, ben memnunum😉

İnşallah canım inşallah ona işarettir sakin uslu evlatlarımız olsun🥲

Tok olma olayı da önemli sanırım gerçekten, bir de ben ctesi randevu aldığıma çok pişman oldum. Hem çok kalabalık oluyor hem doktorun hem hemşirelerin kafaları çok yoğun oluyor ben bile geriliyorum. Bundan sonra iş olayı elverdiği ölçüde haftaiçi gitmeyi planlıyorum😋

Benim de alt karnım çıktı😂
Akşam zaten yeme içmeden dolayı şiş oluyor ama sabah da öyle, ben memnunum😉
Evet cumartesi genel olarak tatil olduğu için çoğunluk cumartesi gidiyor bende dahil 🙈 çalışıyor musun canim
22 kg almış biri olarak evet çok sisiyor insan ama inanın ki doğumdan sonra hepsi gidiyor sadece ayva göbeği kalmıştı bende ama gene de eski haline dönüyor insan 🤗

Benimde bir haftadir idrar yolu enfeksiyonum var doktorum monusol şase verdi tek içimlik içtim içmesine biraz hafifledi ama tamamen geçirmedi tekrar mı gitmeliyim suyu da çok içemiyorum
Geçmiş olsun size de, tamamen geçirmedi diyecek belirtilere sahipseniz kontrolden zarar gelmez. Eğer şiddetli bulantı ve kusmanız yoksa su içmeye çalışın, limon, elma vb şeylerle tatlandırmayı fln deneyebilirsiniz.

Benim karnım kocaman oldu hiçbir pantolonuma sığamıyorum 😢 mecbur hamile pantolonlarına geçeceğim ama onu giyince de herkes hamile olduğumu anlayacak 😢 daha iş yerimde kimse bilmiyordu artık öğrenecekler…

Benimde ablamdan bildigim kadarıyla avent ürünlerinden çok memnun kaldı, şu cam ve gaz yapmaması için içinde yeşil aparat oluyor ya biberonun onu kullanıyordu iyi geliyordu 😊 Crknkz Crknkz
Perşembe alıcam bi kaç bişi ikisinden birinde karar kılıcamm arrtık.cinsiyet söylemese bile cinsiyet gerektirmeyen şeyler alcam kafaya taktımm 😁

Perşembe alıcam bi kaç bişi ikisinden birinde karar kılıcamm arrtık.cinsiyet söylemese bile cinsiyet gerektirmeyen şeyler alcam kafaya taktımm 😁
Ben avente şahit olduğum için sadece onu biliyorum canım ablamda memnun kaldığı için başka bisey kullanmamisti, bende ondan almak istiyordum geçen e bebekte kalmamış kaldı öyle. Al al valla insan biraz rahatlıyor hani bekliyorsun sıkıyorsun ya kendini 😂😂

Ben avente şahit olduğum için sadece onu biliyorum canım ablamda memnun kaldığı için başka bisey kullanmamisti, bende ondan almak istiyordum geçen e bebekte kalmamış kaldı öyle. Al al valla insan biraz rahatlıyor hani bekliyorsun sıkıyorsun ya kendini 😂😂
O kadar çok şey kaydettimki sabırsızlanıyorım 😁ana kucagı ve reflü yatagı alıcakmısın peki gözüm onalra bakıyorda

Öncesinde şeker hastası değildim ama reaktif hipogkisemi hastalığım vardı. İlk gebeliğimde 18. Hafta gebelik şekeri çıkmıştı. Şimdi 8. Haftada başladı. Şeker ve karbohidrat tüketmiyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum birde bol su içmeye çalışıyorum şuan sınırda bile olsa dengede duruyor umarım insülin kullanmama gerek kalmaz. İlk gebeliğimde 20. Haftadan itibaren insülin kullanmak zorunda kalmıştım. Çünkü bir kaşık bile pilav yesem şekerim 200 lerde çıkıyordu
Bana yuruyus yasak devamli yatmak zorundayim bagisiklik baskilayici da aliyorum o da yukseltiyor sekerimi ne yapicam sasırdım

Back
X