2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlarrr mustelanın ürünlerinden almayı düşünüyorum.ilk bebeklerinde kullanan varmı genelde yorumları iyi ama birde dr.brownsun biberonlarını düşünüyorum
Ben oğluma dr brownsun biberonunu almıştım gitti gene normal eczaneden aldığım cam biberonu tuttu

Oyyyy maşaâllah Erkek demek geldi içimden

Kızlar bebeğim 8+6 iken
7+4 çıkmıştı yarın 19 da özelden randevu aldım çok sık usg girmiş gibi hissediyorum kendimi ama merak ediyorum medikal park ta iyi bir dr buldum umarum frekanslarımiz uyusur ve doğuma kadar devam edebilirim. Bebeğim umarum iyidir birde mide bulantısı için ekstra hap isticem

Benim tanıdığım bir kişiye 14.haftada kıza benziyor gibi dendi 16.haftada kesin erkek olduğu netleşti belki degişmez sizin ama yinede biraz bekleyin isterseniz

Kızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Benimde çıktı 2 haftaya saklayamaz hale gelecek galiba işyerindeki arkadaşlara söylemiyordum. Mecbur açıklayacağım galiba

Benimde çıktı 2 haftaya saklayamaz hale gelecek galiba işyerindeki arkadaşlara söylemiyordum. Mecbur açıklayacağım galiba
Benimde hafif alt karnım çıktı kilom olmasına rağmen alt karnım pek yoktu, dar bisey giyersem veya ince bisey öyle hafif gözüküyor şişkinlik mi dedim o da yok ama

Ben her hafta giriyorum canım, Kağan Kocatepe’nin videolarında ultrasonun bebek için zararlı olmadığı izah ettiği çok güzel açıklamaları var.

İnşallah sapasağlam ve çoook iyi olacak bebeğin

Teşekkür ederim canım Doktorda dönüş yaptı yarın hemen hastaneye gidin icapcı hekime ilaç yazdırın diye yarın gidicem. Sık su içtiğim için 1 saatte 3 kere çıkıyorum canım idrara, normalde hiç su içmem oda etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. Tabi giderim muhakkak ilaçlar bitince içimde rahat etmez zaten.

Merhaba acaba sizde gebelik sekerimi vardi normal seker hastasımisiniz... Sekeri nasil kontrol altina aldiniz gebeligin ilk haftalarinda dun sekerim 305 di icim hic rahat degil henuz 6. Haftadayiz
Öncesinde şeker hastası değildim ama reaktif hipogkisemi hastalığım vardı. İlk gebeliğimde 18. Hafta gebelik şekeri çıkmıştı. Şimdi 8. Haftada başladı. Şeker ve karbohidrat tüketmiyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum birde bol su içmeye çalışıyorum şuan sınırda bile olsa dengede duruyor umarım insülin kullanmama gerek kalmaz. İlk gebeliğimde 20. Haftadan itibaren insülin kullanmak zorunda kalmıştım. Çünkü bir kaşık bile pilav yesem şekerim 200 lerde çıkıyordu

Amin canım amin yürekten amin birde bulantım geçsin bende keyifli keyifli gezeyim hamileyim beş sene sonra diye sen neden herhafta giriyorsun bir sorun mu var canım

Maaşallah çok tatlı güzel bir bebiş kız gibi hissettim nedense

Amin canım amin yürekten amin birde bulantım geçsin bende keyifli keyifli gezeyim hamileyim beş sene sonra diye sen neden herhafta giriyorsun bir sorun mu var canım
İki düşük yaşadım canım. Tamamen benim psikolojik olarak görüp rahatlama isteğimden dolayı aslında

Bir şey yapmıyoruz gidip görüp geliyorum, hepimiz canlı kanlı görelim yükselerek çıkalım o odalardan.

Sen de zorlu yollardan geçmişsin, hikayenin sonu güzel olsun Allah’ın izniyle

Canım oturduğumuz yerdeki hastanede sadece acil doktorları var hiç bişeyden anlamıyorlar geçen sancımda gitmiştim ilgilenmediler bile o yüzden yarın eskişehire kendi hastaneme gideyim dedim yarına kadar beklicem mecburen D vitamini eksikliğim var zaten doktor biliyor söylemiştim ama 3 aydan sonra ilaç yazıcam onun için demişti yazmamıştı diğer değerlerim iyiydi şükür canım dahiliyeye gerek yok şimdilik.. İnşallah canım ama yarın hemen hastaneye git dediği için ilerlemiş demekki baya değerde yüksek zaten yavruma zarar vermesinde yeterHemen gidicem canım sağolasın

Gözün aydın canım darısı başımıza benimde randevum 8 martta

Canım idrar yolu enfeksiyonuna da bakar dahiliye diye o amaçla demiştim aslında hani kendi doktoruna çıkamıyorsan şuan diye. Insallah bi an önce gelir geçer canım Allah şifa versinn❤❤

Rica ederim Acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…