2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Herşeyin yolunda olmasına sevindim İnşallah hep güzelliklerle devam etsin annesi

Oy maşallah erkek gibi geldi bana sanki

Doktorum bana paralel uzanıyorsa kız, paralel gelip dikleşirse erkek seninki dik dedi ama bu duruş açılarıyla alakalı bence bu fotoya göre kız gibi geldi bana

Gözünüzaydın çok ilginçtir ki benide bu zamana kadar hep sıkışık çağırdı rahim büyüdüğü için daha net görünüyormuş

Merhaba ben araniza yeni katıldım 13+3 günlük hamileyim 3.çocuğun olacak nasip olursa iki tane dünya tatlısı kızlarım var acaba bebegimin 12 haftalik usg resmini atsam cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Nub a göre kız gibi geldi bana

Merhaba ben araniza yeni katıldım 13+3 günlük hamileyim 3.çocuğun olacak nasip olursa iki tane dünya tatlısı kızlarım var acaba bebegimin 12 haftalik usg resmini atsam cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Hoşgeldin benim 2 kızım var at istersen söyleriz biseyler de doğru çıkar mi onu bilemeyiz

Doktor henuz erken cok hareketli yakalayamadim bacak arasini dedi ama ben meraktan catliycam tam yumurtlama günü 1 haftalik cinsel perhiz sonrasi tek seferde gebe kaldim öncesinde karbonat duşu uyguladım kızlarımı çok seviyorum ama gönül farklı bir cinsiyet de istiyor eşim sağlıklı olsunda önemli değil gerisi diyor ama benim gönlümde yatani rabbim biliyor

- Janna - cim güzel anlıyor bu işlerden hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına
Herseyin yolunda olmasına çok sevindim canım cinsiyet tahmin etmedi mi yok mu usg neler yiyorsun canisi bebek icin

Ayni kafadayiz canim bende öyle dusundum 13 de kesin söylemişti oglumu belki bunda da söyler ❤
Erkek olunca o haftalarda açı müsaitse söylüyorlarda kıza benzetince pek erken söylemiyolar tam emin olmak için gerci bazı doktorlar da söylüyorlar şansa artık bakalım o gün tok ve tuvalete sıkışık gidelim belki gösterir kendilerini minikler

%70 kız diyorum maviss_34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…